< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 1 Mayıs 2023; 11:54:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mustafa Remzi Barlas '' Liyakatsız Kadrolar Yüzünden İnsanlar Küserek Ayrıldı '' (2. sayfa)

-
-
Cevap verdiğiniz üyeliğin ne olduğunu herkes biliyor. Ortada çok büyük bir skandal varken, saçma bir mesaj yazıp lafı siz oto bok atıyorsunuza getirip oradanda klasik muhalefeti vurması bile ne olduğunu gösteriyor. Aklı selim bir insan sadece hapse atılan mühendisin kim olduğunu duysa ve bunun neden haberlerde geçmediğini ortada bir sorun olduğunu anlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elbette ki forumda az çok kimin ne olduğunu biliyorum
fakat cevap vereceksin kişiyi cevap veremez duruma getireceksin
AKP kadrosunun adam kayırma mala çökme vs... sonucu vebalini aldıkları kimselerin öte tarafta ki hesaptan bahsetmiyorum
hakkını yiyip içeri tıktırdıkları insanlar ölümüne sebep oldukları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 2 Mayıs 2023; 21:59:17 > -
3:15 dakikayı dikkatli dinleyin Tolga Özbek 2 önemli özelliği belirtmiş
tolgaozbekcomyoutube
Uzun yıllardır savunma sektöründe faaliyet gösteren Zorlu Holding bünyesindeki Vestel Savunma adını Lentatek olarak değiştirdi. Bu karar neden alındı? Karayel SU Taktik İHA Projesi ne olacak? Dolanan mühimmat Kargı hangi aşamada? Gelecek teknolojileri yakıt pilleri savunmada hangi alanlarda kullanılacak? Tolga Özbek gelişmeleri değerlendiriyor. Kanalımıza destek vermek için: https://www.youtube.com/channel/UC7hyUqIcfDV3kRBFumYUlnA/join Hafta içi her gün saat 19.00'da yeni video. Detaylı havacılık-savunma haberleri: www.tolgaozbek.com sitemizde. Elektronik posta adresimiz: info@tolgaozbek.com Telegram: t.me/tolgaozbekcom Instagram: @tolgaozbek_com Twitter: @tolgaozbek_com Facebook: www.facebook.com/tolgaozbekcom/ Videomuzun müziği, değerli takipçimiz Selçuk Çelebi tarafından hazırlandı: Kanalı @Ambient Music Selcuk Celebi Eserlerine ulaşmak için: https://www.youtube.com/c/ambientmusicselcukcelebi https://open.spotify.com/artist/5y4MpR7bamwm0yFHKsVFeahttps://www.youtube.com/watch?v=PZ2Pvjms-v4 -
Milli savunmada yerliliğin %80'e çıkması için, eğitimli yetişmiş kadrolarıyla 50 senelik firmalar bugüne dek elin Rizelisini niye beklemiş o zaman birader. Yapsaydınız elinizden tutan mı vardı? Hadi İha Siha teknolojik gelişmeyle ilgili. Topu tankı geçtim bi tüfek yapaydınız bari
-
Belgelere göre birşeyler döndüğü belli. Seçim sonrası kurulacak araştıma komisyonu bulur ne olduğunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun.
siyaset malzemesi olmasa keşke.
sonuçta devletın kurumları devletim mühendisleri.
Yapsaydınız etseydiniz diyorsunuz ya hatırlatayım 100 yıllık Cumhuriyet'in 20 yılı AKP iktidarı ile geçti. Bir şey üretilecekse 20 yılda gayet üretilirdi. Üretiliyor da. AKP ile başlanmadı üretilmeye. Son dönemde iyi gelişmelerin olmadığı da söylenmiyor. Yalnızca kamu kaynakları ile büyüyen ve siyasetin içine atlayan damat eleştiriliyor. Bayraktar ailesinin kendisi siyasete bu kadar girdi. Erdoğan'ın damadı olmasına rağmen susabilirdi fakat onlar saldırıya geçti. Gerçekler de yavaş yavaş ortaya çıktı.
-
Aslında konu başlığında bahsi geçen iddaaları düşününce
bence elin rizelisi devletin kurumunun İHA-SİHA üretmesini beklemiş gibi düşüncelere kapılıyor insan
-
nevsin mengutwitter
“TUSAŞ'ın İHA Direktörlüğü görevini yürüten Remzi Barlas, LinkedIn hesabından yaptığı paylaşım:”https://twitter.com/nevsinmengu/status/1653042859296055298 -
Cevheri güven kaçak değil lan bu herif
Ulan damat ve damat seviciler. Yıllardır diyorum bunlara güven olmaz diye. Bu damadın ve yancılarını destekleyenler iqsu 70 altıdır diye bas bas bağırıyorum şimdi kaçak fetöcü belgelerle sundu diye inanacaklar.
-
birileri ortalığı karıştırmak ve yine vatana millete faydalı olan işleri baltalamak kapatmak engellemek istiyorlar diye yorumladım.
bu tarz saçmalıklar yüzünden 1938 sonrası neredeyse çivi çakılmamış güzel ülkemize.
tabi bunların üzerinden akp ye b*k atma olayı da mevcut.
bu ülkede üretim yapmak , vatana millete hayırlı iş yapmak güç. soran olursa da dıııjjjjj güüücccllleeeerrr dersiniz.
-
Ne açığı ne indirme yolunu bulmuşundan bahsediyorsun sen ya
SIHA lan bu, sanırsın Air Force One uçağının bugunu buldu adamlar. Zaten uğraşıldığı taktirde düşürülebiliyordu TB2. Önemli olan bulunabilirlik, işlevsellik ve imha edilmesi için harcanan uğraş. Dünyada ki her savaş donanımlarında olduğu gibi 2 yazılım yükseltilir olur biter.
-
adamlar sinyal vasıtası ile ya da hack ile düşürülebildiğinden bahsediyor fakat bu açık kapatılamamış
onun dışında bu ekipmanı düzenli ordusu ve elektronik taaruz kapasitesi olan ruslara karşı kullanan Ukrayna savunma güvenlik başkanının kendi ağzından
bu TB2 işinde insanları yanılgıya düşüren bir PR olayı var ekipman istenilen verimde çalışmıyor deniyor ve sanayi casusluğu iddiaları var deniyor
altta yazdıklarım sana değil konudan bağımsız görüşüm
bütün bu konu boyunca cevherinin iddiaları, ukrayna yetkililerinin iddiaları, ve savaşın gidişatı boyunca incelediğim taktiklere göre bence intihar dronları daha iyi işler çıkartıyor
özellikle yavaş uçmaları alçaktan ve ucuz oldukları için çok sayıda olmaları ciddi manada etkili ama düzenli ordulara karşı çünkü bunlar sadece radar sinyalleri arayıp saldırıyor
karşıda, düzenli ordu varsa radarlara İNTİHAR DRONU ---- tanklara ve zırhlılara yönelik ise Anka benzeri daha kapasiteli araçlar işe yarıyor
karşıda, düzensiz ordu varsa ve sınır savunması gözetleme için TB2 ve türevleri daha işe yarar daha uzun süre havada kalıyor
benim görüşüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 1 Mayıs 2023; 21:33:2 >
-
-
Trollere konu olmuşsun dikkat et bence
Malik Ejdertwitter
“BAYKAR'a çökecekler yer yapıyor şer.efsizler!”https://twitter.com/malikejder47/status/1653086066998386688
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X