Şimdi Ara

Tek bir kıza bağlı kalamamak ? Şıpsevdi, Maymun iştahlılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 yaşlarına dayandık ama hala bu lanet huydan kurtulamadık.

Kriterlerime hangi kız uygun olursa, hangi ortamda hangi tipe sahip kız varsa gördüğüm zaman çarpılıp kalıyorum.

Mesela, pastahanede sırada bekleyen uzun boylu, tayt giymiş yüzü çok tatlı bir kız göreyim. İşte bu diyorum. Fiziği tam istediğim gibi, yüzü çok tatlı. Üniversite öğrencisi belli. Evleneceğim kız tam da bu olmalı diyorum. Kızı incelemek istiyorum, eline yüzüne biraz daha bakmak istiyorum ama haliyle kısıtlı zaman sadece kızın arkasından baka kalıyorum.

10 dk geçsin süpermarkete gideyim, dar bir jean giymiş, orta boyda olan ama fiziği ve yüzü çok güzel bir kız görüyorum. Diğer kızı unutuyorum hemen. Aynı düşünceler bu kız için de geçiyor içimden.

Liseden beri aynı lanet huy var. Bunları geçtim, yabancı bir kız da doruğa çıkıyor bu durum. 20'li yaşlarda uzun boylu fiziği, yüzü, giyimi istediğim gibi bir yabancı kız göreyim bir yerde başımdan vurulmuşa dönüyorum. İşte bu kız diyorum !

Psikiyatriye gitmeden kendim çözmeye çalışıyorum ama olmuyor. Şu ana kadar tek çözdüğüm olay kısıtı bir sürede karşımda gördüğüm ve fiziksel olarak belli bir anını gördüğüm bir kızı aklımdaki hayal ile eşleştiriyorum. Aynı kızın fiziksel bir kusuru kesin var. Ve onu gördüğüm o anda sadece hayatından bir kesit görüyorum. Onu tanımıyorum, onun sesini, hareketlerini, gülüşünü,hayatını bilmiyorum. Aklımdaki "o" kızın tüm hayatını o gördüğüm kıza atfediyorum aslında.

Belki kızın sesi hoşuma gitmeyecek, belki kızın gülüşü hoş değil, kızın davranışları hareketleri hiç sevmediğim bir tarz..

Haliyle bu kızı görüp incelerken bu kısıtlı sürede ayrılıp gidiyor. Kızın arkasından kalbim ve tüm hayat sevincim de gidiyor. 1-2 gün sanki sevgilimden ayrılmış gibi içim boş ve hüzünlü oluyor.

Ancak mesela böyle süpermarkette, orada burada görüp bir şekilde sosyal medyada hesaplarına ulaşınca bir kızın o büyüleri kayboluyor. Çünkü o gördüğüm an dışındaki hayatlarını görebiliyorum. Ailesini, arkadaşlarını, normalde nasıl giyindiklerini, gerçekte fiziklerinin nasıl olduğu... Çok çok az bir kısım o kıza karşı hala ilgi duyuyorum ama %95'i kıza karşı ilgim azalıyor.

Herkes gibi 1 kıza aşık olayım gözüm sadece onu güzel görsün, başka kızlara bakıp iç geçirmeyim isterdim. Bu yüzden evlenemiyorum da. Kız arkadaşım var ama ben hala bu lanet duygudan kurtulamıyorumsam evlensem eşime haksızlık yapmış olacağım. Hep daha iyisini arıyor gözüm, hep daha güzelini. Keşke bu kadar fiziksel bakmasam olaya.

Bir kere de bir ortama girdiğimde aklımda kriterlerime ve aklımdaki o kıza benzer kız var mı diye gözlerim etrafı dolaşmasın. Bazen aklım çok meşgul oluyor hiç etrafa bakmıyorum. Ne metroda ne herhangi bir ortamda ilgimi bu denli çekecek kız olmuyor. Tamam yendim bu olayı diyorum. Diğer gün bir asansöre biniyorum bir şirkette, karşımdaki kız yıllardır aradığım kız gibi orada duruyor. Ona bakıp kusur arıyorum, kendimi koyvermemeye çalışıyorum. Kendimi o an çok aşağılık ve güçsüz hissediyorum. Kıza bakmamak için zor tutuyorum kendimi ama bakıyorum da. Kesin gülerken çirkindir, kesin dişleri kötüdür, kesin düşük poposu vardır diye aklımdan geçiyorum. Kız inip giderken de ölüyorum tabiri caizse. Hayatta hiçbir şeyin önemi kalmıyor.

Belki o kızı tanısam, arkadaşım olsa onu tanıdıkça onun da sıradan normal birisi olduğunu göreceğim ama böyle bir şansım yok, bunu da biliyorum.

Bazen 1-2 kez görüp böyle duygular beslediğim bir kızı 3. kez sevmediğim bir giyim tarzı ile göreyim o kıza karşı ilgim kalmıyor artık.

Benim gibi olup da bu sorunu çözmüş bir ademoğlu var mı aranızda ?

• 30 yaşınıza gelmişsiniz neredeyse bu yaştan sonra huylarınızı pek değiştirebileceğinizi sanmıyorum.Huylarınızla kavga edeceğinize onlarla uyum içinde yaşamaya çalışın ve zorlamayın bence. =)
  • Abazalik bakidir kardes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şıpsevdi değil düpedüz abazansın sen kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Şıpsevdi değil düpedüz abazansın sen kardeş.

Abazalık olsa çok güzel bir kızla beraberken onunla ilgileneceğine gözün dışarıda olmaz, yanılıyor muyum ?

Kızlardan uzak olsam, elime kız eli değmemiş bir tip olsam ok de..

Bilemedim.
  • Aslan burcu olabilirsin aynı durumu kendim de yaşıyorum, bir kızı elde ettiysem o iş bitmiştir.

Sanırım yüksek egodan kaynaklanan onursuzca bir davranış fakat kızlar bana sırılsıklam aşık olduğu an bitiyor.

İşin garibi kaç-kov taktiği ile süründüren kızlara da tekmeyi basıyorum sanırım evde kalıcaaağğğğğmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Aslan burcu olabilirsin aynı durumu kendim de yaşıyorum, bir kızı elde ettiysem o iş bitmiştir.

Sanırım yüksek egodan kaynaklanan onursuzca bir davranış fakat kızlar bana sırılsıklam aşık olduğu an bitiyor.

İşin garibi kaç-kov taktiği ile süründüren kızlara da tekmeyi basıyorum sanırım evde kalıcaaağğğğğmm

Oğlak burcuyum. Benimki de aynı gibi bir şey aslında. Kızı çözdüğüm zaman, kızın kafamdaki esrar perdesini kaldırınca ilgim azalıyor.

Şimdi kalkıp Sirkeciye gideyim mesela, tramvaya bineyim, büyük ihtimalle bir şekilde bir kız görürüm ve aşık olmuş gibi olurum o kıza. Çünkü giyim tarzları ve fizikleri istediğim gibi. Uzun boy, geniş omuz, tayt veya çorap-mini etek vs. Yüzleri zaten çok güzel. Görünce aklımda kuruyorum kızı. Kusursuz melek gibi geliyor. Benim için ulaşılmaz, dünya ötesi bir varlık gibi geliyor. Ama hayatı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Aynı kızı ülkesinde farklı bi giyim tarzı ile görsem belki dönüp bakmam bile.

Aşağıdaki kızı göreyim mesela 1 hafta aklım onda kalır.

Örnek:
    https://instagram.com/yakimovadaria/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungr522tr -- 11 Ekim 2015; 19:34:26 >

• Bunun hoş bi şey olmadığının sen de farkındasın zaten. Aşkı anlaman lazım.

Anlayamıyorsan, çözemiyorsan da masum kızları üzme. Bu konudaki bilincini takdir ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Bunun hoş bi şey olmadığının sen de farkındasın zaten. Aşkı anlaman lazım.

Anlayamıyorsan, çözemiyorsan da masum kızları üzme. Bu konudaki bilincini takdir ettim.

Bir ilacı olsa keşke ya da yaşamam gereke bir şey olsa ve yaşasam bitse bu çile. Şuraya 20-30 tane kız ekleyebilirim, yerli ve yabancı. Her birinin farklı yönleri beni çekiyor.

Yukarıda eklediğim kız çok hoşuma gidiyor ve evlenebilirim onla ama şu kız daha bir farklı. Kısacası hepsi bir farklı.

Bu kızlardan bir tanesiyle gerçek hayatta birlikte olsam aklımda diğeri olur mu ? Yok mu bunun bir çaresi

Ek olarak kimseyi üzmüyorum kendimden başka.

https://instagram.com/_____nw/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungr522tr -- 11 Ekim 2015; 20:11:53 >

• abi diyicem çünkü yaşın benden büyük. bunun nedenini arastirma. nedeni belli sen de bir huy bu. bende de durum ayni. çoğu kişi için durum aynı aslında. güzel olan bi kıza bakılır bu normaldir. psikolojinizi bozup takıntılı hâle getirmeyin derim. dünyaya bir kez geliyorsunuz kızlar ilgi çekici bu normal :)

• Geçmiş olsun en iyisi sen bekar kal yoksa birinin canını yakarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Geçmiş olsun en iyisi sen bekar kal yoksa birinin canını yakarsın.

Ben de bir kıza aşık olmak, onla bir mekana gidince başka kızlara bakmamayı, sadece onla ilgilenmeyi, onu sevmeyi istiyorum.

Aşık olmasam da kafamdaki dünyadaki o kızlardan birini bulma çabam bitsin. Sadece ve içinde cinselliğin, kızların olmadığı bir hayat istiyorum.
  • O kızları gözünde büyütmenin nedeni onlara ulaşamayacak olman.onların sana bakmayacağını biliyosun ve bu seni değersiz hissettiriyo olmalı.

Kusur araman da kendinle alakalı.kusursuz görüp üzülüyosun ve kusur bulup mutlu olmak istiyosun.eğer kusur bulamazsan bu seni daha çok üzüyo.çünkü sen de kusurlusun ve hiç biri sana pas vermiyo.sanırım olayın bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

O kızları gözünde büyütmenin nedeni onlara ulaşamayacak olman.onların sana bakmayacağını biliyosun ve bu seni değersiz hissettiriyo olmalı.

Kusur araman da kendinle alakalı.kusursuz görüp üzülüyosun ve kusur bulup mutlu olmak istiyosun.eğer kusur bulamazsan bu seni daha çok üzüyo.çünkü sen de kusurlusun ve hiç biri sana pas vermiyo.sanırım olayın bu.

Bir değersizlik hissi var evet. Beğendiğim ve işte bu kız dediğim hiçbir kızla tanışıp sevgili olmadım. Benle sevgili olmak için gelen kızların hiç biri "işte bu" dediğim kızlar olmadı.

Evet dediğin gibi kusur arıyorum ki içim rahatlasın ve bunun da kusuru var o kadar da ulaşılmaz değil, mükemmel değil diyorum kendime. Sanırım o an bu kadar mükemmel değilse bana bakar bu kız diyorum sanırım. Ama bunları anca sonradan düşünebiliyorum. O an kız hayattaki en güzel şey ve ben de yanındaki en değersiz şeymiş gibi hissediyorum. O güzelliğe bakıp duruyorum sadece. Neden diyorum sadece ? Neden bu kız benim arkadaşım değil ? Neden onu tanımıyorum ? Neden sevgilim değil ?

Kız gerçekten çok güzel oluyor ama. Yüzü güzel oluyor, boyu-fiziği orantılı, giyimi tam istediğim gibi.

Mesela bakıp kala kaldığım kız eğer sevmediğim bir tarz elbise içinde ise o kız ilgimi çekmiyor.

Ama çoğu zaman aynı kızı 2. kez görme şansına erişemediğim için, kızı bir melek ve ulaşılmaz olarak aklımın bir taraflarına atıp geçiyorum.

Bir foruma bunları yazmak gerçekten zor. Ama yıllardır bu duyguları yaşıyorum. Sanırım psikiyatriye gitmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Bunun hoş bi şey olmadığının sen de farkındasın zaten. Aşkı anlaman lazım.

Bir ilacı olsa keşke ya da yaşamam gereke bir şey olsa ve yaşasam bitse bu çile. Şuraya 20-30 tane kız ekleyebilirim, yerli ve yabancı. Her birinin farklı yönleri beni çekiyor.

Yukarıda eklediğim kız çok hoşuma gidiyor ve evlenebilirim onla ama şu kız daha bir farklı. Kısacası hepsi bir farklı.

Bu kızlardan bir tanesiyle gerçek hayatta birlikte olsam aklımda diğeri olur mu ? Yok mu bunun bir çaresi

Ek olarak kimseyi üzmüyorum kendimden başka.

https://instagram.com/_____nw/

yağ tulumu

• Hocam doktora görün derim zararı olmaz

• Şunu keşfettim sanırım fizik önemli benim için ama daha da önemlisi kızın yüzü ve giyim tarzı. Yüzü güzel olmayan bir kızsa ne olursa olsun bakmıyorum.

Ama kızın yüzü güzelse ve giyimi de istediğim gibiyse baka kalıyorum.

Bugün daha bir kız gördüm yine, tayt giymiş popo kısmını kapatmamış. Şöyle bir baktım yüzü de güzel. Dik duruyor, yürüyüşü, gülüşü çok güzeldi.

Beynim onu gördüğüm zaman hiç düşümüyor, kızın sesi belki güzel değil, belki dişleri çarpık, belki vücudu kıl içinde, belki göremediğin ve hoşunma gitmeyecek bir kusuru var ?

Bunların hiçbirini düşünmeden kıza takılı kalıyorum.

En fazla ilgimi çeken 17-20 yaş arası sanırım. Daha şen şakrak, daha avrupai giyiniyorlar, daha ayakları havada oluyorlar.

Önümüzdeki doktora gitmeyi düşünüyorum ama çare bulacak mı merak ediyorum. Çünkü genetik bir olay bu. Babada da var, dedede de.Lanet olsun böyle gen.

• bütün bu yaptığın yorumlardan eline hiç kız eli değmemiş ergen bir tip ortaya çıkıyor. hadi bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.