|
TECNO AI artık Türkçe konuşuyor

-
-
Uzak durmanız gereken yegane marka!
-
Türkçesi, Samsung fanlarından daha gelişmiş olan bir yapay zeka ürettiği için Tecno'yu tebrik ederim.
-
bir yılı aşkın süredir fold V modelini kullanıyorum. sorun sıkıntı yaşamadım.
-
Tecnoyu kullanmadım ama telefonlarını kullananlardan kimisi hiç sevmiyor kimiside güzel olduğunu söylüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fold hakkında henüz tam bilgiye sahip değilim. Ancak Fold'un hemen alt serisi olan Camon, parça - bileşen kalitesi olarak tek kelimeyle rezalet... Hatta Redmi bile yanında daha iyi kalıyor, öyle berbat bir markadan bahsediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ai (Apple Intelligence) bunu beğendi
-
Şahsınız adına konuşun lütfen. Başınızdan kötü bir tecrübe geçti diye bütün markayı ve modellerini kötüleme hakkınız yok.
Camon 40 premier kullanıyorum ve iyi ki Redmi yada Poco almamışım diyorum. Sizin gibi sorun yaşayan insanlar var başka markalarda. Ona ne diyeceğiz?
Samsung mu aman aman uzak durun diyen bir sürü insan var. Samsung gibisi yok diyende var. Arkadaşım kendine ve çocuğuna Tecno aldı yıllardır kullanıyor hiç sorun çıkmadan. Siz sorun yaşadınız diye bütün markayı suçlayamazsınız.
-
Ciddiye almayın hocam 4 senedir hiç bir yenilik sunmayan bir markanın fanboyu. Yenilik görünce heyecanlanıp ne yapacaklarını bilmeyenler var
-
Samsungçu mu :)
-
Garantisi kötü servisi kötü... Tecno buds, tecno pova neo2, tecno pova 4... hepsi ile sorun yaşadım. babama da spark 20pro almıştım, ona da bekliyorum ne zaman sorun olacak diye. ai si türkçe olsun binbir iş yapsın. servisi de ilgisi de batsın tecnonun.
-
Yd alıp geçin o vakit.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X