Şimdi Ara

Technopat'ın forum kuralları niye bu kadar katı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun uzun yazı yazdım birisinin sorununa yardım ediyorum noktalama işaretlerini duzgun kullanmadığım için 1 hafta ban yedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tür milletinden çok fazla şey istiyorlar. Facebook a alışmış gençler zorlanıyorlar.
  • Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    O yazdığımı sadece Konu Dışı'na girince yapıyorum, yani boş bir adam değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r10.net kadar değil. Adamlar kişisel e posta vs istiyor biryerimle gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: renega

r10.net kadar değil. Adamlar kişisel e posta vs istiyor biryerimle gülüyorum
    hocam daha 2 gün önceye kadar gmail ile davetiyesiz üyeliğe açmışlardı. üye oldum bu adamların sitesine belki lazım olur diye.
    orası dolandırıcılık yapmak için çok kolay bir yer.
    adamlar haklılar bence.
    dh de her hafta birileri dolandırılıyor 2.el konularında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 12 Nisan 2020; 22:58:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 numaralı kural dışındakiler saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el konusunda evet ama diğer konularda gereksiz. Ben şahsen sahibinden'de ipad sattım akıllı saat aldım ram alıp psu ile takas ettim hiç sıkıntı yaşamadım burda en azından kayıt tarihi vs var biraz daha güvenli olması lazım. Dolandıran neyine güveniyor acaba.

• vala beni sıktılar artık. 1ay ban yemiştim kelime hatalarından, sora açıldı gittimmkaç yıllık konuyu ve yöneticilere komik yorum atan konuyu canlandırdım güldüm ettim eylüle kadar ban yedim ve yeni hesapta açtırmıyor şerefsizler var mı taktik nası açayım?? çoklu uyelıkten banlıo hemen yeniyi..
    ordada güzel konulara mesaj yazasım geliyor. orda daha hızlı cvp geliyor

• Ben de zamanında imla hatası yüzünden sayamadığım kadar ban yemiştim. Teknoloji forumu mu Türkçe forumu mu belli değil. Millete bu kadar Türkçe dersi vermeye çalışan sitenin isminin Technopat olması da trajikomik. O yüzden hiç oraya girmeyin DH candır

• En son ateist olmayanı banlıyorlardı. Çoğu moderatör eski üyelerin tarafını tutuyor falan resmen trajikomedi. Yazım kurallarından hiç ban yemedim ama moderatör kafasına göre hareket ediyor diye bir post yazdım adam beni 1 ay banladı. Gerçekten vasat bir forum sitesi ve içinde bacak kadar veletler geziyor. Orada kural değil kısıtlama ve kişisel olarak beğenmediklerine tekme basıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 19 Nisan 2020; 23:36:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.