Şimdi Ara

tek başıma fiber internet bağlatabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • küçükçekmece'de ikamet ediyorum.küçükçekmece hizmet verilen bölgeler arasında.fakat binada ya da sokakta fiber internet ile ilgili bi çalışma olmadı.

bina sakinleri ile konuştuğumda kimse fiber internete yanaşmadı.sokak sakinlerinden bi kaç kişiyle konuştum onlarda aynı şekilde ilgilenmediler.

neyse benim sorum şu tek başıma fiber internet bağlatamazmıyım.?bağlatabilirsem bana maliyeti ne olur.(sadece mecburi ücret olaraktan)

teşekkürler.

• Fiber internet toplu konut alanlarına geliyor, müstakillere veya az daireli apartmanlara vermiyorlar.

Eğer bulunduğunuz bölgede, mahallede altyapı yoksa fiber internet getirmeniz zor.
  • Benim evimin önünden geçiyo bizim evin önünü kazdılar yan taraftaki site kuullanıyor ben kullanamıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

Benim evimin önünden geçiyo bizim evin önünü kazdılar yan taraftaki site kuullanıyor ben kullanamıyorum ...

yan keski var mı evde?

toplu üyelik mi gerekyor? ya da asgari kullanıcı sayısı mı hedefeniyor? bir de bu kabloların sahibi kim ttnet mi? ise ne düşünüyorsun?
  • Evinizin önünden geçmesi yeterli olmuyor malesef, su borusu değil çünkü.

Bina altına switch yerleştiriyorlar, fiber sonlandırıcı vesaire, e maliyeti var bunların, binayı delip kablo çekiyorlar, bunu da 3-5 daire için yapmazlar, o yüzden 30 40 daireli büyük apartmanları ve toplu konut alanlarını tercih ediyorlar genelde.
  • bizim binada 32 daire var ... ki 6 lı blok ama yönetimlerimiz ayrı. bu yüzden alamıyoruz.
  • sinir oluyorummm!!!
    eski evimde fiber kullanıyordum. yeni taşındığım sitede 3 bina var. 2sinde sol fiber internet hizmeti varken bizim binada yok. hali ile hizmet alamayacağımı söylüyorlar. ancak atladıkları birşey var; 3 binanın da bodrumu ortak!!! ne yapılailir bir fikri olan var mı???? çok teşekkürler şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.