Şimdi Ara

Askerlik tecil iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda açıkoğretim okuyorum fakat bu sene askere gidip şu baş belasından kurtulmak istiyorum.Tecili nasıl iptal ettirip askere çağrılabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim durum gibisin askerlik şubesine gitmen yeterli tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum dersin seni ayarlarlar tabi hemen gitmezsin kütük şuben kaç gönderiyorsa o zaman gidersin şubat ayı geçti mesela mayıs,ağustos ve kasım ayları gidiliyor onu da şubeni arayıp öğrenebilirisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

benim durum gibisin askerlik şubesine gitmen yeterli tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum dersin seni ayarlarlar tabi hemen gitmezsin kütük şuben kaç gönderiyorsa o zaman gidersin şubat ayı geçti mesela mayıs,ağustos ve kasım ayları gidiliyor onu da şubeni arayıp öğrenebilirisin.

Kütükle ne alakası var birader. Benim kütüğüm ağustos yolluyor ben kasım da tecilimi bozdurdum 1991 doğumluyum sevk tarihim şubat.
  • quote:

benim durum gibisin askerlik şubesine gitmen yeterli tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum dersin seni ayarlarlar tabi hemen gitmezsin kütük şuben kaç gönderiyorsa o zaman gidersin şubat ayı geçti mesela mayıs,ağustos ve kasım ayları gidiliyor onu da şubeni arayıp öğrenebilirisin.

Merhaba iyi akşamlar,
    ben 93 doğuluyum sağlık memuruyum.2011 yılında 1 yıllık aöf ne başladım 2011 yılında atandım 2012 yılında da 2 yıllık örgün laboratuar bölümüne başladım ve benim tecilimi örgün okuduğum bölüm 4 yıl yapmış.ben şuan örgün okula gitmiyorum ama açıköğretimi okuyorum. okula gitmediğim için tecilim bozulut mu ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gedkalesin

quote:

Kütükle ne alakası var birader. Benim kütüğüm ağustos yolluyor ben kasım da tecilimi bozdurdum 1991 doğumluyum sevk tarihim şubat.

benimkide şubat ama kesin o ay gönderilecek diye birşey yok kardeş senin kütüğün 2014 yılında kaç gönderiyorsa o zaman gitme ihtimalinde olabilir kesin bir şey yok askeri ihtiyaca göre belirleniyor zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gedkalesin

quote:

benimkide şubat ama kesin o ay gönderilecek diye birşey yok kardeş senin kütüğün 2014 yılında kaç gönderiyorsa o zaman gitme ihtimalinde olabilir kesin bir şey yok askeri ihtiyaca göre belirleniyor zaten.

İyide ben 91 doğumluyum benım devrelerim çoktan gitti o yüzden benım tecilimi bozdurduğum sene kütüğümün kaç göndermesiyle ne alakası var ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik tecili
    2 yıl önce açıldı
    Bedelli Askerlik Başvuru
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.