Şimdi Ara

Tek başına yapılabilecek aktiviteler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek başıma yapabileceğim aktiviteler nelerdir ? Biraz dolanacağım dışarıda ama gidecek yer yok.Cafe tarzı yerlere tek gitmeyi sevmiyorum.Bisikletim yok.Takılabileceğim kimse yok şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşluk. -- 30 Ağustos 2011; 23:48:21 >

• Ben de pek yalnız başıma takılmayı sevmem. Konsere gideceğim misal ama elaman bulamadığım için gidemiyorum. Ama yine de tek başıma yaptığım birkaç şey var. Aşiyan'ın orada boğaza bakan banklar var. Millet orada balık tutuyor, yüzüyor. İşte orada boğaza karşı kitap okumayı çok seviyorum. Tek başıma geçirdiğim zamanların en güzeli orada geçiyor. Bir de bazen geceleri dışarı çıkıp sokak sokak dolaşıp kedi, köpek besliyorum. Bunlar dışında evde takılıyorum şu an yaptığım gibi.
  • Olmeden once yapman gereken ilk 30 seyi tamamladiysan 31e devam etceksin yapacak baska bisey yok tek basina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @uygarca ah denizi olan bir şehirde otursam keşke.Balık tutmayı çok severim saatlerce beklerim sorun olmaz ama buradaki göllerde çok uzak,baya uzak hemde.Yok mudur başka fikir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

Olmeden once yapman gereken ilk 30 seyi tamamladiysan 31e devam etceksin yapacak baska bisey yok tek basina

• Hareket edince dahami hosuna gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.