Şimdi Ara

Tehlikeli araç kullan sürücüyü karakola şikayet ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bugün İstanbulda iki sertili bölünmüş yolun en sağ şeridinde giderken bir aracın arkadan emniyet şeridini de aşarak tozu dumana katıp taş toprak fırlatarak geldiğini gördüm yavaşladım. Önüme kırdı frenlere ne var yok asıldım. Kıl payı bana çarpmadı. Büyük bir zincirleme kazaya sebep olabilirdi. Olan benim araca oldu sıçrayan taş vs aracama zarar verdi. Eşime adamın plakasını ve aracı fotograf çektirdim. 155 i arayarak durumu ihbar ettim, ardından en yakın karakola giderek, tehlikeli araç kullandığını araçıma maddi hasar verdiğini (sıçrattığı taşlar nedeniyle) ve bu da yetmezmiş giderken ileride trafiğin sıkıştığı noktada yan yana geldiğimizde gibi bana ve eşime küfür ettiğini ifade ettim. Çektiğim fotoları ekleyerek kişinin eşgalini ayrıntılı olarak verdim.

    Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ama ayıptır ya insanların canını malını tehlikeye atmak bu kadar mı basit ve cezasız mı yapanın yanına mı kalıyor. Yurt dışında sarı park çizgisinin üstüne aracın tekerleği değdi diye birisi şikayet ettiğinde ceza yazılıyor ama burada ne yazıkki.

    Bakalım ne olucak adaleti göreceğiz......
    Bir gelişme olduğunda paylaşırım..

    Başına benzer bir durum gelen ve şikayetinin neticesini alan var mı?

    Yaptığım araştırmalarda savcının insiyatifine kalmış diyorlar büyük olasılıkla bu kişinin ifadesini alıcaklar o yapmadım etmedim dicek. Tehlikeli araç kullandığı ve önüme kırdığı yerde kamerada yok. Küfür olayında da eşin sahitliği pek geçerli olmuyormuş.

    En fazla savcı duyarlısa uzlaşmaya gidiyor uzlaşamazsam mahkeme açılıyor seza alsanda çok çüzi bir cezası varmış o da daha önce cezası yoksa erteleniyormuş.
    Sevindiric nokta cezası ertelense bile en azından siciline tehlikeli araç kullanma suçu işleniyormuş bu da şlerşde trafik sigortası bu kişiye sıkıntı yaratırmış ya da afaç kullanma ile ilgili bir işe girmeede...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pretty_boy2906 -- 30 Mart 2018; 21:20:41 >







  • Böylelerinin elinden ehliyetini alacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.