Şimdi Ara

tecavuz iftirasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyle olaylari çok duyuyorum. Ozellikle psikopat kizlar ve feministler yapiyor bu olayi. Sizin yakininizda hic boyle bir olay oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır bütün kadınlar melektir

• Otobüste kızın eli totoma deydi diye 5 yıl yatmıştım. İçerde de kadın yaptılar beni

• Abi otobüste dekolte giyiyorlar ya da yolda karşıdan geliyor, ne camdan dışarı bakıyorum nede dışarıda önüme bakabiliyorum ülkede o kadar çok feminist varki bi feminist sapık dese ona bakmadığım halde kimse sormadan etmeden ıslak sopayla döverler acımazlar

• Yok kardeşim burda olmaz öyle olaylar müslüman bir ülkeyiz bak imamhatipler var haşa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Abi otobüste dekolte giyiyorlar ya da yolda karşıdan geliyor, ne camdan dışarı bakıyorum nede dışarıda önüme bakabiliyorum ülkede o kadar çok feminist varki bi feminist sapık dese ona bakmadığım halde kimse sormadan etmeden ıslak sopayla döverler acımazlar

Bu yüzden Türk insanından nefret ediyorum çok doğru bir tespit

• böyle bir suçlamaya maruz kaldığımda sağ kroşeyi iftirayı atan kadına geçireceğim olaydır.

sonra kızların gözüne girmeye çalışan ve her olayda karşı cinsi savunan 10 tane barzo tarafından dövülerek öldürülebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hirsizlikla suclandim yardim edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim bi tanıdığa böyle iftira atmışlardı, 2 gün sonra helvasını yedik.
  • son 2 ayda iyice arttı bu durum en sonunda masum insanların başını ağrıtmaya başlayacaklar bu sefer olaylar patlak verecek..
  • bizim sınıftaki kızlarda arkadaşa öğretmenin yanında x bizim bacaklarımıza bakıyor demişti üzülmüştüm çocuğa
    bu devirde kız yetiştircek olanlara Allah sabır versin
  • quote:

Abi otobüste dekolte giyiyorlar ya da yolda karşıdan geliyor, ne camdan dışarı bakıyorum nede dışarıda önüme bakabiliyorum ülkede o kadar çok feminist varki bi feminist sapık dese ona bakmadığım halde kimse sormadan etmeden ıslak sopayla döverler acımazlar

Bu dövme olayı da(görmeden inananlar) ülke bin cahilliğini gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

quote:

Bu yüzden Türk insanından nefret ediyorum çok doğru bir tespit

Seni sevdim bak aynı kafadayız senle.

• Hele şu özgecan olaylarından sonra iyice hassaslaşan bi durum.

Olan kadınlara olduğu için bi kadın en ufak bi ithamda bulunup bi anda olayı galeyana getirebilecek güce sahip olabilir. ( suçsuz olsan bile )

Korkulur bunlardan abi
  • Psikolojik sorunları olan bir kız sevgilime saçma sapan yalan şeyler anlatırdı. Taciz/Tecavüz yok ama konuyla ilgili olduğunu sanıyorum.
  • mahallede boşanmış bir kadın var bakmadığım halde bana iş atıp duruyor. bir de çocuğu var utanmazın. onlar feministse bu ne oluyor şimdi.
  • Gerçekten yapan sapık şerefsizlerde var, hiç suçu olmayan direk iftiraya kurban giden erkeklerde var. Bir kadın beni taciz etti dese sorgusuz sualsiz ona inanıp adamı linç edecek cahil bir topluluk hemen hazırda bekliyor.

• Allah allah yaw nerde oluyor bu olaylar hiç görmedim ben. Bence siz en küçük bir olayı bile abartarak taşıyorsunuz buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: dav

bizim sınıftaki kızlarda arkadaşa öğretmenin yanında x bizim bacaklarımıza bakıyor demişti üzülmüştüm çocuğa
    bu devirde kız yetiştircek olanlara Allah sabır versin

üretmenim onlarda benim bacaklarıma bakıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıstıklı mıydı hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.