Dostlar merhaba. Bu sene hayatımda ilk kez tatile çıkacağım. Ankara'dan yola çıkacağım. Virüse dikkat ederek mümkün olduğu kadar... Tek başıma gideceğim. Yıllardır Ankara'dan çıkmadım ve mutlaka bu sene deniz görmek istiyorum artık Bütçem çok geniş değil ve araba kiralamayacağım, şehrin ulaşım imkanları ile yetineceğim. Kararsızlığım ise rota konusunda.. Bir de örneğin denize çok yakın olmayan bir pansiyonda kaldık diyelim. Denize girmek için herhangi bir ücret vermek gerekiyor mu otellere falan? Tatil konusunda bilgim sıfır! Her türlü rota ve genel olarak tatille ilgili tavsiyelerinize açığım. Not: Ciddi olan varsa tatil arkadaşlığı da yapabiliriz :D |
Tek Başına Tatil (anket içerir)

Tek Başına Tatil (anket içerir)
(En Son Oy Tarihi: 29.5.2021)
-
-
araba şart yoksa eziyet olur tatil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne İstanbul'u? Bence direkt İzmir'e git. Oradan Efes'i gezersin. Efes'e giriş paralı. İzmir'i takılırsın Kordon'da. Bisiklet sür. Sonra Fethiye'ye geçersin. Ölüdeniz'e giriş ücretli ama çok makul bir ücreti var. Soygun değil. Fethiye'de koy gezileri oluyor. Ona katılırsın. Yine Saklıvadi'ye tur oluyor. O da güzel baya.
-
boğazda denize girmek beleş
-
Antalya kıyı boyu veya Mugla güzel olur
-
Araba yoksa tatil değil de tam bir eziyet olur, hadi otobüsle gideceğin yere gittin diyelim yürüyerek mi gezeceksin oraları ?
Virüsten uzak diyorsun ve şehrin ulaşımından bahsediyorsun, bir kere burada bir eksi yazıyor sana.
O şekilde bilmediğin yerlerde toplu taşıma ile tamamen eziyet olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAraba yoksa tatil değil de tam bir eziyet olur, hadi otobüsle gideceğin yere gittin diyelim yürüyerek mi gezeceksin oraları ?
Virüsten uzak diyorsun ve şehrin ulaşımından bahsediyorsun, bir kere burada bir eksi yazıyor sana.
O şekilde bilmediğin yerlerde toplu taşıma ile tamamen eziyet olur.
otobüsle tatile gidilmez hocam
çekilecek çile değil yav
araba yoksa cidden sıkıntı
-
Aynen hocam, tam bir eziyet olur.
-
tek başıma kafede kayufe bile içemiyorum tatilde ne yaparım bilmem
-
Yok arabasız olmazmış yok bilmem nesiz olmazmış sen bakma onlara. Herkesin mutlu olduğu şeyler farklıdır kalıplara sokmayın bir şeyleri.
Bütçene göre plan yapman en iyisi olur ve ne istediğinde önemli. Meşhur yerleri göreyim gezi yapayım mı yoksa deniz kum güneş mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim :D
Ağır basan 2 ihtimal var önümde ya @scientia hocamın dediği gibi yapacağım ya da yaşadığım şehir olan Ankara'da araba kiralayıp ailemi geziye çıkartırım Kızılcahamam gibi yerlere...
İstanbul'u da kafadan sildim. Toplu taşıma da mantıksız gözüküyor şu aşamada :)
Ya da arkadaşımı ikna edersem araba kiralayıp Ölüdeniz'e gideriz.
-
Mordoğan Çeşme Kuşadası..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X