Şimdi Ara

TED ÜNİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hazırlık ve liberal eğitim hakkında bilgi verir misiniz?
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Merhaba biz de TED'de okuyoruz ben elektrik elektronik mühendisliği, kardeşim bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencileriz. Discord v.s kullanırsan yardımcı olabilirim her türlü sorunu sesli cevaplamaya. İyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemeo kullanıcısına yanıt
    Hocam vaktiniz varsa buraya yazabilir misiniz topluma fayda bakımından. Yoksa da indireceğim dediğiniz uygulamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 10 Temmuz 2019; 7:37:56 >
  • Gemeo kullanıcısına yanıt
    buraya yazarsan ben ve merak eden diğer arkadaşlar faydalanabilir:)
  • kullanıcıadımıunuttum K kullanıcısına yanıt
    Reis, sen beni mi takip ediyorsun?

kshdjshkshlkjhjlkgsk hayır sadece uyumadım tarhancım.
    Bir dahakine o eki kullanmayalım lütfen...

konunun gidişatını değiştirmeyelim lütfen...
  • Üç kişi yazmamı istemiş dolayısıyla yazıyorum, okul açıkçası eğitim kalitesi açısından Bilkent kalitesinde, zaten benim staj yaptığım yer Tübitak ve ikizimin stajı ASELSAN'da yani savunma sanayinin en büyük şirketleri her ikisi de. İngilizce hazırlık bizim zamanımızda zordu bizim her ikimizin İngilizcesi Türkçeye yakın olmasına rağmen hazırlık okuduk, fakat şimdi kolaylaştırdılar diye duydum. Okuldaki öğrenciler özellikle MF bölüm okuyanlar ortalama ve orta üstü seviye diyebilirim, TM bölümlerini tam olarak bilmiyorum. Okulun sitesinden izlencelere ve akademik kadrolara bakmanızı öneririm. Fakat dipnot olarak okulun kampüsünün kısıtlı olduğunu ve imkanınız varsa ücretli Bilkent tercih etmenizi öneririm. Spesifik sorularınızı cevaplayabilirim.

• Ted üniversitesi hakkında daha fazla bilgi için upp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up
  • bilkent'e puanıyla giremeyenlerin okuduğu okul olarak biliyorum. tıpkı çankaya ve başkent gibi. konum olarak ikisinden de iyidir ama. tobb'dan kötü. psikolojide bünyesinde değerli hocalar var. tabii benim oraya giden tanıdıklarımın boş beleş tipler olması bu düşüncemin oluşmasına neden oldu. çoğu da zaten aile işini devralıyor. onun dışında kolejden bozma bir okul. kızılay'a çok yakın. bilkent imkanı varsa ücretli orayı tavsiye ederim. bilkent'in yurt dışı imkanları da fazla. ted'li dayanışmasını bilemeyeceğim ted'den mezunların çoğu ted üniversitesini değil daha kallavi üniversiteleri tercih ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 10 Temmuz 2019; 14:42:35 >
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    hocam baya gömdünüz ama yine de teşekkür ediyorum
    hocam benim bireysel gördüklerim bunlar, tobb ya da bilkent düşünürdüm ben olsam ama yer olarak bile başkent ve çankaya'dan iyidir her türlü.
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.