TEFAL TITANIUM EXPERTISE 3X INGENIO BÜYÜK SET 12 PARÇA - 2100103640 daha ucuzu yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vqy be 2 ay once n11'de 1000 TL'ye almıştım. Bence n11 takip edilebilir tefal satıcısı ve surekli indirime dusuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xef1ONYX
Vqy be 2 ay once n11'de 1000 TL'ye almıştım. Bence n11 takip edilebilir tefal satıcısı ve surekli indirime dusuyor.Memnun musunuz bende mutfağıma düşünüyorum yer kaplamaması pratik gözüküyor.
-
Memnunuz valla ama herseferinde elle yikamak ve sert cisimleri yuzeyine degdirmemek icin ozel caba sarfetmek yoruyor. Şöyle ki sungerin o yesil sert kismiyla bile temizleyemiyorsunuz cizilmesin diye. -
Bütün teflonlar öyle hocam, yapıcak birşey yok :) teşekkürler
-
Zaten oncekileri mahvettigim icin bunu aldık eskileri de hep attik. Pratik ve felaket yapiwmaz bir yuzeyi var. -
-
Preference set olaydı belki düşünürdüm -
Aynı sitede preference de var. Piyasadan ucuz -
quote:
Orijinalden alıntı: navruzGüzel bilgi, teşekkürler.
Peki totalde TL olarak ne ödediniz? (Vergiler + güncel euro kuruyla)
-
Bu ürün essential set en alt kaplamaya sahip olanı expertise serisi ile karıştırmayın. -
Vergi ve kargo dahil o fiyata. Vergi iadesi ile 107 EUR vermis oldum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: caglar103
Bu ürün essential set en alt kaplamaya sahip olanı expertise serisi ile karıştırmayın.Ayni urun olmadigini biliyorum, ornek vermek amaciyla paylastim ben zaten.
https://www.amazon.fr/dp/B01AHQZ9XE/
Emin degilim ama ayni set buyuk ihtimalle, ~1720 TL fiyata geliyor.
Edit: Birebir ayni degilmis ama ana fikri anlamissinizdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navruz -- 15 Şubat 2021; 14:14:22 > -
amazon.fr
Tefal Ingenio Expertise Induction Batterie Cuisine 11p Antiadhésives, Casseroles 16/20cm, Poêles 22/26cm, Wok 26cm, Couvercles 16/20/24cm, Sauteuse 24cm, Poignée Classic, Spatule Inox L65099AZhttps://www.amazon.fr/Tefal-L6509902-Set-po%C3%AAles-casseroles/dp/B01AHQZ9XE/ref=mp_s_a_1_2?dchild=1&keywords=TITANIUM+EXPERTISE+3X+INGENIO&qid=1613387157&sr=8-2
Buna yakın bir set galiba yurtdışı işini halledebilirim diyen için alternatif olabilir.
-
3 ya da 4 ay once tefal outletten expertise serisini 650 ya almistim.tabani 3 katli olani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X