Şimdi Ara

tecil bozdurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan şubat döneminde askere alım süreci var sanırım, açık öğretim 3. sınıftayım tecilimi bozdursam şubat'ta mı alırlar yoksa mayıs celbine mi kalırım ? bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var mıdır konu ile ilgili ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Lesh

arkadaşlar şuan şubat döneminde askere alım süreci var sanırım, açık öğretim 3. sınıftayım tecilimi bozdursam şubat'ta mı alırlar yoksa mayıs celbine mi kalırım ? bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var mıdır konu ile ilgili ?

Askere gitmek istemiyorsan yardim al benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Lesh

arkadaşlar şuan şubat döneminde askere alım süreci var sanırım, açık öğretim 3. sınıftayım tecilimi bozdursam şubat'ta mı alırlar yoksa mayıs celbine mi kalırım ? bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var mıdır konu ile ilgili ?

Askere gitmek istemiyorsan yardim al benden

askere gitmek istiyorum tecili bu yüzden bozuyorum zaten, fakat bu ay tecili bozdurdum diyelim süreç nasıl işlemektedir direk şubat ayında mı alırlar yoksa mayısa sarkar mı
  • Askere aklimdaki problem kalksin diye mi gideceksiniz yoksa vatan millet sakarya olayi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Askere aklimdaki problem kalksin diye mi gideceksiniz yoksa vatan millet sakarya olayi mi?

arkadaşlarım gidiyor özentilik işte... Sorumun cevabını biliyor musun arkadaşım ?
  • Askerlige mi ozeniyorsun.

Dostum subeden soylerler saglari sollari belli olmuyor.

• he kardeşim askerliğe özeniyorum

Yok mu hiç dh'de tecili bozdurup giden arkadaş bilgisi olan var ise sevinirim çünkü şube de net bilgi vermiyorlar
  • Hocam eğer şubatta gidecek asker kontenjanı dolmamışsa bozdurduğun zaman şubatta gidersin. Tabi bu kütüğün bulunduğu yere göre de fark eder.
  • bende şubatta askerim aöf kamu yonetimi son sınıf okuyorum 3cu siniftan altan 4ders var bide bu yıl dersleri dedim 2 yıla ancs biter gidip gelirim diye bozdurdum sen şuan bozdurursan mayısa gidersin buyuk bir ihtimal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.