Şimdi Ara

teF-ox Final Montage | MW3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2 senedir oyun hayatımı sürdürüyorum, bugüne kadar kimi zaman kalp kırdım kimi zaman insanların sevgisine uğradım. Kötü bir oyuncu olmadığımı düşündüm her zaman, gerek GameBattles gerek normal Türk clanları ile karşılaşmalar olmak üzere çok maça çıktım. İlk clanım olarak Naked King'de oyun hayatıma başladım, sonrasında yaşıtlarımın olması nedeniyle Bullets of Revenge clanında devam ettim, ben gerek eğitim hayatım gerek gerçek hayatım nedeni ile oyuna ve PS3 dünyasına ara veriyorum. Son olarak da sizlerle final montage'ımı paylaşmak istedim, herkese teşekkürler.

Tevfik Ayan
    teF-ox / xTefo- / HeectooR-

Bugüne kadar GameBattles'da çıktığım maç sayısı; 296

teF-ox Final Montage | MW3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tef-ox -- 10 Eylül 2012; 19:26:37 >

• Bir oyuncu oyun hayatına ara vermemeli bence.
  • Oyun hayatına ara vermeyip okulu mu bırakmalı dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tef-ox

Oyun hayatına ara vermeyip okulu mu bırakmalı dostum

Eğitim kısmını tam net olarak vurgulamadığın için.

Tabii ki eğitim, oyundan önce gelir ama en azından ikisinede vakit olmalı.
  • @I-C-O, haklisin dostum fakat bazen ayni ayna goturemiyoruz, ayari fazla kacirabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tef-ox -- 5 Eylül 2012; 22:12:46 >
  • çok güzel olmuş tevfik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 6 Eylül 2012; 23:34:56 >
  • @ado, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tef-ox -- 7 Eylül 2012; 1:28:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aramızda çeşitli kırgınlıklar oldu, zaman zaman gerilimler ama ciddi bir platformda açtığın bu konudan sonra kırgınlıkların kalkmasına karar verdim. PS3'e ara veremezsin bence kısa sürede dönersin benim ayrılığım en fazla 2 hafta sürdü. Ama senin kararın tabi ben bilemem o yüzden aramızda dönmen dileği ile diyeyim en iyisi.
    (duygusal mesaj yazamam beyler olduğu kadar)
  • Tesekkur ederim Ilter, fakat PS3u uzaklastirmayi planliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • tüm ps3 hayatın boyunca codmu oynadın
  • Her oyunu oynardı.
  • Güzel olmuş bende 15 tatile kadar ara verip 15 gün oynayıp bir daha kaldırmayı planlıyorum
  • @MrHadoken, her oyunu oynardım dostum. Ama CallofDuty benim için bi yaşam tarzıydı

@Berk, sanki ölmüşüm gibi konuşmuşsun olm kötü oldum bak
  • Bizde gecirdigin gunler kötu muydu Tevfik? Anlatim bozuklugu mu oldu yoksa?

Bizde basladin, bizde ara verdin. Bu bir veda degil ayrica dedigim gibi 'ara' sadece. Egitim hayatin icin önemli, saygi duyulacak bir karar verdin.

Iyi oyuncusun, özunde iyi de bi insansin sikintilar yasamis olsak da. En kisa zamanda seni yeniden aramizda görmeyi umit ediyoruz.

Hal, hareketlerin bu surecte de bir [N][K]'liya yakisir olsun..

Sans seninle olsun, geri kalan herseyde her [N][K]'linin oldugu gibi senin de yanindayiz, yaninda olacagiz..
  • Haklısın Sertan abi, teşekkürker.
  • Bu ayrılık uzun sürmez bence. Bana çok yardımcı oldu playstation konusunda, hala oluyor. Benden küçüktür ama muhabbeti on numara heriftir, kuzenimdir, candır MW serisini onun kadar seven, iyi oynayana denk gelmedim daha.

Bana MW3 aldırdın kendin ara veriyosun, yazarım ben bunu kuzi
  • Tövbe tövbe bende 1-2 ay ömrün kaldı sandım
  • Kuzi çok teşekkürler, arada split screen takılırız
  • Eline sağlık.Bişey sormak istiyorum videoları hangi proglamla nasıl birleştirdin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.