Şimdi Ara

TED ÜNİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
4
Favori
24.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Ted üniversitesi hakkında bilgi sahibi olan,orada okuyan varsa beni bilgilendirirse çok mutlu olurum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

TED Üniversitesi Hakkında Bilgiler

TED Üniversitesi, 2012 yılında kurulan özel bir vakıf üniversitesidir. İstanbul'daki Beykoz ve Çekmeköy ilçelerinde iki kampüse sahiptir. Üniversite, yüksek lisans ve doktora programları da dahil olmak üzere çeşitli lisans programları sunmaktadır.

TED Üniversitesi Yorumları

TED Üniversitesi hakkında öğrenci yorumları genel olarak olumludur. Öğrenciler, üniversitenin akademik kalitesini, modern tesislerini ve uluslararası öğrencilere verdiği desteği övmektedirler.

TED Üniversitesi İyi Mi?

TED Üniversitesi, Türkiye'nin önde gelen vakıf üniversitelerinden biri olarak kabul edilmektedir. Üniversite, güçlü akademik kadrosu, araştırma odaklı yaklaşımı ve öğrenci merkezli ortamıyla bilinmektedir.

TED Üniversitesi Yorumları

Öğrenci yorumlarına göre TED Üniversitesi, iyi bir öğrenme deneyimi sunmaktadır. Öğretim üyelerinin bilgili ve ilgili olduğu, sınıfların küçük ve etkileşimli olduğu belirtilmektedir.

TED Hazırlık Zor Mu?

TED Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı, İngilizce dil yeterliliği olmayan öğrenciler için tasarlanmıştır. Programın zorluğu, öğrencinin önceki İngilizce bilgisine bağlı olarak değişebilir.

TED Üniversitesi İyi Mi?

TED Üniversitesi, yüksek kaliteli eğitim arayan öğrenciler için iyi bir seçenektir. Üniversitenin güçlü akademik itibarı, modern tesisleri ve uluslararası öğrencilere verdiği destek, onu tercih edilebilir bir kurum haline getirmektedir.

TED Üniversitesi

TED Üniversitesi, Türkiye'de yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler için dikkate değer bir seçenektir. Üniversitenin güçlü akademik kadrosu, araştırma odaklı yaklaşımı ve öğrenci merkezli ortamı, onu öğrencilerin öğrenme ve büyümeleri için ideal bir yer haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uppupupuuuup
  • ben de merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapmamgerekiyortm Y kullanıcısına yanıt
    liberal sistem oldugunu bılıyorum fakat daha ayrıntılı bilgi sahıbı olan birisi yazarsa daha ıyı olur
  • kullanıcıadımıunuttum K kullanıcısına yanıt
  • Eğitimini bilmem ama kızları ve partileri güzel olan okul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mimarlık okuyan bir arkadaşım var hocam sorabilirim. Tam olarak neyi merak ediyorsunuz?

• -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    kızım hocam ama yıne de teşekkür ediyorum :D
  • bekotor B kullanıcısına yanıt
    yani yeni bir üniversite oldugu ıcın pek bilgim yok.hazırlık sistemi nasıldır,bir de liberal eğitim olayı var bu nasıldır gibi gibi.
    Halen kızları ve partileri güzel. Gidersen partilerine mutlaka katıl.

• junior bilkent üniversitesi. hoca kalitesi ve yatırımları gayet iyi, öğrenci kalitesi de biraz daha yukarı çıktığında süreç içinde çok iyi olacak, geleceği var. ted’li dayanışmasının yarattığı gücü de unutmamak gerekir.
  • -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum :)
  • Viper3478 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum.oradaki liberal eğitim sistemi hakkında bilginiz var mı?sizce bu bi artı mıdır?
    bence büyük + çünkü kaliteli hcaları bünyelerinde toplamada etkili olmuş
  • Viper3478 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum:)
  • Abi kızlarını geç bilgisayar mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği akademik kadroları nasıl?

• Tedde bilgisayar muhendisligi okuyorum 2. Sinif bitti sorularini yazabilirsin

• HeavenLife H kullanıcısına yanıt
    Hocam, akademik kadrosu nasıl, bilkent vsden çok aşağı kalır yanı var mı? Yeni kampüsü olacak mı yoksa bu hâliyle devam mı? Herhangi bi eksisi oldu mu alanının küçük olması? Laboratuvarlar nasıl, hocalar ilgili ve alanlarında yetkin mi? Size ne gibi imkanlar sunuyor? Öğrenci profili nasıl? Okul yurdunda mı kalıyorsunuz? Kütüphanede kaynaklar yeterli mi, dijital ortamdan erişim var mı? Hazırlığı ve dil eğitimi gerçekten iyi diyebilir misiniz? Ekdal-Yandal tam olarak ne ve yapmayı düşünüyor musunuz? Liberal eğitim programının size ne gibi katkısı oldu ve bu program ilk 2 yıl mı geçerli, %100 mimarlık seçen biri mühendisliğe geçebilir mi?Yemekhane var mı, varsa kaç TL, varsa iyi mi yemekler Kulüpler yeterli mi, sayısı ne kadar, aktif mi? Okulun mezunları şu anda neredeler?

Biri soruları numaralandırsa çok güzel olur. Üşendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 10 Temmuz 2019; 5:12:52 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.