Şimdi Ara

technopat'ın driver hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adamların tek bıldıgı cozum yontemı bu. bırısı soyle soyle hatam var dıyor, bılgılı bırısı(!) driverler güncelmi dıye soruyor, evet cevabı geldıkten sonrası yok.

adamın bırı oraya hastayım, ilac ıcmeme ragmen ıyılesemıyorum ne gıbı onerılerınız var dese adamlar hemen driverlar güncelmi diye soracak bunu cok net sekılde bılıyorum ve hıssedebılıyorum.

• uye oldugum ılk dakıkadan 90 gunluk ban yedıgım sıteden mı bahsedıyoruz sebebı ıse forum kalıtesını tasımamak ve degerlerını karsılayamamak. ılk dakıkadan yalamam gerekıyordu galıba ben bu forumda bunları ogrenmedıgım ıcın bılmıyordum. bı sıkıntım oldugunda asla gırmeyecegım sıte tek burasıdır. ama su harflerı bol bol bulabılırsınız.

D
    R
    I
    V
    E
    R

bu harfler en cok bu sıtede kullanılır.
  • tek çare format
  • Driverların güncel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüce Rabbim bizleri güncellemeye ihtiyaç duymayacak şekilde yaratmış, ne kadar şükretsek azdır.
  • Yazım kurallarına dikkat etmediğin ve driverlarının güncel olmaması nedeni ile 365 gün ban atıyoruz sana
  • Technopat ailesi olarak şikayetinizi aldık ve çözüm için driver'larınızı güncellemenizi öneriyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En üst Windows sürümü kullandırtma hastalığını da ekle.
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Asus ve Intel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben recep baltaş şimdi sizlere 100 bin liralık oyuncu bilgisayarını topluyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu doğru mu Recep Bey?

@coolrecep
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Ben recep baltaş şimdi sizlere 100 bin liralık oyuncu bilgisayarını topluyoruz
    Ben Ali Güngör
  • Sanki milletin ekran kartının güncel oluşu bunları orgazma sürüklüyor.

Bir konum vardı detaylı bir şekilde açıkladım sorunumu ve başıma geleceği bildiğim için yaptığım herşeyi ayrıntısıyla yazdım. Sürücüler güncel diye defalarca yazdım hala yorumda sürücüler güncel olmayabilir kontrol edin diyen vardı.

O güncelleme o sisteme yüklenecek kardeş!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'dan kulaklık tavsiyesi araştırırken bunların sitesindeki tavsiyelere de baktım. Arkadaş hepsi mi aynı kulaklığı önerir.

Yaptım bir hata. Aldım kulaklığı.

Kulaklık fiyatının yarısını hak etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Yüce Rabbim bizleri güncellemeye ihtiyaç duymayacak şekilde yaratmış, ne kadar şükretsek azdır.
    İnsanda bir nebze güncelleniyor, hataları ve doğrularıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

En üst Windows sürümü kullandırtma hastalığını da ekle.
    win 10 1809 altına destek vermiyormuş reco kendisi microsoftun ceosu sonuçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.