Şimdi Ara

Teemo'yu neden ezik görüyorlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fkartal0010

peki kardeşim arada ki çimleri söyler misin bana onları ne yapıcaksın jungle+sup. mercek alsa 2dk bekleme süresi. mor totem alsa 2 tane o barın ve ejder koysa kırmızı mavi kontrolü peki oyunda sadece oralardan mı geçiyorsun ?

Baron pit dedik ya kardeş Late game oralarda döner. Sen gidip red buff'ın oraya mushroom koymazsın herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkartal0010 -- 8 Temmuz 2014; 21:16:23 >
  • oyunu sadece latede baron pitten ibaret görmemelisin bence
  • quote:

kardeşim main teemo seninde, benim main sayılmaz ama oynamaktan zevk aldığım bi champ sana tavsiyem lich çıkman emin ol karşıdaki daha çabuk perte çıkar kimisi saçma diyor ama denemelisin :)

Benim içinde değişmeyen item Liandry Tormenttir.
    "Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemal
  • Çöp.
    Sadece ve sadece solo Q'larda iş yapabilir. O da her zaman olmuyor. Genelde çok fena eziyorlar başını.

Orijinalden alıntı: kskmert

quote:

kardeşim main teemo seninde, benim main sayılmaz ama oynamaktan zevk aldığım bi champ sana tavsiyem lich çıkman emin ol karşıdaki daha çabuk perte çıkar kimisi saçma diyor ama denemelisin :)

Benim içinde değişmeyen item Liandry Tormenttir.

o zaman olmazsa olmaz ama bir denemeni tavsiye ederim ve denedikten sonra pm ile geri dönersen sevinirim
  • _____________________________
    "Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemal

• ultisini tuvalet pozisyonunda atıyor
  • Noob herosu aslında ama işi bilen Teemo oyun taşır. Sevilmemesinin nedeni aşırı derecede sinir bozucu olması. Gank atamıyorsun doğru dürüst koridora, melee tank heroların hepsini haşırt diye counterlıyor, ADC'yi tek skill ile iptal ediyor. Mantarı zaten ayrı dert. Derecelide karşı top lanerı görmeden Teemo alınırsa çıkarım veya direkt flame yaparım, çünkü karşısına gelen bir assassin veya apc dümdüz eder ama gel gelelim Nasus, Renekton, Trundle falan geldiyse alınır kardeşim kimse de bir şey diyemez.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Fight'larda çöp , Hasarı yok ( Ad'ye dalmayacağına göre tanklara dalar ki hasar atamaz. ) Ultisi fightlarda çöp.

hasarı mı yok ? teemo oynayabilen görmemiş olabilirsin. ki adam zaten tf ye gelene kadar eğer doğru mantar dizimiyle adamların canları hemen hemen yarıya geliyor ki buda büyük bir avantaj sağlıyor

+1 hasarı yok ne la.gold liginde teemo ile oynadığım %90 oyunda en çok hasarı ben teemo ile verdim.adam teemo görmemiş

high eloda iş yapmaz doğru..hasarı yok demek ben oyunu bilmiyorum demek le aynı,çünkü aşırı fazla hasarı var tam tersine

200 mr ryzelara ne yapıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazır bu kadar teemosever toplanmışken soralım buildleriniz neler ?
    Nashor / Rabadon / Hiçlik / Sihirdar Kundurası / Zhonya
    Son item olarak da duruma göre ya defansif bi item ve ya rylai yada liandry yapıyorum.
    Eklenmesi çıkarılması gereken ?

• Mid teemo'ya karşı değilim ama topta tank bir hero olmalı, bir Shyvana-Renekton gibi herolarla takımı fight başlatacak hero. Skillshotları nedeniyle hiçbir kompozisyona uymuyor, solo Q da iş yapar yine, split push olsun yine gideri var.

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

quote:

quote:

Fight'larda çöp , Hasarı yok ( Ad'ye dalmayacağına göre tanklara dalar ki hasar atamaz. ) Ultisi fightlarda çöp.

hasarı mı yok ? teemo oynayabilen görmemiş olabilirsin. ki adam zaten tf ye gelene kadar eğer doğru mantar dizimiyle adamların canları hemen hemen yarıya geliyor ki buda büyük bir avantaj sağlıyor

+1 hasarı yok ne la.gold liginde teemo ile oynadığım %90 oyunda en çok hasarı ben teemo ile verdim.adam teemo görmemiş

high eloda iş yapmaz doğru..hasarı yok demek ben oyunu bilmiyorum demek le aynı,çünkü aşırı fazla hasarı var tam tersine

200 mr ryzelara ne yapıyorsunuz ?

anlamadım. high el,elo adamları kastediyosan.low eloyu kastettim ben.

Vikings
    Hail Earl Ragnar!

• quote:

Orijinalden alıntı: BertanErg

Hazır bu kadar teemosever toplanmışken soralım buildleriniz neler ?
    Nashor / Rabadon / Hiçlik / Sihirdar Kundurası / Zhonya
    Son item olarak da duruma göre ya defansif bi item ve ya rylai yada liandry yapıyorum.
    Eklenmesi çıkarılması gereken ?

Benim build bu.
     Teemo'yu neden ezik görüyorlar ?

Buda oyundaki damage dravenle baş başayım sorun şu ki oyuna 5dk geç girdim oyun çöktü çünkü üstelik liandry ve zhonya tamamladım oyun bitti yasuo 2, zed 2, jarvan 4, blitz 4, jax 5 (atak hızını katıyorum)
     Teemo'yu neden ezik görüyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

o kostümü almıştım oyundayken global taunt özelliği var hepsi kovalıyor ben de zıplaya zıplaya kaçıyorum

aslan sen komiksin ünlü felanmısın

mantara basinca kufretmeyi biliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

quote:

mantara basinca kufretmeyi biliyosun

Oynadığım oyunlarda Teemo görmediğim için etmiyorum.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.