Şimdi Ara

TeamViewer 4 Tamamen Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk kurulumda Commercial olarak kurdum ne olduysa o zaman oldu..

aşağıdaki trial sürümünü nasıl silebilirim arkadaşlar Non-Commercial olarak kursamda gene trial yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 12 Eylül 2009; 18:51:51 >

• herhangi bi uninstaller programı kullan. Revo Uninstaller i öneririm prgramı kaldırırken geliştirilmiş i seç kayıt defterinde ve harddiskinde programla alakalı detaylı bi arama yapıyor ve siliyor, sonra tam sürüm olarak kur
  • Kurulumsuz çalışan portable versiyonu denediniz mi? Deneyin isterseniz belki sorun düzelir

http://www.teamviewer.com/download/portable.aspx
  • Portable denedim gene aynı.
    blue_dreams_23 ccleanerle denemiştim ama birde onla deniyim
  • konu eski ama gerçekten önemli bir konu ve benimde sorunum ne yaptısam free olarak kullanamadım sanırım koca forumda kimse bu sorunu çözememiş...!!!
  • En son versiyonu ticari kullanım olarak kur.
    teamviewer
    TeamViewer Windows Download for Remote Desktop access and collaboration
    http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup.exe

Sonra emalini yaz ticari olmayan sürüme dönüşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 30 Aralık 2009; 22:53:07 >

• deneme dönemi uzat diye bir kısım gelmıyo kardeşim nasıl yapıcazn bunla ilgili bir kaynak yokmu acaba ya:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birlikte aç'dan program kaldırma
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın verdiği linktekini indirip onunla yapmayı dene
  • ya arkadaşlar biri bana yardım etsin pcm uzaktan kontrol ediliyor bi arkadaş konu açmış bilgisayarım ve internetim uzaktan kontrol ediliyor diye arkadaşlar bendede aynı şey var ne olur yardım edin team viever wardı sil diyorum silmiyor bi dosyasını dosya açık diyor halbuki açık değil ne olur yardım edin
  • Programı kurup revo uninstallerla kaldır. sistemdeki teamviewera ait ne varsa silsin. Yeniden başlat ve tekrar kur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.