Şimdi Ara

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38. (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
22
Favori
101.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel olmuş. Sonunda rahatladık. Elinize sağlık...
  • mod dosyasının adını mods olarak değiştirip oraya kurduktan sonra hikaye modu yüklenirken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 22 Ocak 2016; 11:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz730

mod dosyasının adını mods olarak değiştirip oraya kurduktan sonra hikaye modu yüklenirken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum...

Oyunun orijinal mi? Orijinalse son sürümde mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mic kullanıcısına yanıt
    Oyun orjinal uzun zamandır girmediğim için daha dün 2gb lik güncelleme yapıldı sürümde güncel yani.
  • Son haliyle yama şahane olmuş, büyük kolaylık getirmiş arkadaşlar ellerine sağlık.
  • Yama mükemmel olmuş. Ellerinize zağlık.
  • Bu yamayı bi ben mi kuramadım eski manuel yamayı kurmustum oynuyordum yenisi cıktı diye mods klasörünü sildim yarım ssatir ugrasıyorum

The insallation failed
    something happaned yazıyor oyunum orjinal yönetici olarak calıstırıyorum programı ama kurulmuyor yardımcı olabilecek war mı?
  • zotee Z kullanıcısına yanıt
    Kurulumun hangı asamasında hatayla karsılasıyorsunuz?

1: Indırdıgımız ovisetup programını yukledıgımız zaman, masaüstünde OpenIV ıkonu cıkması lazım.

2: OpenIV programını actıgımız zaman Grand Theft Auto 5 windows sekmesini seciyoruz.
    3: yukarıdaki menüden “Tools” sekmesine gelip “Asi Manager” seçeneğine tıklayın ve Asi Loader ile OpenIV.ASI dosyalarını Install tuşuna tıklayarak kurun. Bunlar yeşile dönünce kurulmuş olacaktır ve bu sekmeyi kapatın. Eger onceden yukluyse dırek yesıl gozukuyor.
    4: Yukarıdakı menuden tekrardan Package Installer” seçeneğine tıklayın. İndirmiş olduğunuz “.oiv” uzantılı yama dosyasını seçin, “Install“a tıklayın. Ekrana iki seçenek geldiğinde “mods folder” seçeneğini seçin.
    5: Bu bolumde bıraz beklıyoruz. Yama yuklenıyor. Not: Yukleme sonunda hata verse bıle oyuna gırdıgınız zaman Turkce oluyor.
  • Wallah neden olduğunu anlamadım daha önce manuel kurmuştum yamayı OpenIV programından Asi Loader ve OpenIV.ASI yuklu zaten en az 5 kere kontrol ettim 2 side yeşil Package Installer dan turkçe dosyayı gösteriyorum mods u seçiyorum 10 sn ye sonra hata veriyor oyun içi klasöre baktığımda mods klasöru oluşturulmuş ama içi boş oluyor 10 defa denedim hep hata veriyor şimdi 60 gb bir daha indirmek istemiyorum
  • Teşekkürler. Yazın pc yi aldığım zaman yükleyeceğim. İnşallah hep güncel kalırsınız .
  • Böylesine kaliteli bir yamayı , sonunda 5MB kadar komik bir rakama düşürmüş ve kurulumunu kolaylaştırmışsınız.Elinize sağlık.

Arkadaşlar bu arada bir şey soracağım , ben Mevcut GTA V hesabımı satalı baya oluyor.Yeniden satın almadan önce oyunu setup olarak indirmek istiyorum.Crack'li versiyonu indirsem , sonradan orjinal hesabımla girebilir miyim ?

Bunun bir yolunu bilen varsa , yardımcı olması çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Core

Böylesine kaliteli bir yamayı , sonunda 5MB kadar komik bir rakama düşürmüş ve kurulumunu kolaylaştırmışsınız.Elinize sağlık.

Arkadaşlar bu arada bir şey soracağım , ben Mevcut GTA V hesabımı satalı baya oluyor.Yeniden satın almadan önce oyunu setup olarak indirmek istiyorum.Crack'li versiyonu indirsem , sonradan orjinal hesabımla girebilir miyim ?

Bunun bir yolunu bilen varsa , yardımcı olması çok makbule geçer.

Teşekkürler. Kullanabilirsin, oyun ön indirime açıldığında sunucular sorunluydu indirilmiyordu o zaman ki malum siteden full unlocked versiyonunu indirip orjinal yükleyiciden tanıttırmıstım sorun olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen güncellemeden sonra yamayla oyuna girince çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Praetorian*

Son gelen güncellemeden sonra yamayla oyuna girince çalışmayı durdurdu hatası veriyor.

Her guncelleme sonrası olan durum bu. Oyunun kurulu oldugu yere gıdıp mod klasor ısmını degıstırıp oyunu Ingılızce olarak oynayabılırsınız. Technogame ekıbı Turkce yamayı yenı guncellemeye gore duzenleyene kadar, yapabılecegımız baska bır sey yok. Guncelleme yayınlandıgı zaman ılk sayfadan ındırebılırsınız.. Iyı gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 28 Ocak 2016; 18:01:03 >
  • Yama “Build 617. Online 1.32.” 'e güncellendi.

http://technogame.net/gta-v-turkce-yama/
  • Bu yeni güncellemenin türkçe yamasını nereden indirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Bu yeni güncellemenin türkçe yamasını nereden indirebilirim

Çok fazla değil dostum bir mesaj üstünde, yaklaşık 1 cm gözünü yukarı kaydırırsan aradığın cevabı bulacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Bu yeni güncellemenin türkçe yamasını nereden indirebilirim

Çok fazla değil dostum bir mesaj üstünde, yaklaşık 1 cm gözünü yukarı kaydırırsan aradığın cevabı bulacaksın.

Tamamda indirme linkini bulamadım hocam

• muratcimen98 M kullanıcısına yanıt
    3 - 4 mesaj gerıde filojistoN lınk vermıs dostum.. Aynı sekılde ılk sayfa, ılk mesaj da ındırme lınkını verdım

Bulması zor degıl.. lınkı tıkla...http://technogame.net/gta-v-turkce-yama/ Gta5 sayfasına yonlendırıyor... Bıraz asagılara bakarsan lınkı gorursun.. Aynı sekılde kurulum vıdeosu da mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 3 Şubat 2016; 21:17:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

3 - 4 mesaj gerıde filojistoN lınk vermıs dostum.. Aynı sekılde ılk sayfa, ılk mesaj da ındırme lınkını verdım

Bulması zor degıl.. lınkı tıkla...http://technogame.net/gta-v-turkce-yama/ Gta5 sayfasına yonlendırıyor... Bıraz asagılara bakarsan lınkı gorursun.. Aynı sekılde kurulum vıdeosu da mevcut

Cidden çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.