Şimdi Ara

Tecili bozdurmak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteden yeni mezun oldum ve diplomamın çıkması 2 - 2.5 ayı bulur. Öğrenci işlerinden alınan mezun kağıdı ile de askerlik şubesine gidilebilir mi ? Yoksa illa diploma mı gerekli ?

• Turkesterone kullanıcısına yanıt
    6 ay sonra lisans diploması verilen okullar var.
    Yüksek lisans-doktora ise 1 yıl sonra :-)
    Mezuniyet belgesi ile işlem yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni konu açmamak adına konu başlığıyla ilgili sorumu bende burda sorayım bilen varsa cevaplasın

88 ocak doğumluyum elimdeki tecil belgesinde 31-10-2016 e devlette ise 31-12-2016 tarihine kadar askeri yönden sıkıntı yoktur yazıyor.

benim sorum ise 2017 ocakta 29 olucam fakat üniversiteyi yeni bitirdim üniversiteyi bitirenlerin yaptırabildiği 2 yıl tecil hakkına bende sahipmiyim yoksa yaş 29 oldu diye tecil falan yok şubatta askermiyim.
  • rachy R kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla, bir defa lisans mezunu olduğunda, 2 yıl tecil hakkın oluyor. Yani daha öncesinde en az 1 lisans daha bitirmediysen. Ama yaş sınırına takılıyorsun gibi görünüyor. En iyi cevabı şubeden verirler.
  • şubeyi aradım sordum kendi cevabımı kendim aldım başkalarıda yararlansın bari dedilerki ilk 4 yıllık üniversite mezuniyeti sonrası 2 yıl tecil hakkın var ve yaşın 29 olsada tecil kullanıp 31e kadar gelmeyebilirsin dediler.

teşekkür ettim şubatta gidiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.