Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Tecil hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 25.05.1992 doğumluyum mayısta yoklamam geldi yoklamaya gittim aol okuduğum için tecil yapamadıklarını ancak mezun olup diplomayı getirirsem tecil edebileceklerini söylediler bildiğime göre kasımda askere gidiyorum bu konulara yabancıyım kusura bakmayın şimdi soruma gelirsek benim ocakta sınavım var ve kesin okulumu bitiricem tecil ettirmeyi düşünüyorum fakat kasımda askerliğim gelirse yani son yoklama gitmezsem veya sülüsü almazsam ocakta mezun olduğumda tecil ettirebilirmiyim yani şubeye gittiğimde alıp götürmesinler beni. özetliyecek olursam mayısta yoklamam geldi gittim kasımdada askere gidicem diye biliyorum eğer son yoklama veya sülüsü almaya gitmezsem ocakta mezun olursam askerliğimi tecil ettirebilirmiyim.

Orijinalden alıntı: HenryHuxley

Merhaba arkadaşlar 25.05.1992 doğumluyum mayısta yoklamam geldi yoklamaya gittim aol okuduğum için tecil yapamadıklarını ancak mezun olup diplomayı getirirsem tecil edebileceklerini söylediler bildiğime göre kasımda askere gidiyorum bu konulara yabancıyım kusura bakmayın şimdi soruma gelirsek benim ocakta sınavım var ve kesin okulumu bitiricem tecil ettirmeyi düşünüyorum fakat kasımda askerliğim gelirse yani son yoklama gitmezsem veya sülüsü almazsam ocakta mezun olduğumda tecil ettirebilirmiyim yani şubeye gittiğimde alıp götürmesinler beni. özetliyecek olursam mayısta yoklamam geldi gittim kasımdada askere gidicem diye biliyorum eğer son yoklama veya sülüsü almaya gitmezsem ocakta mezun olursam askerliğimi tecil ettirebilirmiyim.

Bu söylediklerinize görede halledilebilir ama hiç kafa yormaya gerek yok. Artık aöl öğrencilerine de tecil hakkı doğdu.

İnceleyin
    http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=491

• Çok teşekkür ederim sana sanki yeniden hayata döndüm gibi hissettim inşallah sende böyle sevindirici haberler alırsın tekrar teşekkürler

Orijinalden alıntı: HenryHuxley

Çok teşekkür ederim sana sanki yeniden hayata döndüm gibi hissettim inşallah sende böyle sevindirici haberler alırsın tekrar teşekkürler

Ben de zamanında askerlik işleriyle çok sıkıntı çektim. Sıkıntını anlıyorum, geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: cauti0us

1991 doğumluyum 2010 yılında muayene oldum tecil sürem 4 yıl bu tecil süresi 18 yaşından itibaren mi eklenir yoksa muayene tarihinden itibaren mi başlar ?

Muayene tarihinden itibaren başlar ve 4 değil 3 yıldır.
    Subaylık Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Askerlik hakkında sorularım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.