Bu tamamen kullanıma göre değişir. Tüm gün wifi ile video özleyin 12-13 saati görürsünüz. Ben karışık kullanıyorum. İnstagram, next, opera tarayıcı, forum, youtube, WhatsApp, arama, ara sıra kamera... Hattınız iyi çekerse pil dahs uzun gider mesela. Eğer zor çeken yerde durursanız mobil veri pili içer bitirir. O kadar çok etken var ki bunun için kesin bir sonuca varmak imkansız. Gsmarena bu telefonun ekran parlaklığını normalde de otomatik modda da 600 nits olarak ölçtü ve parlaklık berbat dedi. Ama başka bir youtuber 1.600 nits ölçtü. Ama emin olun 4-5 saat ekran süresi alanlar parlaklığı sona dayamıştır. Youtube'ta batarya testi vardır bir bakayım ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tecno Camon 40 Premier (Ana Konu) - Dimensity 8350 (8. sayfa)

-
-
Gsmarena telefonun ltpo özelliğininin işlevsel olmadığından bahsetmiş. Ekran hz seviyesini istediğimiz seviyede kullanmak için bir seçenek kısmı bulunmuyormuş sanırım. Yaptığınız güncellemelerden sonra böyle bir ayar menüsü geldi mi acaba telefona?
-
Yenileme 1-120 olarak değişmiyor. 60-120 olarak değişiyor. 144 olmasını istersen özel olarak ayarlayabiliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 10 Ağustos 2025; 22:17:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya süresinin bu ltpo özelliğinin işlevsel olmamasından kaynaklı düşük olabileceği belirtilmiş de o yüzden sorayım dedim. Camon 40 pro modeli 2-2.5 saat arası daha fazla ekran süresi alıyormuş ve ltpo özelliği premier'e göre daha işlevselmiş yazılana göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur. Ben zaten sabit 60hz kullanıyorum. 120'ye gerek duymuyorum. Bu nedenle 8 saati rahat geçiyorum.
Son güncellemeden sonra pil gayet iyi gidiyor. Bugün bir test edeceğim bakalım benim senaryom 8 saatin üzeriydi değişim olacak mı....
-
Bir akrabam kurtköy techno fabrikasına başvurdu hocam mümkünse bir yardımcı olur musunuz?
Banada şarj epey bir iyileşmiş gibi geldi gerçi bana hayli yetiyor kamerası çok iyi ama mesaj yazarken bir ayarmı var hep yanlış cümle oluyor düzeltmeden ziyade üstte doğru kelimeler çıkmıyor
Nasıl yardımcı olayım? Benim firma ile alakam yok ki. Umarım benimle dalga geçmiyorsunuzdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 12 Ağustos 2025; 14:25:0 > -
Ben Swiftkey Klayve kullanıyorum. Yıllardır hesabıma da bağlı olduğu için inanılmaz rahatlık sağlıyor
-
Est hocam ne dalgası harbiden başvurdu konuda varsa diye genel yazdım. Fabrikası kurtköyde.
inşaAllah işe alınır. Zaten canım sıkkın. Telefonu vereceğim. 2 ay anca kullanabildim :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 12 Ağustos 2025; 15:7:51 > -
Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım ancak kılıf bulamadım bulabilen var mı
-
2. el mi aldınız? Kutu içeriğinden çıkıyor normalde.
Kılıf çıktı hocam yeşil renk olan çok da kaliteli bir kılıf şaşırdım açıkcası. Ancak daha sade düz siyah bir kılıf almak istiyorum.
-
Temudan aldıklarımın resmini atarım şimdi. Linkleri önceki mesajlarım da var. Maalesef daha tr'de satışını göremedim kılıfların
-
-
Kılıflar güzel ve kaliteli duruyor hocam, güle güle kullanın. Yukarıda yeni güncellemeden sonra batarya süresi sanki yükseldi demişsiniz, bir kaç gün geçtikten sonra fikriniz hala aynı mı? Sabah %100 olduğunda fişten çektikten sonra kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
-
Evet kılıflar güzel ama öyle kaliteli denemez. Tanesi 77 liraya falan denk geldi. Pil dün baktım 9 saat ekran süresi aldım. Aslında çokta fark etmemiş. Başlarda çabuk düşme olurdu o bende biraz yavaşlamış sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SharjorinşaAllah işe alınır. Zaten canım sıkkın. Telefonu vereceğim. 2 ay anca kullanabildim :(
Arkadaşlar telefonu vereceğim canım sıkkın derken telefonu satacağım için falan değil :)
Telefondan çok memnunum. Geçen hafta tatile gittim ailemle ve eşim telefona, özellikle kamerasına bayıldı. Hemen değiştirelim telefonları dedi olmaz dedim. Eve dönünce yedekleri alıp değiştiririz dedim :)
Vallahi bu telefondan sonra Redmi Note 8 Pro hiç sarmayacak beni :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X