Şimdi Ara

Tecno Camon 40 Premier (Ana Konu) - Dimensity 8350 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
5.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kullanım alışkanlıkları kişiden kişiye değişir standart senaryoda günü çıkarır rahatlıkla bu cihaz amiral gemisi katili sayılır f/p olarak rakibi sadece kardeşi infinix note 50 pro plus 5g

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yassı Ada 3x Zoom

Tecno Camon 40 Premier (Ana Konu) - Dimensity 8350

Yassı Ada 6x Zoom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sharjor

Bende güncelleme seven biriyim azıcık :) Gelir gelmez yaparım normalde. Ama bu sefer bekleyeceğim. Korktum :)

Yaklaşık 10 senedir yurtdışı cihaz kullanıyorum, güncellemeler konusunda Google ve Nothing, son zamanlarda da Samsung haricinde bu işi ciddiye alan yok.

Hatta Xiaomi bile bu işi son zamanlarda toparlamış ama genelde üst seviye modellere daha çok odaklı olduğunu söyleyebilirim.

Bu yüzdendir ki fabrika çıkışı yazılım hariç son düzeltmeleri de genelde alırıım yazılım olarak ama sonrasındaki güncelleştirmeleri almak konusunda çekimserim, telefonu geldiği haliyle kullanmak daha çok güven veriyor.

Özellikler majör güncellemelerde cihazın içine ediyorlar, sonrasında kademe kademe toparlanıyor ama o zamana kadar da pil tüketimi aşırı ısınma derken cihazın ömründen yiyorlar. :)

• Sharjor kullanıcısına yanıt

O tarz güncellemelerde sorun çıkmaz, google güvenlik yaması cihaz güncellemesi ile beraber geliyor bunu da zaten toplu güncellemeler ile veriyorlar. Play Store aracılığı ile dağıtılan güncellemeler cihazın stabilitesini pek etkilemiyor.

• destroy-er D kullanıcısına yanıt

Bunun kadar ucuz değil ama alternatif olarak Poco F7 pro'yu da tavsiye ederim. Fiyat olarak bir tık yüksek ama kullanılan Chipset (Halk arasında işlemci) bir çok şeyi etkiliyor.

Oneplus 9 Pro ve Nothing Phone 1'den sonra Camon 30 Pro 5G hiç sarmadı. Şebeke ve modem kalitesi bi Qualcomm değil.

Bu yüzden cihazımı sattım ve Poco F7 serisine geçmeye çalışıyorum. Anlık Redmi Note 9S kullanıyorum. Kamera sizin için önemli değilse Poco F7, bir tık önemliyse F7 Pro'yu da değerlendirmeye alabilirsiniz.

Cihaz nedir ?

• ConroeMAC kullanıcısına yanıt

Haksız sayılmazsınız hocam. Aslında detaylı bir güncelleme geldiğinde hemen yapmamak lazım. Gerekirse 1-2 ay bekleyip öyle güncellemek daha garanti olur.

• uruk33 kullanıcısına yanıt

Tecno Camon 40 Premier

• Cumartesi günü çalıştığım firma tekne turu düzenledi. Yedik içtik yüzdük. Dönüş yolunda oyun havası açtık oynadı çoğu arkadaş. Bende telefonu aldım elime çektim videoyu. Oynayanlar dedi abi bakalım nasıl çıkmış. Hepsi şaşırdı. Oha iphone gibi gibi çekmiş çok iyi bu hangi telefon diye soran sorana. Az önce birisinin yanına gittim araştırmaya başladı. Çok iyiymiş abi alacağım dedi :)

• Tecno Camon 40 Premier (Ana Konu) - Dimensity 8350

Net bir şekilde söyleyebilirim ki kamera çok iyi. Almadan önce araftaydim ama iyiki almışım dedirtti.

• bende @Zayıf Batarya hocamızdan alarak aranıza katıldım güncellemeyi yaptım sorunsuz gidiyoruz bakalım çok hızlı geldi bana cihaz , kamera camı büyük olduğu için kılcal çiziklere müsait koruma için tavsiyeniz var mı ?

• kronik dengesiz K kullanıcısına yanıt

Resimler çok iyi. Elinize sağlık. Bende aldığıma hiç pişman olmadım. Bu paraya nimet nimet...

• beatles33 B kullanıcısına yanıt

Ben temu'dan kılıf aldım. Birisi tam koruma sağlıyor kameraya. Sadece kameralarda delik var.Kalan kısımlar kapalı. Diğer kılıflarda kamera bölgesi açık ama çıkıntısı olduğu için masa üzerine rahatça bırakılabiliyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 12 Ağustos 2025; 14:20:28 >

• ConroeMAC kullanıcısına yanıt

Onor Magic 7 Pro, Poko'ları döver. Xiaomi ve Poko'ya bulasmak iyi bir şey değil.

Fiyatı biraz yüksek yani 50 k gibi ama olsun donanıma göre normal. Samsung falan satın almayacaksanız, Onor Magic 7 pro alın şahlanın. Poko bozuluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Temmuz 2025; 11:12:34 >
  • Ana ekran paylaşımı yapalım...

• 40 serisine yeni güncelleme verilmeye başlandı. Önce 40 sonra 40 pro güncellemesi verildi. Yakında bize de gelir.

Geçen paylaştığınız güncelleme gelmedi daha :)

• samuel34 S kullanıcısına yanıt

Nasıl olur :) Şu an telefonun bilgilerinden sürüm bilgisi kısmının ekran görüntüsünü atar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 30 Temmuz 2025; 13:34:36 >

Bu son güncelleme 03/07/25 de verilen sitesinde de yazan son güncelleme bu diğer 40 serilerine ay sonu gelen işlenmiş mesela

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.