Şimdi Ara

TechTurkey Forum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
7.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 13 Ocak 2013; 23:27:26 >
  • bak gene sinirlendin sinirlenme sinirlenmeden yazıyoruz

Moderatör Kayıtları
    Tarih Kullanıcı ismi Yapılan işlem Mesaj IP Adresi
    15:52, 28th Dec 2012 B.Aktepe Konu 'Silinen Mesajlar' e taşındı. 95.8.214.240
    19:53, 13th Jan 2013 B.Aktepe Konu 'Karşılaştırmalar' e taşındı. 78.171.27.230
    20:09, 13th Jan 2013 B.Aktepe Kapalı konu 78.171.27.230

kimse konuyu silmemiş ellememiş e ozaman nerde bu sana söwenler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz`

konu açık git yayınla kendin ben konu ile ilgileleri yayınlıyorum zaten orada yazıyor nednenın banlanma nedenin sortdun al buyur nedenlerin basıt düzgünce bir anlatım

nette yazılanlar yüzünden çok yanlış anlaşılma olmuştur belki iyi bir insansdırdır ama bu şekilde kim neolduğunu anlayamayız snei küfür ettiğin adam belki çokiyi bir insan düşündünmü bunları ,?

Banlandığımdan beri şöyle düzgün bir cevap bekliyorum baştan böyle bir şey söyleseydiniz bu kadar boş tartışmalar yaşanmazdı

Düşündüm ama her seferinde olumsuz yorumlar yapmanız bu fikrimi değiştirmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minova

Ağlamak falan ne oluyoruz ya hayırdır ? sen kim oluyosun TT admın değilsin madem ne zırvalıyorsun burda bir çıkarın mı var forumdan ?
    Gelmiş birde bu forumu aşşağılıyorsun üye kasmaya çalışan forum falan diyerek gereksize bak

hem küfürbaz hem de masummuş rolü yapan birisin. Evet küfürbazım sana sövmemek içinde zor tutuyorum lan adam bak masum rolü yapıyormuşum elime ne geçicek peki
    üye mi kasamayacaklar TT zaten üye alımına kapalı niye hem haksız olup hem kötülemeye çalışayım zaten kımse gidip üye olamaz kimsenin üye olamamasıda ordakilerini bağlamaz amacım ne ?

Buraya yazabilmek için TT admini mi olmak lazım ?

Sevdiğim bir platformu heryerde savunurum.

Pacificrim Katılım zamanı: 6 Haziran 2007

Minova Katılım zamanı: 24 Mayıs 2011

Bu ne anlama geliyor anladın heralde.

DH'de sen yokken biz vardık.Burayı da TT'yi de iyi tanırız sen merak etme.

Küfür etsene biraz daha lütfen.

Senin gibi bilgisiz insanları çoşturmayı seviyorum.

Ama sizi iyi tanırım, ilerde bi şekilde başka kılıklarda saydırdığınız yerlerden çıkamazsınız.

Lütfen küfür et. Ahlakını sevdiğim seni.

Hem burda Hondacılarmış, yok hemen banlanırsınız falan de, sıkışıncadaa "ben bişey demedimki ağğbi :( "

Bi küfürbaz tarzda yazıp birden o ruhundan soyutlanıp sanki birşey söylememiş gibi yazma bari.

Kendin ol KENDİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: pacificrim

quote:

Ağlamak falan ne oluyoruz ya hayırdır ? sen kim oluyosun TT admın değilsin madem ne zırvalıyorsun burda bir çıkarın mı var forumdan ?
    Gelmiş birde bu forumu aşşağılıyorsun üye kasmaya çalışan forum falan diyerek gereksize bak

hem küfürbaz hem de masummuş rolü yapan birisin. Evet küfürbazım sana sövmemek içinde zor tutuyorum lan adam bak masum rolü yapıyormuşum elime ne geçicek peki
    üye mi kasamayacaklar TT zaten üye alımına kapalı niye hem haksız olup hem kötülemeye çalışayım zaten kımse gidip üye olamaz kimsenin üye olamamasıda ordakilerini bağlamaz amacım ne ?

Ama sizi iyi tanırım, ilerde bi şekilde başka kılıklarda saydırdığınız yerlerden çıkamazsınız.

Hem burda Hondacılarmış, yok hemen banlanırsınız falan de, sıkışıncadaa "ben bişey demedimki ağğbi :( "

Bi küfürbaz tarzda yazıp birden o ruhundan soyutlanıp sanki birşey söylememiş gibi yazma bari.

Kendin ol KENDİN.

2007 de üye olmuşsun 4-5 tane mesajın var kardeşim aktif değilsin aktif dünyadan haberin yok

Senini gibilerle yüz yüze konuşmayı çok seviyorum

Laflara bak Ahlakını sevdiğim seni adam gibi miktiğim yaz bari

• quote:

quote:

quote:

Kendin ol KENDİN.

2007 de üye olmuşsun 4-5 tane mesajın var kardeşim aktif değilsin aktif dünyadan haberin yok

Senin gibi boş mesaj kasmadığımızdan olmasın o 4-5 mesaj ?

Gidipte banlandığımız forumları başka forumlarda şikayet edip yaptırım uygulayabilirmiyiz diye soracak kadar cahil olmadığımızdan olmasın o ?

Küfürü sen edersin senin yapın karakterin o.

Ben küfür etmem, ettiririm.

Senin Ahlakın tam sevilmeye müsait, sevmek lazım onu evet.

Mevlanın lafını duvarına as ilerde sana lazım olur;

"Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol"

Net ol kendin ol, aklın bir o yana bir bu yana gitmesin.

Şu adamlar seni foruma alıyoruz gel dese, seni burda kimse tutamaz, buraya bile küfredersin.

Karakterini sevdiğim.

• quote:

Banlandığımdan beri şöyle düzgün bir cevap bekliyorum baştan böyle bir şey söyleseydiniz bu kadar boş tartışmalar yaşanmazdı

bak açık söylüyorum sennn söylediğin senin hakkında söylenen birsey ben bulamadım sen bul koy bekliyorum ama neden banlandığının açıklamasını yaptım sana yeterince anlatabilmimdir sanırsam :)

ve uslubundan dolayı yanlış davranışlar içindesin hala elalemin adamına saldırıyorsun lkonu hakkında lehimize birsey yazdı diye adama kızıyorsun aktif olmak msgla alakalı değildir geçirdiğin zaan ile alakalıdır ben haftada 2 kere girerim okurum 3 olur birsey arıyorumdur bakarım DH güzel elektronik olarak birçok sey olan bir site kimse aksını sawunamaz

bende 2004 girişliyim ama yazmama gerek yok okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz` -- 13 Ocak 2013; 23:52:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendin ol KENDİN.

Senin gibi boş mesaj kasmadığımızdan olmasın o 4-5 mesaj ?

Gidipte banlandığımız forumları başka forumlarda şikayet edip yaptırım uygulayabilirmiyiz diye soracak kadar cahil olmadığımızdan olmasın o ?

Küfürü sen edersin senin yapın karakterin o.

Ben küfür etmem, ettiririm.

Senin Ahlakın tam sevilmeye müsait, sevmek lazım onu evet.

Mevlanın lafını duvarına as ilerde sana lazım olur;

"Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol"

Net ol kendin ol, aklın bir o yana bir bu yana gitmesin.

Şu adamlar seni foruma alıyoruz gel dese, seni burda kimse tutamaz, buraya bile küfredersin.

Karakterini sevdiğim.

yav he he tamam

• quote:

quote:

bak açık söylüyorum sennn söylediğin senin hakkında söylenen birsey ben bulamadım sen bul koy bekliyorum ama neden banlandığının açıklamasını yaptım sana yeterince anlatabilmimdir sanırsam :)

ve uslubundan dolayı yanlış davranışlar içindesin hala elalemin adamına saldırıyorsun lkonu hakkında lehimize birsey yazdı diye adama kızıyorsun aktif olmak msgla alakalı değildir geçirdiğin zaan ile alakalıdır ben haftada 2 kere girerim okurum 3 olur birsey arıyorumdur bakarım DH güzel elektronik olarak birçok sey olan bir site kimse aksını sawunamaz

bende 2004 girişliyim ama yazmama gerek yok okuyorum

konuyu arattım fakat bulamadım

Aklımda kaldığı kadarıyla yazayım 18-19 yaşında ki adam gelmiş bana arabalardan bahsediyor ne anlıyacaksa arabalardan gibisinden

Benim hayatım araba 3 yaşımdayken bütün araba markalarını sayardım ben beni tanıyanlar bilir her zaman araba muhabbeti döndürürüm arada araba kiralayıp rolling drag yaparız deneriz arabaları 11 yaşımdan beri araba kullanırım babam haftasonu ne yapalım diye sorduguna bana araba sürdür baba derdim ben başka bir şey değil bilgisayarımın içi araba yarışşları vs ile dolu takıldığım forumlar hep arabayla ilgili okuduğum dergiler araba izlediğim videolar araba kalkıpta 18-19 yaşındaki adam arabalardan bahsediyor bana diyor.Daha farklı şeylerde var dı hatırlayamıyorum suanda

• quote:

yav he he tamam

Yazacak birşeyin yokmu da anlamsızca Ergenius cümleleri kurmaya başladın ?

O konuda silinen bir mesaj olmadığı belirtilmiş hala gizli potansiyel "mağdurum ben:(" modundan çıkamadın.

Yazacak birşeylerin olsun.

Senin yaşında çoçuğum var nerdeyse benim, senin benim yüzüme gelip konuşabilmen için aklını geliştirebilmen lazım.

İnternet kaplanı, Küfürbaz çocuk seni.

KENDİN OL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacificrim -- 14 Ocak 2013; 0:07:34 >
  • quote:

quote:

yav he he tamam

Yazacak birşeyin yokmu da anlamsızca Ergenius cümleleri kurmaya başladın ?

O konuda silinen bir mesaj olmadığı belirtilmiş hala gizli potansiyel "mağdurum ben:(" modundan çıkamadın.

Yazacak birşeylerin olsun.

Senin yaşında çoçuğum var nerdeyse benim, senin benim yüzüme gelip konuşabilmen için aklını geliştirebilmen lazım.

İnternet kaplanı, Küfürbaz çocuk seni.

KENDİN OL.

Tamam tamam Haklısın
  • Arkadaşlar forumlar bağımsız ve serbest platformdur. 10 yıldır forum yönetiyorum. TT de diğer forumlarda forum sahibi istediği gibi at koşturur kimse karışamaz. Velhasıl bir platformda olmaktan rahatsızsanız veya bir probleminiz varsa girmezsiniz olur biter. Benim de üyeliklerim banlandı, gidip forum yönetimine küfür etmedim, mail attım sebebini sordum, muhatap alıp cevap vermediler iyi tamam dedim geçtim gittim, bunu bu kadar uzatacak bir şey yok.

Ayrıca forum yöneticisi bu konuyu tartışmak isteseydi, o kişiyle kendi platformunda tartışırdı. Demekki istememiş. Bu forumda TT nin konusunun tartışılmasının anlamı nedir? bence bu konu da kaldırılmalı. Mantıksız çünkü. Konuştuk, geçtik, bitti, gitti. Neyin kavgasındasınız?
  • quote:

Aklımda kaldığı kadarıyla yazayım 18-19 yaşında ki adam gelmiş bana arabalardan bahsediyor ne anlıyacaksa arabalardan gibisinden

Benim hayatım araba 3 yaşımdayken bütün araba markalarını sayardım ben beni tanıyanlar bilir her zaman araba muhabbeti döndürürüm arada araba kiralayıp rolling drag yaparız deneriz arabaları 11 yaşımdan beri araba kullanırım babam haftasonu ne yapalım diye sorduguna bana araba sürdür baba derdim ben başka bir şey değil bilgisayarımın içi araba yarışşları vs ile dolu takıldığım forumlar hep arabayla ilgili okuduğum dergiler araba izlediğim videolar araba kalkıpta 18-19 yaşındaki adam arabalardan bahsediyor bana diyor.Daha farklı şeylerde var dı hatırlayamıyorum suanda

http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/139103-s2000-vs-m3-e46-23.html#post6537967

buyur burrda

senin arabalarla nekadar içli dışlı olman senin adına çok güzel birsey ama içlilik dışlılık olayında sidik yarışmtrmanın manası yok onun banlanma nedenin mantıklımı değilmi ? insanlarmı cvp versin buna senmi cvp vermelisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz` -- 14 Ocak 2013; 0:22:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Arkadaşlar forumlar bağımsız ve serbest platformdur. 10 yıldır forum yönetiyorum. TT de diğer forumlarda forum sahibi istediği gibi at koşturur kimse karışamaz. Velhasıl bir platformda olmaktan rahatsızsanız veya bir probleminiz varsa girmezsiniz olur biter. Benim de üyeliklerim banlandı, gidip forum yönetimine küfür etmedim, mail attım sebebini sordum, muhatap alıp cevap vermediler iyi tamam dedim geçtim gittim, bunu bu kadar uzatacak bir şey yok.

Ayrıca forum yöneticisi bu konuyu tartışmak isteseydi, o kişiyle kendi platformunda tartışırdı. Demekki istememiş. Bu forumda TT nin konusunun tartışılmasının anlamı nedir? bence bu konu da kaldırılmalı. Mantıksız çünkü. Konuştuk, geçtik, bitti, gitti. Neyin kavgasındasınız?

Kaldırılmasını talep ettim fakat görmediler heralde

• Orijinalden alıntı: oz`

http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/139103-s2000-vs-m3-e46-23.html#post6537967

buyur burrda

senin arabalarla nekadar içli dışlı olman senin adına çok güzel birsey ama içlilik dışlılık olayında sidik yarışmtrmanın manası yok onun banlanma nedenin mantıklımı değilmi ? insanlarmı cvp versin buna senmi cvp vermelisin ?

Ben haksız yere banlandığı mı düşünüyorum

Sounçta küfür bile etmiş olsam bir kez uyarı almam gerekmez mi ?

• quote:

insanlar hata mata bişiyler yaparlar ama kesinlikle yanlış diye onlara söwmenin mantığı mantıklı bir açıklaması olamaz banlamış atarsın mail msg mantıksızca banladınız beni dersin açın lan benimi demesssin değilmi mantıklı yaklaşmadığın için senden devlet dairesindeki cvpları alamnı bekleyemessin kimse orda emir kulu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz` -- 14 Ocak 2013; 0:24:23 >
  • Sen lisedeydin bmw ile zang diyip frene bastigimda bana anlatmaa
    pardon çok afedersiniz , hayatınızda kaç kere bir M makineye bindiniz ve hayatınızda kaç kere bir Honda nın hothatch veya roadster ına binbdiniz ?

Yada sadece bilgisayardan okuyup wow bu araba 360 HP bu araba bir harika dostum mu dediniz ?

Bu zamana kadar bir çok arabaya bindim yükledim uğraştım hiç bir arabayada fanatikliğim olmadı şu an mini cooper S kullanıcısıyım

Sırf S2000 ( F/E/H ) geçebilmek için 30000 + harcadım

Type R dersen bu gün DBS ile denesek can yakar

Bak benim fanatikliğim yok şu an bolt on S2K rahat geçiyorum ama S2K alacağım

M dersen kondisyonu çok iyi 46 M3 ler denediğim 3 S2K dan daha iyi gitmiyolar

arkadaşlar yazmış aerodinami KG/HP dağalımı şanzıman oranları bunlar tabiki sizin için önemli değil

ha birde şu hardı 250 yle kahve içiyoduk koltuk ısıtma açan keşkül kıvamına getirip onu unutmuşum

yazmış bir kişi

Adminim forumda bmw , mercedes kullanıcıları için de örnek veriyorum çooğu e36 konusunda da o arkadaşlara da farklı hitap şekli ile yaklaşılıyor benim sorum ; Eğer burda bir abimiz ceza alıyorsa onların daha fazlasını alması gerekmez mi? Ben sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın ama yani söylediği kırıcı bir söz yokken tartışma ortamında bence haksız bir davranış olduğunu düşünüyorum bunu belirtmek istedim umarım bu yazımı yanlış anlamazsınız.
    Farklı bir yorum

Yukarıda da yazdım, genelleme yapıp insanları küçük gördüğü için ceza verdim, banlamadım. Sonra ceza üzerine bana pm den 2 tane msg yolladı. ve son buraya yazdığı mesaj üzerine ufak bir tatil verdim.

Burada bu tarz genelleme yapan, küçük düşürücü mesajlar var ise yada herhangi bir konuda moderatore şikayet butonu var, oraya basıp şikayet edebilirsiniz.

Minova nickli arkadaşa gelince, 19 yaşında kendisi çok genç. Fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmasın öncelikle. Benim verdiğim cezayı sorgulayıp alay edici şekilde buraya böyle bir mesaj yazamaz.

Herkes yazdığı cümleleri 2 kere düşünsün öyle yazsın.

Bu hondacı bmw ci mercedes ci için değil, herkes için geçerli uygulamalar arkadaşlar.

Evet doğru söylüyorsunuz yani bu forumda 10.000 tane üye var her biriyle ilgilenebilmek imkansıza yakın bir iş kimse tabiki yani. 19 yaşında olması bence onun fikir sahibi olmayacağı anlamına gelmiyor adminim yani bende 21 yaşındayım ama allaha şükür fikir sahibiyim sizlerden de öğrendiklerimle kendimi geliştiriyorum ama tabi arkadaşın alaycı yaklaşımı yanlış olmuş . Neyse kusuruma bakmayın adminim sağolun cevabınız için iyi çalışmalar.

Abi biri gelmiş E92 M3 E46 M3 CSL yi anca 1 boy geçebildi demiş. Neyin kafası bu ya.

Tamam sallayarak birilerine destek vereceksiniz ama mantıklı sallayın lan.

Demon 335i & M3 CSL & E92 M3 on Vimeo

Fi tarihinde çektiğim video. Alın e92 m3 comp. paket vs CSL

Sallamadan bişey paylaşın.

Hatta şuda E92 M3 ile M5 =>http://vimeo.com/16449438

Bu arkadaşında ceza alması gerekirdi aynı mantıkla

en son mesaj ise bilal akçatepe bu yorumu daha dün yazmış büyük ihtimalle burda ki konuyu gördükten sonra

• quote:

quote:

insanlar hata mata bişiyler yaparlar ama kesinlikle yanlış diye onlara söwmenin mantığı mantıklı bir açıklaması olamaz banlamış atarsın mail msg mantıksızca banladınız beni dersin açın lan benimi demesssin değilmi mantıklı yaklaşmadığın için senden devlet dairesindeki cvpları alamnı bekleyemessin kimse orda emir kulu değil

Mantıksızca banlamanız hakkında zaten mail yolladım sizde biliyorsunuz açın lan gibisinede bir şey yazmadım zaten gözünüzü seveyim vay be yazdık diye ban mı atılır yazdım

Küfür etmem sebebimi de defalarca söyledim zaten neyse kolay gelsin

• yaz babam yaz mailmi attın face denmi attın o mili benim neden haberim yok nereye attın maili ? ya arkadaşım hala önüme mantıklı bir cvp sunmadın
  • quote:

Adminim forumda bmw , mercedes kullanıcıları için de örnek veriyorum çooğu e36 konusunda da o arkadaşlara da farklı hitap şekli ile yaklaşılıyor benim sorum ; Eğer burda bir abimiz ceza alıyorsa onların daha fazlasını alması gerekmez mi? Ben sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın ama yani söylediği kırıcı bir söz yokken tartışma

Evet doğru söylüyorsunuz yani bu forumda 10.000 tane üye var her biriyle ilgilenebilmek imkansıza yakın bir iş kimse tabiki yani. 19 yaşında olması bence onun fikir sahibi olmayacağı anlamına gelmiyor adminim yani bende 21 yaşındayım ama allaha şükür fikir sahibiyim sizlerden de öğrendiklerimle kendimi geliştiriyorum ama tabi arkadaşın alaycı yaklaşımı yanlış olmuş . Neyse kusuruma bakmayın adminim sağolun cevabınız için iyi çalışmalar.

Bu arkadaşında ceza alması gerekirdi aynı mantıkla

en son mesaj ise bilal akçatepe bu yorumu daha dün yazmış büyük ihtimalle burda ki konuyu gördükten sonra

Öncelikle sen ne kadar Minovacık'san o da o kadar Akçatepe.

Öncelikle insanların soyadını düzgün yazmayı öğren.

Gelelim yine değişime uğrayan ruh haline.

Ne oldu da "çoluk çocuk forumu" derken ilk sayfada, birden "adminim" moduna geçtin şimdi ?

Edep adab görünce kuyruğunu neden sıkıştırdın ki sen ?

Hani küfürler ediyordun ne oldu.

Ne olduda "yaşı 30 ama beyin yaşı 20" dediğin kişiye birden yandaş bulamayınca pişmanları oynamaya başladın.

Nerden esti bu efendilik rüzgarı ?

Sen demişsin zaten ben bu yuzden banlandıysam beni tamamen silin bu forumdan diye.

Senin beynini de kontrol edenler olabilir mi dersin ?

Yoksa sen aslında sen değilmisin.

İnternet kaplanı, değişimlerini bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.