Bildirim
Teemo'yu neden ezik görüyorlar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
o kostümü almıştım oyundayken global taunt özelliği var hepsi kovalıyor ben de zıplaya zıplaya kaçıyorum _____________________________ -
Boş kalemin içinden sıkıştırılmış kağıt atıyor gibi geliyor bana. Var olması güzel ama oyunda görmeyi tercih etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ezik mi bilmemde aramda karsiya gelince cok sinir bozuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Why so serius -
soloya veya mide ct atmak için alıcam diyorum vay efendim işte onu mu alıyosun nolur alma vs. vs. çok canım sıkılıyo ama tabiiki alıyorum :) -
Fight'larda çöp , Hasarı yok ( Ad'ye dalmayacağına göre tanklara dalar ki hasar atamaz. ) Ultisi fightlarda çöp. _____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
peki ya attığı damage ? kendi buildimle adcyi 3lüyorum en kötü -
cop _____________________________ -
Soloda kanser ediyo adamı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Raiden.
Fight'larda çöp , Hasarı yok ( Ad'ye dalmayacağına göre tanklara dalar ki hasar atamaz. ) Ultisi fightlarda çöp.
hasarı mı yok ? teemo oynayabilen görmemiş olabilirsin. ki adam zaten tf ye gelene kadar eğer doğru mantar dizimiyle adamların canları hemen hemen yarıya geliyor ki buda büyük bir avantaj sağlıyor -
arkadaşlar çöp diyip geçiştirmeyin neden çöp onu söyleyinde tartışalım -
quote:
Fight'larda çöp , Hasarı yok ( Ad'ye dalmayacağına göre tanklara dalar ki hasar atamaz. ) Ultisi fightlarda çöp.
Senin karşına hiç feedlenmiş teemo gelmedi galiba . Hasarı yok dedi ya._____________________________ "Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemal -
quote:
hybrid teemo gelmediyse karşına biz ne yapalım ? güzelim heroya çamur atma_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fkartal0010
quote:
hasarı mı yok ? teemo oynayabilen görmemiş olabilirsin. ki adam zaten tf ye gelene kadar eğer doğru mantar dizimiyle adamların canları hemen hemen yarıya geliyor ki buda büyük bir avantaj sağlıyor
Tamam kardeş , ranked'de karşıma gelirsem küfrederim. Normal oyunda istediğini yap + teemo oynayabilen ? Teemo en fazla nasıl oynanır ? AA to win. Bi thresh , zed , elise , braum , vayne , yasuo gibi bir mekaniği yok.
Alın oynayın o zaman allah allah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 8 Temmuz 2014; 21:08:00 >_____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz.
-
Oyun sonu şampiyonlara verilen hasara bakın her teemo gördüğünüzde _____________________________ DH Orta Koridor Grubu @@ League of Legends Hikaye @@ Legendary Twisted Fate Rehberi @@ Legendary Rengar Rehberi *All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage. -
mantarların etkisi çok önemli eğer dizme stratejisini bilmiyorsan teemo oynayabiliyorum demezsin bu kadar basit. bu arada yanlış anlama sana laf atmıyorum -
quote:
mantarların etkisi çok önemli eğer dizme stratejisini bilmiyorsan teemo oynayabiliyorum demezsin bu kadar basit. bu arada yanlış anlama sana laf atmıyorum
Hayır kardeş sanki bana pentagonu hackliyorsun. Late game'de koyacağın baron pit ve çevresi var. Belki base. Artık kırmızı trinket alıyorlar. Jungler ve Support'un kırmızı trinket alması bitirir._____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
peki kardeşim arada ki çimleri söyler misin bana onları ne yapıcaksın jungle+sup. mercek alsa 2dk bekleme süresi. mor totem alsa 2 tane o barın ve ejder koysa kırmızı mavi kontrolü peki oyunda sadece oralardan mı geçiyorsun ? -
Mainim Teemodur. Euw de bile teemo pickledimmi adamlar başlıyor ağlamaya sonra flame afk olcam gibi tehtidler kulak asmıyorum. Topta yorick ve pantheon da sadece sıkıntı yaşıyorum karşımda onlarıda rahatsız edip farmımı yapıyorum latede yine ağlatıyorum. Teemoyu herkes beceremiyormu bilmiyorum ama karşındakine blindi doğru zamanda attığında başlıyorlar ağlamaya bide peşinden geliyosa bi tane mantar at sonra başlasın kaçmaya zaten 2 tane daha vurdunmu yerde. Topta oynuyorsan su tarafını mantarla doldur bi kere mantara basan jungle daha da gankada gelmez zaten rahat rahat oynarsın. Bu sezon 30 oyunda %80 win rate yapmışım ki bu hiç küçümsenecek bi rakam değil yani Teemoya çöp diyenler oynuyabilen teemo görmemiş ve kendileride beceremiyor. _____________________________ "Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemal -
quote:
quote:
hasarı mı yok ? teemo oynayabilen görmemiş olabilirsin. ki adam zaten tf ye gelene kadar eğer doğru mantar dizimiyle adamların canları hemen hemen yarıya geliyor ki buda büyük bir avantaj sağlıyor
+1 hasarı yok ne la.gold liginde teemo ile oynadığım %90 oyunda en çok hasarı ben teemo ile verdim.adam teemo görmemiş
high eloda iş yapmaz doğru..hasarı yok demek ben oyunu bilmiyorum demek le aynı,çünkü aşırı fazla hasarı var tam tersine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 8 Temmuz 2014; 21:13:54 >_____________________________
Benzer içerikler
- lol kite ayarları
- otp ne demek
- lol ilk şampiyonlar
- rekt ne demek
- uyumlu sevgili nickleri ingilizce
- ping düşürme
- afk nedir
- riot mmo
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X