Şimdi Ara

TechTurkey Forum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
7.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Minova

Sayemde bütün TT forum adminleri DH ye üye oldular :)

Ben açtığınız foruma birşey demiyorum ancak yok kapına yığarım şu kadar S2000 falan hiçbirini geçtirmem gibisinden iddialarınız gerçekten komik ve bir yöneticiye yakışmayan üslubunuz kötü. + 1

Honda'ya laf söyletmeme gibi bir durum yok o durum üyeler ile alakalı bir durum yönetici çıkıp Eğer ki öyle bir durum yoksa biri çıkıp bana desin ki sen şu yüzden banlandın

Forumda ki bir abimiz Hondacılar ayrı bir alemde yaşıyolar yazmış Forumda s2k Porsche ile yürürmü diye bir konu açılmış porsche i geçiyolardı falan yazmış konuyu açanda moderatör honda swaplıyor kendıleri (Akçatepe) atarlı bir şekilde Ne olmuş açamazmıyım ara devirlerde diye yazdık sıkıntın mı var yazmış

Ama tabiki siz haklısınız TT moderatörleri (?)

Facebook ta abi gözünüzü seveyim vay be yazdık diye ban mı atılır yazdım adam k.bakmayın moralim bozuktu gibi bir tavırla cevap verıcek diye beklerken gelmiş bana atar yapıyor tebrik ederim harika modaröterlersiniz

evet doğru hepimiz forum üyesi olduk ama 2004 ten beri yazarsın diye bekliyorum nolur yazssın bnde cvp yazayım ilk üyelik tarihime bak istersen :) doğru söylüyorsun

konudan haberim bile yok evet bütün kim ne yazmış diğe bakmıyorum ve acık acık söylüyorum swaplamış olabilir geçebilir yapabilir Swap diyorsun orjinal diyorsun EE adam kendi hondam ile porscheyi geçerim diyor porscheci buna cvp veriyor ozaman sana yargılamak neden düştü onu anlayamadım ? ? :)

porscheciler denemek istemiyorlarsa biz napalım bak acık söylüyorum 1000+ beygirlerle uğraraşn bir forum varmı ben burda moderator değilim normaldede adminim diye padişah değilim ordada aynı sey yazarım ben kimseyi banlamam aynı buşekilde konuşurum cvp çözüm ararım ama sanada sövmm senin bana sövemeyeceğin gibi küfür etmişlermi sana ? hayır nedir bu uslup sen büyüğümsün diyip saydırmakmı derdin ?

facebook konuşması buyrun
    ------------
    Muhammed Ali Yılmaz
    Abi kaldırın su banı vay be yazdık dıye ban mı atılır gözünüzü seveyim

27 Aralık 2012TechTurkey
    minovamısın sen

28 Aralık 2012Muhammed Ali Yılmaz
    Evet

28 Aralık 2012TechTurkey
    m3 vs s2k konusunda sacma sapan ithamlarınvar.

Bende honda vardı kendimi kral falanda sanmıyordum sen başka forumlarda kenedini genelleme yapmaktan kurtar biraz öyle gel canım kardeşim. atıp tutup banlanınca kendinize gelmeyin.

Kafana göre banlama yapıyosun sonra saçma sapan ithamların var diyosun
    kendınıde bizzat kral zannedıyosun hondan var diye olamasa bile forumun admını oldugun için atarlı atarlı konusmalar falan yapıyosun yaşını 31 yazmıssın sana saygılı olmaya çalıştım ama 31 yaşın adamı olmadıgın açık 240 hp lik arabayla 360 hp lik araba geçiyosunuz hakketen kralsınız bunları söyledıkten sonra banımı sınırsızda yapabilirsiniz günümün 3/2 si forumda geçiyodu sıkıntı değil başka forumlarda var tek değilsiniz kolay gelsin

28 Aralık 2012TechTurkey
    skıntın nedir ? varmı bir sıkıntın?

31 Aralık 2012Muhammed Ali Yılmaz
    lan bi s....r git s.....ın büyüğünü görme sonra mk evladı seni

• E36'yı satıp Cruze'a geçeyim diyenlere attan inip eşşeğe binme diyorlar Daha aracı canlı görmemişlerdir.
  • quote:

335 i m3 ile karıştırmayınız

programlı exhaustlu methanollu 335 6.6 yapıyor en basitinden DBN üstünde 100-200 ü

m3 8.5 8.8 felan yapıyor program methanol filitre exhaust lu 335 m3 ü geçer malesef

foruma üye olmadanda okuyabilirsin heryeri herkes e açık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz` -- 13 Ocak 2013; 21:59:38 >
  • Orijinalden alıntı: oz`

Ben açtığınız foruma birşey demiyorum ancak yok kapına yığarım şu kadar S2000 falan hiçbirini geçtirmem gibisinden iddialarınız gerçekten komik ve bir yöneticiye yakışmayan üslubunuz kötü. + 1

Honda'ya laf söyletmeme gibi bir durum yok o durum üyeler ile alakalı bir durum yönetici çıkıp Eğer ki öyle bir durum yoksa biri çıkıp bana desin ki sen şu yüzden banlandın

Forumda ki bir abimiz Hondacılar ayrı bir alemde yaşıyolar yazmış Forumda s2k Porsche ile yürürmü diye bir konu açılmış porsche i geçiyolardı falan yazmış konuyu açanda moderatör honda swaplıyor kendıleri (Akçatepe) atarlı bir şekilde Ne olmuş açamazmıyım ara devirlerde diye yazdık sıkıntın mı var yazmış

Facebook ta abi gözünüzü seveyim vay be yazdık diye ban mı atılır yazdım adam k.bakmayın moralim bozuktu gibi bir tavırla cevap verıcek diye beklerken gelmiş bana atar yapıyor tebrik ederim harika modaröterlersiniz

evet doğru hepimiz forum üyesi olduk ama 2004 ten beri yazarsın diye bekliyorum nolur yazssın bnde cvp yazayım ilk üyelik tarihime bak istersen :) doğru söylüyorsun

konudan haberim bile yok evet bütün kim ne yazmış diğe bakmıyorum ve acık acık söylüyorum swaplamış olabilir geçebilir yapabilir Swap diyorsun orjinal diyorsun EE adam kendi hondam ile porscheyi geçerim diyor porscheci buna cvp veriyor ozaman sana yargılamak neden düştü onu anlayamadım ? ? :)

porscheciler denemek istemiyorlarsa biz napalım bak acık söylüyorum 1000+ beygirlerle uğraraşn bir forum varmı ben burda moderator değilim normaldede adminim diye padişah değilim ordada aynı sey yazarım ben kimseyi banlamam aynı buşekilde konuşurum cvp çözüm ararım ama sanada sövmm senin bana sövemeyeceğin gibi küfür etmişlermi sana ? hayır nedir bu uslup sen büyüğümsün diyip saydırmakmı derdin ?

------------
    Muhammed Ali Yılmaz

27 Aralık 2012TechTurkey
    minovamısın sen

Evet

28 Aralık 2012TechTurkey

Bende honda vardı kendimi kral falanda sanmıyordum sen başka forumlarda kenedini genelleme yapmaktan kurtar biraz öyle gel canım kardeşim. atıp tutup banlanınca kendinize gelmeyin.

kendınıde bizzat kral zannedıyosun hondan var diye olamasa bile forumun admını oldugun için atarlı atarlı konusmalar falan yapıyosun yaşını 31 yazmıssın sana saygılı olmaya çalıştım ama 31 yaşın adamı olmadıgın açık 240 hp lik arabayla 360 hp lik araba geçiyosunuz hakketen kralsınız bunları söyledıkten sonra banımı sınırsızda yapabilirsiniz günümün 3/2 si forumda geçiyodu sıkıntı değil başka forumlarda var tek değilsiniz kolay gelsin

28 Aralık 2012TechTurkey

------------
    Muhammed Ali Yılmaz

27 Aralık 2012TechTurkey
    minovamısın sen

Evet

28 Aralık 2012TechTurkey

28 Aralık 2012TechTurkey

Yalan yok dosdoğru böyle yazdım yukarda da belirttim zaten
    2. olarak

Senin arkadaşın s2k mı swaplıyor totodan uydurup çarpıtma konuyu S2k ile Porsche nin ara hızlanmalarından bahsediyorum kendi Honda sından bahsetmiyor
    Porsche ci o forumda takılmadığı için belkide cevap vermemiştir :)

Forumdan üyeliğim silindikten sonra foruma girdim konuya yazılanları okudup kendı mi savunma hakkım yok tabi yazılanlara arkamdan atıp tutanlar olmuş bir kaç tane savunan kişi olmuş beni o moral bozukluğunun ardında facebook hesabıma giriyorum gelen kutusu +1 giriyorum sıkıntın mı var bilmem ne o küfürü az bile etmişim şuan daha olsa daha fena söverdım

Tamamen Stock araçlardan bahsedilen bir konuda hala yazılım filtre egzoz methanol diyorsun
    programlı exhaustlu methanollu 335 6.6 yapıyor en basitinden DBN üstünde 100-200 ü

m3 8.5 8.8 felan yapıyor program methanol filitre exhaust lu 335 m3 ü geçer malesef

• quote:

Forumdan üyeliğim silindikten sonra foruma girdim konuya yazılanları okudup kendı mi savunma hakkım yok tabi yazılanlara arkamdan atıp tutanlar olmuş bir kaç tane savunan kişi olmuş beni o moral bozukluğunun ardında facebook hesabıma giriyorum gelen kutusu +1 giriyorum sıkıntın mı var bilmem ne o küfürü az bile etmişim şuan daha olsa daha fena söverdım

iste malesef izmirdesin izmire geldiğimde yüz yüze konuşuruz bunları :)

demin yukarıda dedinki hondasıyla porsche geçicekmiş :) bende ona itafen yazıyorum bunları 335 ile m3 ü karıştırmayalım dedin yaondan dolayı bunları sötyledim ben sinirlenmiyorm sövmüyorumda bende yazmadım o yazıyı sana küüfürmü etmişler hayır dimi?

dediğim gibi ben seni forumda istememişler bitmiş olay sövmenden doılayı demekki forumdada söwerdin daha mantıklı bir karar vermişler bunu anladım :)

cok insan var banlanıp sonrada mail yada msg yoluyla ulaşabilirsin burda açmanın manası yok haa sıkıntı yok açarsanda cvp verebiliyoruz çok şükür orda 1 deil 20 msgın varmı hepsi garip gürüp siz kimseinizde hondalarla bmw lerie geçiyorsunuz alman gücü felan falan die :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz` -- 13 Ocak 2013; 22:21:50 >

• Orijinalden alıntı: oz`

Orijinalden alıntı: oz`

------------
    Muhammed Ali Yılmaz

27 Aralık 2012TechTurkey
    minovamısın sen

Evet

28 Aralık 2012TechTurkey

28 Aralık 2012TechTurkey

------------
    Muhammed Ali Yılmaz

27 Aralık 2012TechTurkey
    minovamısın sen

Evet

28 Aralık 2012TechTurkey

28 Aralık 2012TechTurkey

Yalan yok dosdoğru böyle yazdım yukarda da belirttim zaten
    2. olarak

Senin arkadaşın s2k mı swaplıyor totodan uydurup çarpıtma konuyu S2k ile Porsche nin ara hızlanmalarından bahsediyorum kendi Honda sından bahsetmiyor
    Porsche ci o forumda takılmadığı için belkide cevap vermemiştir :)

Tamamen Stock araçlardan bahsedilen bir konuda hala yazılım filtre egzoz methanol diyorsun

dediğim gibi ben seni forumda istememişler bitmiş olay sövmenden doılayı demekki forumdada söwerdin daha mantıklı bir karar vermişler bunu anladım :)

dediğim gibi ben seni forumda istememişler bitmiş olay sövmenden doılayı demekki forumdada söwerdin daha mantıklı bir karar vermişler bunu anladım

Arkadaş nasıl bir adminsin ya gülme krizine girdim :D İzmirde mi otoruyormuşum ben :D Forumda da sövüyormuşum be vay be nasıl da takip ediyorsun kendı siteni

üyeliğim silindikten sonra o yorumları gördum üstüne sıkıntın ne benzeri yorumlar yapıldıktan sonra küfür ettim yani bu olayda üstüme gelmeselerdi yine küfür etmezdim

izmir değil Bursa da oturuyorum sarhoş kafayla mı yorum atıyorsun ?

0 msgın varmı hepsi garip gürüp siz kimseinizde hondalarla bmw lerie geçiyorsunuz alman gücü felan falan die :) Alman gücü falan filan he vay be :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minova -- 13 Ocak 2013; 22:28:16 >

• Moderatörden rica ediyorum konuyu sılebilir mi
  • quote:

Arkadaş nasıl bir adminsin ya gülme krizine girdim :D İzmirde mi otoruyormuşum ben :D Forumda da sövüyormuşum be vay be nasıl da takip ediyorsun kendı siteni

üyeliğim silindikten sonra o yorumları gördum üstüne sıkıntın ne benzeri yorumlar yapıldıktan sonra küfür ettim yani bu olayda üstüme gelmeselerdi yine küfür etmezdim

izmir değil Bursa da oturuyorum sarhoş kafayla mı yorum atıyorsun ?

valla bişi deyemiyorum ozaman baktığımda aklımda izmir kalmış kaldıki suan baktım evet bursaymış daha iyi daha sık gidip geliyorum :) onca işimin içinde cvp veriyorum hata bu insanlar yapabilir sarhoşoum çok güzel kafam:)

genelde içerim ben(10 sennedir içmiyorum ama ) fakat hala yazmasını basarıyorum senin gibi yazıların hepsini birbirine sokmadan düzeltip yazmaktan sıkıldım

demin gene söverdim diyorsun şdimdide üstüme gelmeseler sövmezdim diyorsun klavyeden söw tabi suanda bende saydırabilirim sıkıntı yok elime bişiy geçicekmi küfürler yüzünden insanlar birbirine zarar veriyor istememişiz silmisiz birdaha girmeseydin okumasaydın ozamanki eminim gene okuyorsundur oku yada okuma beni bilgilendirmiyor yukarda bir arkadaş sticker olayımı söylemiş belki anlamıştır nedenini :)

• quote:

Moderatörden rica ediyorum konuyu sılebilir mi

neden silinsin Gayet güzel konuşuyoruz burda kapamazlarsada yada silmezlerse onlarada küfür edicekmisin? :)
  • quote:

quote:

Moderatörden rica ediyorum konuyu sılebilir mi

neden silinsin Gayet güzel konuşuyoruz burda kapamazlarsada yada silmezlerse onlarada küfür edicekmisin? :)

Tamam sen haklısın özür diliyorum k.bakma önüme gelene küfür ediyorum ben zaten forumlarda adım çıkmış küfürbaz diye daha nick name yazarken Ip den ban yiyorum sizinle daha fazla tartışmak istemediğim için konunun kapatılmasını ıstedeım ama belliki daha görmedıler o yüzden özür diliyorum tamam mı daha uzatmazsanız sevinirim 126 kb internetim var sayfayı gir çık yapmak yarım saat sürüyoru o yüzden uzatmayalım

• quote:

Tamam sen haklısın özür diliyorum k.bakma önüme gelene küfür ediyorum ben zaten forumlarda adım çıkmış küfürbaz diye daha nick name yazarken Ip den ban yiyorum sizinle daha fazla tartışmak istemediğim için konunun kapatılmasını ıstedeım ama belliki daha görmedıler o yüzden özür diliyorum tamam mı daha uzatmazsanız sevinirim 126 kb internetim var sayfayı gir çık yapmak yarım saat sürüyoru o yüzden uzatmayalım

ya duygu sömürüsüne bağlamaya gerekyok burda adam gibi konuşuyoruz yazarken iyi sonra sawununca benmi suclu oluyorum gene ?
  • quote:

quote:

ya duygu sömürüsüne bağlamaya gerekyok burda adam gibi konuşuyoruz yazarken iyi sonra sawununca benmi suclu oluyorum gene ?

Estağfurullah sizin suçlu olmak neyinize efendim

Suçlu benim nasıl olurda vay be yazarım allah kahretsin beni

Edit: V harfini w ile yazmanız çok hoş k harfinide q ile yazarsanız tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minova -- 13 Ocak 2013; 22:46:24 >

• quote:

quote:

quote:

Edit: V harfini w ile yazmanız çok hoş k harfinide q ile yazarsanız tadından yenmez

yazım sitilim kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum değilmi ? W de yazarım q da kimseyi ilgilendirmez :)

olayda vay be son cümlen olmuş ondan onceside cidd isekilde uyuz onlardan bahseetmeme nedenin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz` -- 13 Ocak 2013; 22:48:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yazım sitilim kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum değilmi ? W de yazarım q da kimseyi ilgilendirmez :)

olayda vay be son cümlen olmuş ondan onceside cidd isekilde uyuz onlardan bahseetmeme nedenin nedir?

Tabiki

Şöyle açıklayımhttp://g1212.hizliresim.com/14/v/hbtk8.png

• ''oz'' sitede yönetim sıkıntıları var bunu ister kabul et ister etme. bir kardeşin olarak söylüyorum bunu. insanlar banlanabilir ceza verilebilir ama sen adamın konusunu kitleyip banlarken adama son postta azar çekip laf yaparsan arkasından geyik yapanlara izin verirsen adamda seni bulur küfreder hatta senin karşıtı site bile açar ki bunları ''tt'' olarak gördük ben senin sitene üye değilim ama sıkı takipçiyim bazen gerçekten sıkıntılı bir yönetim anlayışı var

Bu arkadaşın ellerini öperim ben ne güzel yazmış gözden kaçırmışım
  • bak çok açık söylüyorum seni ndah önceki kıl kıl yazılarından neden bahsetmiyorsun onu söylesene :)

vay be yazdığı için değil, daha önceki mesajlarında saldırı uslubu kullandığı ve forum ortamını bozduğu için banlandın minova. ayrıca 1 gün banladım yada 3 gün. öyle 1-2 hafta vs değil. Sonra facebook tan yazmaya başladın, silin mesajlarımı daha gelmem bu foruma gibilerinden yazınca uzaklaştırıldın.

http://www.techturkey.com/forum/6493001-post374.html

Sonra bu cevabı verdi elemanın biri, ortam daha da gerildi.

http://www.techturkey.com/forum/6493298-post380.html

Bu da cevaplar

http://www.techturkey.com/forum/6493305-post381.html

http://www.techturkey.com/forum/6493320-post383.html

http://www.techturkey.com/forum/6493340-post387.html

http://www.techturkey.com/forum/6493364-post392.html

http://www.techturkey.com/forum/6493375-post395.html

http://www.techturkey.com/forum/6493384-post396.html

http://www.techturkey.com/forum/6493404-post401.html

http://www.techturkey.com/forum/6493412-post404.html

http://www.techturkey.com/forum/6493419-post405.html

bilal yazmış :)

Measajlarını iyice oku, önce kendini tart. ne yazdığını düşün. Hiçbir marka model kullanıcısını genelleme yapma. Aynı tutumu gösteren hondacı,bmwci,pugcu da olsa benim uslubum aynı olucaktır. Ben burada marka fanatikliği yapmıyorum. Başka forumlarda konu açıp ileri geri siteyi,yönetimi yada beni boklaman birşey değiştirmeyecek malesef. Sen öncelikle uslubunu düzelt.

bu değişik bir aşalaman :) aşaladığın adamın dahi kim olduğunu bilmeden

http://www.techturkey.com/forum/6486753-post44.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz` -- 13 Ocak 2013; 23:09:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pacificrim

Senelerdir Türkiye'de neredeyse bütün otomobil forumlarını takip ettiğimi belirterek yazıma başlamak isterim.

Öncelikle ülkemdeki bu tarz forumlardaki bazı üyelerin problemi, banlandığı yeri başka yerde eleştirmeye çok meraklı olmasıdır. Ne burda TT forumuna sövmek birşey kazandırır, ne de orda DH'ye sövmek birşey kazandırır.

Üyelerin bireysel hataları yüzünden yaşadıkları sorunların bu şekilde kendilerine yandaş arayarak ortalık kızıştırmalarına her zaman şahit olmuşumdur.

TechTurkey bizim otomobil kültüründeki herkesin kaldıramayacağı bir platform.

Bir arkadaşın daha dediği gibi, buradaki tarzıyla yazanlar orada yazsa, yarısından çoğu banlanır.

Cidden emeği geçenleri tebrik etmek gerekir. Her girdiğimde yeni şeyler öğreniyorum sayılabilir.

Yurtdışındaki forumlardan farkının aksine daha üstün bile geldiği oluyor bence.

Banlananların gururlarına yediremeyip sağda solda anlamsızca yorumlar yazmaları bana komik geliyor şahsen.

Düşünün ki adam banlanmış, yaptırım ne uygularım diyebiliyor? Bu adamın forum kültürünü bildiğini kimse söyleyemez.

TT'de DH hakkında konu açılsa daha ağırlarını bile yazarlar.Her forumda olan olaylardır bunlar.

O forumdan atıldıysan atılmışsındır, gelip burda ağlamanın sızlanmanın anlamı yok.

Ben bir yöneticiye sticker hakkında özel mesaj yazmıştım, sticker yaptırmak istemiyoruz çünkü herkesin duyup gelmesini istemiyoruz demişti.

E bu yapıdaki bir forumu gelipte burda üye kasmaya çalışan forumlar gibi topa tutmak mantıksız.

Yönetim kötü olabilir başarısız olabilir, bugunlere kadar bu şekilde büyüyerek geldiler demekki birşeyleri doğru yapıyorlar.

2007 üyesiyim, yeri geldi kavgalara şahit oldum yeri geldi dünya çapında işlere şahit oldum.

Ahmet, Mehmet banlandı diye o platform kötü olamaz. Kendini kandırma.

Ve eminimki burada söven sayan arkadaşlar forumu incelemekten vazgeçemiyorlar.

Buradaki teknik tartışmalar ile oradaki teknik tartışmalar arasında dağlar kadar fark var otomobil bazında.

Buradan atılan kişi X forumda burası hakkında bir ton yazı yazabilir. Bu gençlerin huylarını değiştirmesi gereklidir bence.

Kısacası, orada yazarken mükemmel site diyorken , oradan atılınca o site tü kaka diyerek burada ağlamak cahillikten başka birşey değildir.

Önce ki yorumları mı okursan site hakkında kesınlıkle kötü bir şey söylemediğim bariz açık önce yorumları okuyup yorum atman daha mantıklı olurdu.

Benim şikayetim B.akçatepinin beni haksız yere banlaması ve diğer moderatörlerinde haksız olduklarını bıle bıle onu savunmaları

Bende ne zaman o foruma girsem bir şeyler öğreniyordum ve moderatörler de bildirmiştim günümün 3/2 si o forumda geçiyordu

Emin olun orda bahsettiğim kişi Bmw ciler farklı bir şeyin kafasını yaşıyorlar s2k yı nasıl geçicek gibisinden bir yorum yapsaydı kesınlıkle ceza puanı almazdı

Yorumları gayet iyi okudum sevgili forumu kültüründen bi haber arkadaşım.

Senin kanın kaynıyor belliki. Burda sana aksi yazan herkes TT yöneticisi olmuş.Bakış açını seveyim senin.

Yukardaki mesajlara bakılırsa hem silin beni demişsin, hem de küfür etmişsin ardından.

Sen nasıl bir karaktere sahipsinki hem küfür edip sonra DH'de gelip ağlayabiliyorsun beni banladılar diye ?

Bu konu silinmesin bencede.

Silinmesin ki senin ne tür küfürler edebileceğini daha da görsünler.

Bir gün olur da buradan da banlanırsan şaşırmasın insanlar başka platformdaki konularına.

Hem küfürbaz hem de masummuş rolü yapan birisin.

Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur. (Sadi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacificrim -- 13 Ocak 2013; 23:13:53 >

• quote:

bak çok açık söylüyorum seni ndah önceki kıl kıl yazılarından neden bahsetmiyorsun onu söylesene :)

vay be yazdığı için değil, daha önceki mesajlarında saldırı uslubu kullandığı ve forum ortamını bozduğu için banlandın minova. ayrıca 1 gün banladım yada 3 gün. öyle 1-2 hafta vs değil. Sonra facebook tan yazmaya başladın, silin mesajlarımı daha gelmem bu foruma gibilerinden yazınca uzaklaştırıldın.

http://www.techturkey.com/forum/6493001-post374.html

Sonra bu cevabı verdi elemanın biri, ortam daha da gerildi.

http://www.techturkey.com/forum/6493298-post380.html

Bu da cevaplar

http://www.techturkey.com/forum/6493305-post381.html

http://www.techturkey.com/forum/6493320-post383.html

http://www.techturkey.com/forum/6493340-post387.html

http://www.techturkey.com/forum/6493364-post392.html

http://www.techturkey.com/forum/6493375-post395.html

http://www.techturkey.com/forum/6493384-post396.html

http://www.techturkey.com/forum/6493404-post401.html

http://www.techturkey.com/forum/6493412-post404.html

http://www.techturkey.com/forum/6493419-post405.html

bilal yazmış :)

Measajlarını iyice oku, önce kendini tart. ne yazdığını düşün. Hiçbir marka model kullanıcısını genelleme yapma. Aynı tutumu gösteren hondacı,bmwci,pugcu da olsa benim uslubum aynı olucaktır. Ben burada marka fanatikliği yapmıyorum. Başka forumlarda konu açıp ileri geri siteyi,yönetimi yada beni boklaman birşey değiştirmeyecek malesef. Sen öncelikle uslubunu düzelt.

http://www.techturkey.com/forum/6486753-post44.html

Hahahah helal güzel paylaşım olmuş üyeliğim silindikten sonra ki kısmı da yayınlarmısınız arkamdan söylenenleri falan hani

Aşşağılamak mı Abimize sinir oldum kaldırırken stop ettiriyor dediğim şey

Benim uslubumda sıkıntı yok sitenın admınlerınde moderatörlerinde uslup sıkıntısı var Cupra ya yazıdığım yorumda aşşağılamak gibi bir fikrim olmadı kımseyi aşşağılamak için konuşmam eğer o şekilde anlaşılmışsa özür dilerim o abimizden

• konu açık git yayınla kendin ben konu ile ilgileleri yayınlıyorum zaten orada yazıyor nednenın banlanma nedenin sortdun al buyur nedenlerin basıt düzgünce bir anlatım

nette yazılanlar yüzünden çok yanlış anlaşılma olmuştur belki iyi bir insansdırdır ama bu şekilde kim neolduğunu anlayamayız snei küfür ettiğin adam belki çokiyi bir insan düşündünmü bunları ,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz` -- 13 Ocak 2013; 23:23:25 >
  • quote:

quote:

quote:

Senelerdir Türkiye'de neredeyse bütün otomobil forumlarını takip ettiğimi belirterek yazıma başlamak isterim.

Öncelikle ülkemdeki bu tarz forumlardaki bazı üyelerin problemi, banlandığı yeri başka yerde eleştirmeye çok meraklı olmasıdır. Ne burda TT forumuna sövmek birşey kazandırır, ne de orda DH'ye sövmek birşey kazandırır.

Üyelerin bireysel hataları yüzünden yaşadıkları sorunların bu şekilde kendilerine yandaş arayarak ortalık kızıştırmalarına her zaman şahit olmuşumdur.

TechTurkey bizim otomobil kültüründeki herkesin kaldıramayacağı bir platform.

Bir arkadaşın daha dediği gibi, buradaki tarzıyla yazanlar orada yazsa, yarısından çoğu banlanır.

Cidden emeği geçenleri tebrik etmek gerekir. Her girdiğimde yeni şeyler öğreniyorum sayılabilir.

Yurtdışındaki forumlardan farkının aksine daha üstün bile geldiği oluyor bence.

Banlananların gururlarına yediremeyip sağda solda anlamsızca yorumlar yazmaları bana komik geliyor şahsen.

Düşünün ki adam banlanmış, yaptırım ne uygularım diyebiliyor? Bu adamın forum kültürünü bildiğini kimse söyleyemez.

TT'de DH hakkında konu açılsa daha ağırlarını bile yazarlar.Her forumda olan olaylardır bunlar.

O forumdan atıldıysan atılmışsındır, gelip burda ağlamanın sızlanmanın anlamı yok.

Ben bir yöneticiye sticker hakkında özel mesaj yazmıştım, sticker yaptırmak istemiyoruz çünkü herkesin duyup gelmesini istemiyoruz demişti.

E bu yapıdaki bir forumu gelipte burda üye kasmaya çalışan forumlar gibi topa tutmak mantıksız.

Yönetim kötü olabilir başarısız olabilir, bugunlere kadar bu şekilde büyüyerek geldiler demekki birşeyleri doğru yapıyorlar.

2007 üyesiyim, yeri geldi kavgalara şahit oldum yeri geldi dünya çapında işlere şahit oldum.

Ahmet, Mehmet banlandı diye o platform kötü olamaz. Kendini kandırma.

Ve eminimki burada söven sayan arkadaşlar forumu incelemekten vazgeçemiyorlar.

Buradaki teknik tartışmalar ile oradaki teknik tartışmalar arasında dağlar kadar fark var otomobil bazında.

Buradan atılan kişi X forumda burası hakkında bir ton yazı yazabilir. Bu gençlerin huylarını değiştirmesi gereklidir bence.

Kısacası, orada yazarken mükemmel site diyorken , oradan atılınca o site tü kaka diyerek burada ağlamak cahillikten başka birşey değildir.

Önce ki yorumları mı okursan site hakkında kesınlıkle kötü bir şey söylemediğim bariz açık önce yorumları okuyup yorum atman daha mantıklı olurdu.

Benim şikayetim B.akçatepinin beni haksız yere banlaması ve diğer moderatörlerinde haksız olduklarını bıle bıle onu savunmaları

Bende ne zaman o foruma girsem bir şeyler öğreniyordum ve moderatörler de bildirmiştim günümün 3/2 si o forumda geçiyordu

Emin olun orda bahsettiğim kişi Bmw ciler farklı bir şeyin kafasını yaşıyorlar s2k yı nasıl geçicek gibisinden bir yorum yapsaydı kesınlıkle ceza puanı almazdı

Yorumları gayet iyi okudum sevgili forumu kültüründen bi haber arkadaşım.

Senin kanın kaynıyor belliki. Burda sana aksi yazan herkes TT yöneticisi olmuş.Bakış açını seveyim senin.

Yukardaki mesajlara bakılırsa hem silin beni demişsin, hem de küfür etmişsin ardından.

Sen nasıl bir karaktere sahipsinki hem küfür edip sonra DH'de gelip ağlayabiliyorsun beni banladılar diye ?

Bu konu silinmesin bencede.

Silinmesin ki senin ne tür küfürler edebileceğini daha da görsünler.

Bir gün olur da buradan da banlanırsan şaşırmasın insanlar başka platformdaki konularına.

Hem küfürbaz hem de masummuş rolü yapan birisin.

Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur. (Sadi)

Ağlamak falan ne oluyoruz ya hayırdır ? sen kim oluyosun TT admın değilsin madem ne zırvalıyorsun burda bir çıkarın mı var forumdan ?
    Gelmiş birde bu forumu aşşağılıyorsun üye kasmaya çalışan forum falan diyerek gereksize bak

hem küfürbaz hem de masummuş rolü yapan birisin. Evet küfürbazım sana sövmemek içinde zor tutuyorum lan adam bak masum rolü yapıyormuşum elime ne geçicek peki
    üye mi kasamayacaklar TT zaten üye alımına kapalı niye hem haksız olup hem kötülemeye çalışayım zaten kımse gidip üye olamaz kimsenin üye olamamasıda ordakilerini bağlamaz amacım ne ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.