Ofis İçin Kullanılacak Bütçeme En Uygun Bu Özellikleri Hoşuma Gitti Sizce Alınır Mı Sadece Yazılım Yapılacak Bir De Videoda 3 Adet USB Port Var Ama Bluetooth Klavye Mouse Ile Kullanıyor Sorun Olur Mu Kablolu Klavye Mouse Görür Mü ? (Wifi Ve Bluetooth Özelliği Var) Bilgilendirirseniz Sevinirim Dostlar. Techstorm Silver Port Intel Celeron N5095 Ram 8gb SSD 128gb Win11 Pro 2x Ethernet 3x Hdmi 2.0 Mini Pc Inceleme Videosu: https://www.youtube.com/watch?si=9bZ5LgioFWKe2FUL&v=cyPrJCXGiQ4&feature=youtu.be |
Techstorm Silver Mini Pc Alınır Mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
celeron -8 gb ram - w11 pro.
mahşerin 3 atlısı gibi. İnceleme de reklam bu arada.
Şahsen güvenip almazdım bu cihazı. Yine de siz bilirsiniz.
-
Bu Fiyat Civarında Onerebileceginiz Bir Mini Pc Falan Var Midir ?
-
Hayır.
Belki en uygunlarından AMD apu sistem toplanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 22 Aralık 2023; 21:1:53 > -
-
Ram 16 olsun. James donkey ürün kullanmadım ama kullananların dediğine göre bir anda gidiyor. Daha kaliteli bir şeyle değiştirirdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X