Şimdi Ara

Tek Farı Uzun diğeri Kısa Yanan Araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Far ayarını yaptırmaktan bi haber insanlar yüzünden oluyor. Adam araba gittiği müddetçe bakım falan uğraşmadığı için bu durumlarla uğraşıyoruz.

Far ayarı bozuk olanlara sis farı açık gezenlere saydığımın on mislini sayıyorum beddua olarak...

Bu arada hala cep telefonu kullanarak araba sürmeyi deneyenler var asıl sorun o tipler. Kaza yapıp da kendi başını yiyesiceler...
  • Vw caddy 2011 de de var korsan bakışlı far diyorum ben ona 1 yanıyor diğeri hiç yanmıyor kısa özelliğine bakmadım
  • ayardan değil ya bizim sol arka far kırılmıştı değiştirmiştik bizde sol daha parlak yanıyodu çünkü daha temiz ve yeni bu yüzden oluyor genelde hep küfür ediyodum bizim arabada öyle oldu
  • farlardan bi tanesi çalışmıyodur, onun yerine parklar yanıyordur. sende haliyle bi farı tam yanıyo, diğerini ise tam yanmıyo görürsün, tam yanmayan park farıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

ayardan değil ya bizim sol arka far kırılmıştı değiştirmiştik bizde sol daha parlak yanıyodu çünkü daha temiz ve yeni bu yüzden oluyor genelde hep küfür ediyodum bizim arabada öyle oldu

alakası yok hocam .
    sol far uzunları sağ far kadar yukarıda olmaz kısası da böyledir. karşıdan gelen aracın kullanıcısına daha çok sol farımız çarpar sol far onun için daha düşük ayarlanır. sağ far ise normal ayarlanır (genelde far ayarı yapanların yaptıgı bir durumdur bu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

ayardan değil ya bizim sol arka far kırılmıştı değiştirmiştik bizde sol daha parlak yanıyodu çünkü daha temiz ve yeni bu yüzden oluyor genelde hep küfür ediyodum bizim arabada öyle oldu

alakası yok hocam .
    sol far uzunları sağ far kadar yukarıda olmaz kısası da böyledir. karşıdan gelen aracın kullanıcısına daha çok sol farımız çarpar sol far onun için daha düşük ayarlanır. sağ far ise normal ayarlanır (genelde far ayarı yapanların yaptıgı bir durumdur bu )

dediğiniz gibi olabilir ama tanıdıklarda hiç rastlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

farlardan bi tanesi çalışmıyodur, onun yerine parklar yanıyordur. sende haliyle bi farı tam yanıyo, diğerini ise tam yanmıyo görürsün, tam yanmayan park farıdır

benim araçmı hocam
  • İşaret yaptığında ne laaa? gibi hareket yaparlar bu gö..ler.
  • Amacı olmayan bir hareket..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxjokerxxx -- 28 Nisan 2012; 23:11:39 >
  • Sol far sağ fardan daha aşağıda olur çünkü kısalarda ve uzunlarda olması gereken ayar odur.

Sağ far biraz daha yukarıyı aydınlatır çünkü sağ farın ışığı vurduğundan dolayı yukarıda direklerde bile olsa ilerideki ve sağ taraftaki tabelaları rahatlıkla okuyabiliyor görebiliyorsunuz.
  • her zaman far ayarlarımıza dikkat etmeliyiz,anamızın ne günahı var,küfür yemesi için...
  • benim kartalda sol park lambası bozuk aynı tarif ettiğiniz gibi yanıyo
  • Bu tip araçlar cogaldi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far konusu onemli

• Farın yola dağılımı bu şeklindedir, üst kısmı kısalar, alt kısmı uzunlar şeklinde göstermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 16 Ekim 2013; 23:36:43 >
  • beyler adamlar cevaplamışlar. üşengeçlikten çeviremedim biri özet çıkrarır artıkhttp://wiki.answers.com/Q/What_are_asymmetrical_headlights
  • Araba farlarinin cogu.oyle tasarlanir zaten altta cizdigim daha iyi oldu sanki yani sag far biraz daha yukariyi sol far biraz daha asagiyi aydinlatir. Kendi marea aracimda boyle digerlerinde nasil olur bilemem

Tek Farı Uzun diğeri Kısa Yanan Araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Ocak 2014; 22:04:52 >
  • Ayarsiz farlar sanirim. Cunku bozuk tek far göz aliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.