Şimdi Ara

Tek hücreli canlılar oksijenli solunum yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek hücreli canlılar oksijenli solunum yapar mı arkadaşlar bi de kimler yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bakteriler yapar mesela
  • Bakteri tek hücreli midir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: sulfigo

Bakteri tek hücreli midir ki

Mf değilsin sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: eno70

quote:

Mf değilsin sanirim

Hayır mf yim fakat artık bilgiler karıştı küçümsenecek bişi göremiyorum burada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eno70

quote:

Mf değilsin sanirim

Hayır mf yim fakat artık bilgiler karıştı küçümsenecek bişi göremiyorum burada

Bakterinin tek hucreli oldugunu bence bilmelisin bilgilet bu kadar karistiysa ara ver bence cok temel bir sey bu hic kusura bakma yani kimyada erime donmanin fiziksel degisim olmadigini bilmemek gibi bence

• sulfigo S kullanıcısına yanıt
    Bakterinin tek hücreli olmadığını düşünüyorsan senin kafandaki bakteri tanımını öğrenebilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: disisepensil

Bakterinin tek hücreli olmadığını düşünüyorsan senin kafandaki bakteri tanımını öğrenebilir miyim?

Çok zekisiniz hepiniz tamam canım tamam ilk 5k kesin hadi git başkasına dadan

• puahahhahah sinava kalmis 5 gun bakterilerin tek hucreli olmadigini bilmiyorsan burda bulunup forumun ortalamasini dusurme hepimiz en az 120 yapan kisileriz

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

puahahhahah sinava kalmis 5 gun bakterilerin tek hucreli olmadigini bilmiyorsan burda bulunup forumun ortalamasini dusurme hepimiz en az 120 yapan kisileriz

Bu forum senin babanın değil her türlü her seviyede insan gelir sorar bu kadar basit her insanla dalga geçince adam olunmuyor başarı elbet yapılır ama adamlik sonradan kazanılmaz keşke insan olmayı öğrenebilseniz de 1 senesi ameliyatlarla geçen biriyle bu denli dalga geçmeseniz... sizi allaha havale ediyorum uzdugune umarım mutlu olmussunuzdur ygs de de insanliginiza değecek kadar puan alırsınız iyi gunler

Kardeşim sen beni yanlış anladın ben yardımcı olmak için sordum. Her neyse senin gibilere insanlık da yapmayacakmışız demek ki.

Yapabilen bakterile (tek hücreliler) var. Bunlarda mezozom bulunur. Çünkü aynı zamanda prokaryotdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wut is Giriş -- 11 Mart 2015; 17:45:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Protista değil prokaryot, karıştırdın galiba.

• disisepensil D kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam dalgınlıkla yanlış yazmışım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wut is Giriş -- 11 Mart 2015; 17:46:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum oksijenli solunum yapanı da var, oksijensiz yapanı da var. Oksijenlilerde solunumu kolaylaştırmak için mezozom denilen mitokondri benzeri bir yapı bulunur. Ama illa bulunacak diye bir şey yok. Olmayabilir de.

• Sen muhattap olma bosver bu kekolari kardesim. Turkiye birincisi falan olacaklarina inaniyorlar herhalde ama, cok isterlerse pmden sinav sonuclarimizi paslasiriz onlarla.
    Prokarkot(gelismemis) canlilar tek hucrelidir. Bunlar arke ve bakteridir, ikisi de oksijenli solunum yapar, ama organel kullanmazlar.
    Bi de okaryot(gelismis) canlilardan bazi protistalar bunu yapar. Mitokondriyle yapiyor bunlar da. Oglena turu kamcililar yapabiliyor, paramesyum tipi silliler de yapiyor muydu hatirlayamadim. Bir bakarsin ona.

• frank pais F kullanıcısına yanıt
    Bilader senin amacın ne adama yardımcı olmaya çalıştık diye mi bu laf sokma uğraşın. Adam bakterinin çok hücreli olduğunu düşünüyormuş ben de acaba hangi alemde olduğunu düşünüyor diye bir soru yönelttim. Ne alakası var kendini TR birincisi sanmayla falan. Ha bu arada sınav sonucunu da bekliyorum merakla sonuçlar açıklanınca. Bu konuyu açan adamda da sende de aşağılık kompleksi oluşmuş. Eğer yardımcı olmaya çalışıyorsan da başkalarına laf sokmadan yap şu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frank pais

Sen muhattap olma bosver bu kekolari kardesim. Turkiye birincisi falan olacaklarina inaniyorlar herhalde ama, cok isterlerse pmden sinav sonuclarimizi paslasiriz onlarla.
    Prokarkot(gelismemis) canlilar tek hucrelidir. Bunlar arke ve bakteridir, ikisi de oksijenli solunum yapar, ama organel kullanmazlar.
    Bi de okaryot(gelismis) canlilardan bazi protistalar bunu yapar. Mitokondriyle yapiyor bunlar da. Oglena turu kamcililar yapabiliyor, paramesyum tipi silliler de yapiyor muydu hatirlayamadim. Bir bakarsin ona.

Çok teşekkürler yardımın için bu arada yazdığın tüm şeylere katılıyorum en iyisi böyle insanları takmamak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.