Şimdi Ara

- TECH 2 VEYA BASKA 1 CİHAZ YARDIMIYLA HANGİ KAPALI ÖZELLİKLERİ AÇABİLİRİZ ? -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tech 2 ile hangi kapalı özellikleri açtırabiliyoruz? (çogu arabada artık cihazlar yardımıyla kapalı özellikler aktif edilebiliyor diye biliyorum) eger yapılabiliniyorsa birşeyler mahrum kalmak istemem , şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukro002 -- 21 Kasım 2010; 14:12:32 >

• Evet bende merak ettim şimdi.
  • Aracın marka ve modeline göre değişeceğini sanıyorum, örneğin aracı kilitlediğiniz zaman camların otomatik kapanması vb

Orijinalden alıntı: kalam_m

Aracın marka ve modeline göre değişeceğini sanıyorum, örneğin aracı kilitlediğiniz zaman camların otomatik kapanması vb

Bu özellik hangi modelde açılıyor?
  • Bu özellik standart ki bizim arabalarda ; sadece klitleme tuşuna basılı tutmanız yeterli;eğer servisde alarm takılırsada basılı tutmanıza bile gerek kalmıyor kapılar kilitlenir kilitlenmez camlar kapanıyor

quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

quote:

Orijinalden alıntı: kalam_m

Aracın marka ve modeline göre değişeceğini sanıyorum, örneğin aracı kilitlediğiniz zaman camların otomatik kapanması vb

Bu özellik hangi modelde açılıyor?
  • Kilitlemeye basılı tutara camları kapatıyor ama kapılar kapanınca kendisi kapatmıyor.Yani tuşa basmamız gerekiyor.Arac 2007 cosmo
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.