Şimdi Ara

Askerlik Tecili Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2016 haziran lisans mezunuyum tecilim 2018 haziranda doluyor Temmuz'da Kpss'ye gireceğim onun için ders çalışıyorum, askere gitmesem kpss sonucumla kurumlara başvuramam çünkü asker kaçağı görüneceğim, askere gitsem de orada olduğum sürece kurumlara başvurup atanmamı nasıl gerçekleştireceğim bilmiyorum ve arada kalan 1 ay sınava da hazırlanamayacağım.Şimdilik bahar dönemi yüksek lisansa başvurdum ama büyük ihtimalle almayacaklar.Anlayan varsa sizce ne yapmalıyım?

• Askerlik şube ile gidip konuştunuzmu ? Tecil sürenizi belki 1 sene uzabilirler, ben liseden mezun olunca gidip konuşmuştum üniversite okumak çok istiyorum ama kazanamadım tekrar sınava giricem demiştim yanlış hatırlamıyorsam 3 sene tecil yapmışlardı sizde gidip alese başvurucam derseniz galiba sizin tecilinizide belki 3 sene uzatmayabilirler ama 1 yıl uzatabilirler o 1 yıldada kazanırsınız inşallah.

Orijinalden alıntı: latif.07

Askerlik şube ile gidip konuştunuzmu ? Tecil sürenizi belki 1 sene uzabilirler, ben liseden mezun olunca gidip konuşmuştum üniversite okumak çok istiyorum ama kazanamadım tekrar sınava giricem demiştim yanlış hatırlamıyorsam 3 sene tecil yapmışlardı sizde gidip alese başvurucam derseniz galiba sizin tecilinizide belki 3 sene uzatmayabilirler ama 1 yıl uzatabilirler o 1 yıldada kazanırsınız inşallah.

O sizin hakkınız hocam liseden mezun olunca zaten isteğe bağlı 3 sene uzatıyorlar bende keyfi birşey kalmadı artık.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.