Şimdi Ara

ted üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda hiç ted üniversitesi yazan varmı mühendislik programı geçen yıl 93k dan kapatmış ben mf4 100k dayım gelme ihtimali nedir acaba fikri olan var mı

• hacı ted mezunuyum. ted üniversitesine 30kda falan olsam girerdim. öğretim kadroları iyi. 3k da yazmamış olmamı anlayışla karşılarsın ama bi 15k 20k 30k olsam yazardım. yani adamlar yükselen bi grafik çiziyor yeni açılan bi üni olduğu için her sene taban başarı sıralamasını artcağını düşünüyorum. taban başarısının düşçeğini sanmıyorum. ama kontenjanların artmasından dolayı herşey olabilir umarım istediğin yere girersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapac -- 24 Temmuz 2013; 2:29:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapac

hacı ted mezunuyum. ted üniversitesine 30kda falan olsam girerdim. öğretim kadroları iyi. 3k da yazmamış olmamı anlayışla karşılarsın ama bi 15k 20k 30k olsam yazardım. yani adamlar yükselen bi grafik çiziyor yeni açılan bi üni olduğu için her sene taban başarı sıralamasını artcağını düşünüyorum. taban başarısının düşçeğini sanmıyorum. ama kontenjanların artmasından dolayı herşey olabilir umarım istediğin yere girersin.

teşekkür ederim yorumun için ted kesinlikle yükselişe geçen bir üniversite 10 kontenjanda artmış belki gelir bakalım :)
  • Bende 3 ve 4. tercihime ted mimarlık yazdım.Okulunda tanıtım günlerine gittim küçük ama şirin bir üni.Kızılayın meydanında ulşım sorunu eğitim kadroları iyi bence iyi bir üniversite
  • Kural Dışı Konu - Konu Başlığı İhlali.

Başlığınız konunuzu niteler şekilde değildir. Bu bir bölüm kuralı ihlalidir.

Konunuzu kurallara uygun hale getirerek yeniden açabilirsiniz.

İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.