Şimdi Ara

tek çanakla 8 uydu oha.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birbirine uzak uydulari tek çanak ile alabilmektedir.
    • 8 taneye kadar LNB takilarak 8 ayri uydu alinabilir

tek çanakla 8  uydu oha.gif

tek çanakla 8  uydu oha.gif

kaynak :http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=191

•  tek çanakla 8  uydu oha.gif
  • ama tek canağın yönünü nasıl ayarlıcaz turksat-hotbird bile farklı yöne bakıo
  • o lnb ler çanağın merkezine de açı yaparak konmuş yanı yakın uydular sırasıyla ayarlı.
  • ömer o tek uyduyu 8 e böler

karpuz sanırım birbirne yakın oydularda oluyor bu örneğin hotbirt eutelsat sirüs (yazı yanlış olabilir ingilizcem pek yoktur)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

ömer o tek uyduyu 8 e böler
    ...

Tamam.

8 x 8 = 64

Son sayı bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 24 Kasım 2007; 0:27:31 >
  • motorlu almak daha mantıklı gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adana'da 4 Metre Çanak İle Astra
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım o zaman evin bulunduğu konumda önemli yoksa o şekil sırayla açılı ayarlanması imkansız.acaba adamın evi nerde

birde bu motorlularda donma meydana geliyor. köyümüzdeki evde var ne yaptıysam donmasını engelleyemedim her kış pürmüzle ısıtıyorum sonra damacana geciriyorum yada pet şişe idare edio bisüre
  • bunun yerine motorlu yapılabilir, ama bu da ilginçmiş

sinyal kalitesi nasıl oluyor acaba böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 24 Kasım 2007; 0:29:45 >
  • türkiyede kullandığım kadarıyla astra sirius ve hotbirt yanyana ayarlarken hotbirtin sağına 5 cm çevirdim sirius çıktı şifresiz bi kanal var ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Kasım 2007; 8:45:23 >
  • şu an tek çanağı 6 derece batıya çevirdim (çanak 60lık) hem eutelsat3 hem de sirius u aynı anda görüyor.
    tek çanak, tek lnb ve her iki uydudan da gayet güzel sinyal alıyor.

W3 = 7 derece batı
    sirius =5 derece batı
    benim anten = 6 derece batı, iki yayın da canavar...

(nihat siriusta 2 kanal var haberin ola... gerçi biri sadece gece yayın yapıyor ama sonuçta 2 tane)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 24 Kasım 2007; 10:52:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

şu an tek çanağı 6 derece batıya çevirdim (çanak 60lık) hem eutelsat3 hem de sirius u aynı anda görüyor.
    tek çanak, tek lnb ve her iki uydudan da gayet güzel sinyal alıyor.

W3 = 7 derece batı
    sirius =5 derece batı
    benim anten = 6 derece batı, iki yayın da canavar...

(nihat siriusta 2 kanal var haberin ola... gerçi biri sadece gece yayın yapıyor ama sonuçta 2 tane)

2.si ne

biri hustler

diğeri blue hustler ise o sayılmaz

12111 H 27500

şu w3 ü eve gidince bende bi bakim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Kasım 2007; 10:09:55 >

• Bu yöntemle birbirine yakın açılarda bulunan uydularda yayın alınabiliyor ama %100 verimli değil.Çünkü sonuçta sinyal 'şaşı' bir şekilde alınıyor.
    Ama yindede iyi.
  • @absolut.
    bir ara opos kartla 8 ay kadar DT izledim.
    o 60 lık anten 6 derecede iken hem DT yi hem sirius2u gayet net ve takılma olmadan seyrettim.
    gerçi şu an w3 de hiçbir kanal göstermiyor. neden hala w3 de duruyor antenim hala bilmiyorum.
  • Artık yeni sistem bu zaten.Motorlu çanak dönemi bitiyor.Genelde 5 lisi daha çok kullanılacak bu sistemin.
    Tek çanakla olay bitiyor işte nekadar güzel.
  • Hiç sevmiyorum uyduyu eski evdeyken ne güzel kablo tv vardı en sevdiğim kanallar vardı gittim en iyi uyduyu aldım oda hikaye ya kanal siliniyor ya çekmiyor ya şifre değişiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.