Şimdi Ara

Technopat'ın forum kuralları niye bu kadar katı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlar seçilmişler topluluğu falan mı?

Dikkatimi çeken kurallar:

5. Sorununuz çözüldüğünde bunu nasıl çözdüğünüzü yazın. Böylece başkaları aynı konuyu hortlatmaz ve forum forum dolaşmak zorunda kalmaz. "Çözüldü" yazıp çözümü yazmamak ceza nedenidir. Çözümü yazmamak hesabınızın tamamen silinmesine neden olabilir! Technopat Sosyal'de bencil insanlara yer yok, bilgiyi paylaşacaksınız.

17. Hatalı mesajı şikayet etmek yerine alıntı yaptığınızda ceza alabilirsiniz. Uygunsuz, silinmesi gereken mesajların beğenilmesi veya rapor edilmemesi nedeniyle de kullanıcı ceza alabilir. Hataları desteklemeyin, çoğaltmayın.

18. Bir kullanıcı bir ay içerisinde en fazla 1 sistem toplama konusu açabilir. Bu aşamadan sonra açacağı sistem toplama konuları kapatılacak ve üye hesabı uyarılmaksızın silinecektir.

Ve en ilginci de şu sanırım:

52. Kullanıcı hesapları neden gösterilmeksizin kapatılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son kural dışında mantıklı sayılabilir ama üyeliği tamamen silme cezası biraz ağır, kolay veriyorlar bunu gibi.
  • Oraya yeni üye oldum, diyeceğim şu ki burada da keşke o kurallar uygulansa. Ama burada önüne gelen küfür bile ediyor ne yazık ki.

• Bence çok güzel ve mantıklı kurallar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kaç defa moderatörlük başvurusunda bulundum, bir kabul etseler emin ol Konu Dışı'nda küfür müfür kalmaz, şu anda bile günlük Konu Dışı taraması yapıyorum sizlere farkettirmesem de.

Ben Konu Dışı'na genellikle uygunsuz mesajları avlamak için giriyorum zaten.

@Jeolog.

• 53.kural Recep kral

• KelKodVer kullanıcısına yanıt
    +Ben Recep Baltaş.
    -Merhaba, ben Ali Güngör.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

+Ben Recep Baltaş.
    -Merhaba, ben Ali Güngör.
    Meraba ben Mesut Çevik.
  • İlk yazdığınız 5 numaralı kural bundan 5 yıl sonra o konuyu açıp çözümü yazmayanın kulaklarının küfürlerle çınlamasını engeller, bence çok güzel düşünülmüş.
  • 1 ay içinde sadece 1 adet sistem toplama konusu açma sınırı aptalca geldi. Nedensiz üyelik silinmesi de garip. Demek ki bunlar birbirlerine sebepsiz yere ana avrat küfür edebiliyor bu kuralları yazdıklarına göre. Desteklediğim tek bir kural var orada. Çözüme ulaşan kişinin çözümle ilgili açıklama yapması. O cidden önemli çünkü bazı insanlar çözüyor, yazmıyor, başkaları da aptal aptal çözüm arıyor.
  • sırf cümleye kücük harfle basladığım için bile ceza almıştım.
  • olm o değilde recep baltaşın videolarını izleyemiyorum ben yıllardır. adam kameraya direk bakıyor sanki gözünüzün içine giriyor. oradan beyninize ulaşıyor. çok rahatsız edici bakışları var. ve hiç gözünü ayırmıyor dikkat edin recep ve ali
  • Sırf noktadan sonra boşluk koymadım diye uyarı yedim.Sinirden hesabımı dondurdum.
  • Gereksizler işte. Kendilerini bi halt sanıyorlar, katı kurallar koyarak da forumlaeını değerli bi yermiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Hadi ordan! Sizin aaçma sapan kurallarınızla mı uğraşacağız allah mısınız nesiniz?

• Kurallar katı diye laf edenler genellikle teknik sıkıntısı olduğunda direkt Technopat'a koşuyor benim gözlemlerime göre

Biraz disiplin iyidir DH sohbet platformuna döndü iyice.
  • Başta öyle gelebilir ama aslında kurallar iyi. Bazı yönetici bozuntuları aptal aptal şeyler yapabiliyor ama özünde bu kurallar daha iyi bir forum için var. Donanımhaber'de bu kurallar olsa hâlâ teknik yardım bölümünde olurdum
  • Savunmaya geldim ama diğer arkadaşlar benden önce savunmuş, gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 12 Nisan 2020; 13:15:29 >
  • 5 ayda o forumda tam 25 tane uyarı aldım. :D Ayrıca geçenlerde Donanım Haber'i eleştiren bir arkadaşın blog yazısını görmüştüm. Onlarda tam tersi şeylerde burayı eleştiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 12 Nisan 2020; 13:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Ben kaç defa moderatörlük başvurusunda bulundum, bir kabul etseler emin ol Konu Dışı'nda küfür müfür kalmaz, şu anda bile günlük Konu Dışı taraması yapıyorum sizlere farkettirmesem de.

Ben Konu Dışı'na genellikle uygunsuz mesajları avlamak için giriyorum zaten.

@Jeolog.
    Niye kanka cidden bu kadar boş bi hayatın mı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıldır üyeyim.
    Sıkıntı yaşamadım.
    1-2 defa 1 günlük ceza aldım.

Technopat'ın forum kuralları niye bu kadar katı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 12 Nisan 2020; 13:31:6 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.