Şimdi Ara

TechTurkey Forum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
7.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://g1212.hizliresim.com/14/v/hbtk8.png

Vay be yazdıgım için forumdan ban yedim yani sebepsiz yere. Acaba bu konu ile ilgii her hangi bir yaptırım söz konusumudur ?

• Başka bir forumun konusunu buraya açmanız çok mantıklı değil.

Zira forumlar sosyal ortamlardır ve sahipleri tarafından yönetilir. İlgili site yöneticilerinde diğer forumlar gibi dengeler yok kafalarına göre banlarlar, kafalarına göre üyelik silerler vs.

O site öyle. Mekan onların mekanı istediklerini alırlar istemediklerini atarlar kısaca. Sizi banladılar diye yapacak bir şeyiniz yok. Nasıl bir kişi sizi evinden kovsa mahkemeye veremeceğiniz gibi buda böyle bir şey işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Başka bir forumun konusunu buraya açmanız çok mantıklı değil.

Zira forumlar sosyal ortamlardır ve sahipleri tarafından yönetilir. İlgili site yöneticilerinde diğer forumlar gibi dengeler yok kafalarına göre banlarlar, kafalarına göre üyelik silerler vs.

O site öyle. Mekan onların mekanı istediklerini alırlar istemediklerini atarlar kısaca. Sizi banladılar diye yapacak bir şeyiniz yok. Nasıl bir kişi sizi evinden kovsa mahkemeye veremeceğiniz gibi buda böyle bir şey işte.

Aynen öyle oldu kafasına göre banladı benı Honda s2000 ve Bmw m3 kıyaslaması yaparken Admın Honda cı.Birisi dediki işte komik olmayın m3 nerde s2k nerde falan buna ceza vermiş. Ceza alan kişi ceza içi teşekkürler yazmış bende komik olmayın yazdın dıye ceza aldın vay be yazdım banlandım
    Bu olaydan sonra tekrar bu forumda takılıcam günümün 3/2 si TT forumda geçiyordu yazıklar olsun ya ayıptır

• quote:

Orijinalden alıntı: Minova

quote:

Aynen öyle oldu kafasına göre banladı benı Honda s2000 ve Bmw m3 kıyaslaması yaparken Admın Honda cı.Birisi dediki işte komik olmayın m3 nerde s2k nerde falan buna ceza vermiş. Ceza alan kişi ceza içi teşekkürler yazmış bende komik olmayın yazdın dıye ceza aldın vay be yazdım banlandım
    Bu olaydan sonra tekrar bu forumda takılıcam günümün 3/2 si TT forumda geçiyordu yazıklar olsun ya ayıptır

Bu yüzden bu tip çocuk tartışma konularına girmemek lazım. Ortada fol yok yumurta yok sanalda 18 yaşına girmemiş veletler araba kapıştırıyorlar

• quote:

quote:

quote:

Bu yüzden bu tip çocuk tartışma konularına girmemek lazım. Ortada fol yok yumurta yok sanalda 18 yaşına girmemiş veletler araba kapıştırıyorlar

Aslında bilgili kişiler ama Asırı Honda fanitiği olmuşlar Honda ya laf söyletmıyolar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında bilgili kişiler ama Asırı Honda fanitiği olmuşlar Honda ya laf söyletmıyolar

Honda ile ilgisi yok. O sitede bu araçları bilerek konuşanlarda var, hiç hayatında görmeyip konuşanlarda var sorun orda.

• quote:

quote:

10 yıldır Honda kullanıyorum. Son 4 senedir de Ford var. Honda da hala duruyor.

O siteye bir konu açtım Honda'nın rakiplerine oranla zayıf yol tutuşu hakkında.

Fakat konuyu hemen sildiler. Ondan önceki günde yine Honda Civicin piyasasının gereksiz yüksek olması nedeniyle konu açmıştım admin hemen onu da silmişti.

Sonra sinirlendim "konumu silen admin buraya gelsin" diye konu açtım sonra sınırsız banlandım.

O site Hondacılar ve Pejocuların sitesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 6 Ocak 2013; 21:40:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum
    2 yıl önce açıldı
    PHP FORUM
    14 yıl önce açıldı
    forum sitesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s2k nere m3 nere diyen adama ban atacak admin max 13 yaşındadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

s2k nere m3 nere diyen adama ban atacak admin max 13 yaşındadır

Forumda 31 yaş gözüküyor fotoğraflarına baktım taş çatlasa 20 yaşlarında biri zeka olarak nerelerde onu bilemem :)
  • Sis farına xenon takıp arabayı basmakla (onların tabiri) şekil olduğunu sanan insanlardan ne bekliyorsunuz ki :)
  • Site ve site yönetimini bende başarısız buluyordum. Ama sonra anladım ki orası umuma açık bir site değil. O sitenin amacı üye toplamak, üyeleri bilgilendirmek falan değil. Ordaki amaç modifiye yapan kişilerin bir noktaya kadar birbirinden fikir alışverişi yapmasıydı. İyi de oldu. Modifiye işinde Türkiyede çıta yükseldi.

Şimdi yardımlaşan bir tayfa var, yarışan başka bir tayfa var.

Hondacıların veya Pejocuların sitesi diye bir şey yok. Modifiye edilebilen tüm markalarla uğraşanlar var. Ama site içinde konuşmayı, düzgün uslup kullanmayı bile beceremeyen apaçi kitleside olduğu için tartışma yaratacak hemen hemen tüm konuları siliyorlar, yoksa anında kavga çıkabiliyor . Belki yaptıkları hata herkese apaçi muamelesi yapıyor olmaları. Ama bu onların umrunda değil. Çünkü istedikleri potansiyele ulaşmış durumdalar. İstedikleri adamlar o sitede, diğer üyeleri umursamazlar. Banlar geçerler yani.

Çok iyi ustalar var, çok iyi projeler var. Modifiye konusunda malesef ki Türkiye de tek o site. Özellikle 2. el modifiye parça bulma konusunda işe yarıyor gerçekten.

Sanayi nin web versiyonu kısaca.

• @president eğer istenilen potansiyele ulaşılmış ve kendi aralarında bir bilgi alışverişi yada ne bileyim herhangi birşey yapmak isterlerse o zaten halka açık bi forum olmamalı yani üye alımı durdurulabilir, veya üyelik ticket(davetiye) ile olabilir.

Bana ondan çok ego tatmini gibi geliyor adminlerde.Ve gerçekten kalitesiz bir forum olmuş.

Ha işlevselmi işlevsel,Adminler dışında zaten onlar pek pro değil ama bazı üyelerin gerçekten güzel bilgiler paylaştığını gördüm.Fakat yine üslup vs. yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 7 Ocak 2013; 18:03:03 >
  • Oradaki yöneticilerden biri (araçlar üzerine çalışmalar yapıyor ismini verip işlerini sekteye uğratmak istemem) fi tarihinde üyelik başvurumu kabul etmemişti, gerekçe olarak da şu mesaj parçasını yolladı "bot sandm".
    Sanma ile hareket eden adamları yönetici yaparsanız sonuçları bunlar olur.
  • Emin olun şuana kadar gördüğüm forumlardan hiçbiri DH'nin eline su dökemez. Techturkeye bende takılıyodum, hala ara sıra girerim ama yorum yapmam. 2. el oto bölümünde açılan bi ilana olumlu yorum yaptığım için banladılar. Sebep: Yorum yapılmıyormuş ilanlara, ancak başkaları (yandaşları) yorum yapınca hiçbir yaptırım yok. Amatör bi forum kısacası. 3-5 şakşakcıyla devam ederler anca.
  • Honda araçları çok severim arada sırada o foruma da girerim konulara falan bakarım, henüz üye olmadım ama sitede modifiye konusunda çok bilgili kişiler olduğu da bir gerçek.
  • çok amele siteler var gerçekten.Siyasi görüşleri kendilerine uymayanları uçuran siteler var
  • Siteye üyelik alımı kapalıydı en son.Bende üyeyim ve ordaki ergenler dışında gerçekten çok bilgili arkadaşlar var. Ortamları gayet hoş, google da aradığım çoğu bilgiyi o siteden buldum. Boş muhabbeti seven bir yerde değil açıkçası. Bizim forumda vw,bmw,honda savunanlar o siteye girse 2. gün ban yerler Herkesin harcı değil orası Şuan tüm Türkiye de modifiye işiyle uğraşanlar o sitede, hatta dünya çapında etkileyici projeler de oldu diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanYazgan. -- 8 Ocak 2013; 20:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Siteye üyelik alımı kapalıydı en son.Bende üyeyim ve ordaki ergenler dışında gerçekten çok bilgili arkadaşlar var. Ortamları gayet hoş, google da aradığım çoğu bilgiyi o siteden buldum. Boş muhabbeti seven bir yerde değil açıkçası. Bizim forumda vw,bmw,honda savunanlar o siteye girse 2. gün ban yerler Herkesin harcı değil orası Şuan tüm Türkiye de modifiye işiyle uğraşanlar o sitede, hatta dünya çapında etkileyici projeler de oldu diye biliyorum.

Açıkçası ordaki modifiye konularını rolling ve drag video larını başka hiç bir yerde bulamıyorum adamlar youtube yüklerken bile sadece TechTurkey foruma atmak uzere yüklüyorlar.Fakat herkesın söylediği gibi çoluk çocukta çok fazla 15 yaşında 13 yaşında üyeler gördüm ben orda :)

Önümüzde ki yıllar içinde atmosferik aracımı atmosferik olarak yükleyip sonrada turbolamak istiyorum ama böyle konuları bu forumda açamıyorum ama sağlık olsun bu forumun 10 da 1 i olamazlar çünkü yönetim saçma sapan vay be yazdım diye ban yemiş biriyim

• slm öncelikler Beyler O sewmediğiniz forumun sahibiyim ben gördüm yazayım dedim :)

sen konun ortasına gereksizce Vay Be yazdın diye banlanıyorsun değilmi ?
    sen yazdın diğye suclu değilsin biz banladığımız için sucluyuz biz bazı yerlere tesekkür buttunu koydum s2000 m3 ü geçemez diye bir iddası olan varsa ise yarın 10 tane turbo sc li s2000 dökerim kapıya 1 tanesinide m3 e geçirtmem

Kaldıki bana face te küfür edebilicek kadar küçülen bir karakter değilmiydin sen ben bunu hatırladım seninde yaın sanırım 18 19 felandı sen abi yaşında adam sövmekten utanmıyorsun biz seni banlamaktanmı utanıcaz donanım haber çok güzel bir site yazım yok malesef ama bu gibi bi konuyada bukadar uzun yazmak istemezdim bilip bilmeden konuşmalara sinirleniyorum teşekkür butttonu neden kullanılır o bile yazıyor bilip bilmeden yazıp sonra insanlara suc atuyorlar tt nin amacı belli modifiye arac bilgisi mümkünse zaten forumda sen takılma buyur kendi kendine istediğin forumda takılabilirsin bizim forum haricinde :) onun için foruma üye alımı 3 aydır kapalı :) temizlememizin baska yolu yok iyide olmuş maşlllah :)
    yazım kimseye değil bu saydıran arkadaş dışında banlanan felan varsa şimdiden kusuruma bakmasın :)

bu foruma 2004 ten beri girer okurum işim düşer çoğu zaman bakarım ama komik olmuş bu yazı bence:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz` -- 11 Ocak 2013; 3:47:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oz`

slm öncelikler Beyler O sewmediğiniz forumun sahibiyim ben gördüm yazayım dedim :)

sen konun ortasına gereksizce Vay Be yazdın diye banlanıyorsun değilmi ?
    sen yazdın diğye suclu değilsin biz banladığımız için sucluyuz biz bazı yerlere tesekkür buttunu koydum s2000 m3 ü geçemez diye bir iddası olan varsa ise yarın 10 tane turbo sc li s2000 dökerim kapıya 1 tanesinide m3 e geçirtmem

Kaldıki bana face te küfür edebilicek kadar küçülen bir karakter değilmiydin sen ben bunu hatırladım seninde yaın sanırım 18 19 felandı sen abi yaşında adam sövmekten utanmıyorsun biz seni banlamaktanmı utanıcaz donanım haber çok güzel bir site yazım yok malesef ama bu gibi bi konuyada bukadar uzun yazmak istemezdim bilip bilmeden konuşmalara sinirleniyorum teşekkür butttonu neden kullanılır o bile yazıyor bilip bilmeden yazıp sonra insanlara suc atuyorlar tt nin amacı belli modifiye arac bilgisi mümkünse zaten forumda sen takılma buyur kendi kendine istediğin forumda takılabilirsin bizim forum haricinde :) onun için foruma üye alımı 3 aydır kapalı :) temizlememizin baska yolu yok iyide olmuş maşlllah :)
    yazım kimseye değil bu saydıran arkadaş dışında banlanan felan varsa şimdiden kusuruma bakmasın :)

bu foruma 2004 ten beri girer okurum işim düşer çoğu zaman bakarım ama komik olmuş bu yazı bence:)

''oz'' sitede yönetim sıkıntıları var bunu ister kabul et ister etme. bir kardeşin olarak söylüyorum bunu. insanlar banlanabilir ceza verilebilir ama sen adamın konusunu kitleyip banlarken adama son postta azar çekip laf yaparsan arkasından geyik yapanlara izin verirsen adamda seni bulur küfreder hatta senin karşıtı site bile açar ki bunları ''tt'' olarak gördük ben senin sitene üye değilim ama sıkı takipçiyim bazen gerçekten sıkıntılı bir yönetim anlayışı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenüzÖlmedik -- 11 Ocak 2013; 5:19:22 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.