Şimdi Ara

TE.MÜC.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI KOMD.EĞT.A./ISPARTA MERKEZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Allah nasip ederse 6 mayısta askere gidiyorum uzun dönem.Aynı yere askere gidicek veya şuan ıspartada askerlik yapan varsa görüşüp öyle birlikte gitmek askerlik te tanıdık arkadaşlar olursa bir nebze zaman hızlı geçer diye düşünüyorum forumda aynı benimle aynı yere askerliğr gidicek vardır ümidiyle konu açmış bulunmaktayım

TE.MÜC.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI KOMD.EĞT.A./ISPARTA MERKEZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatımda bu kadar kısaltma kelime görmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Hayatımda bu kadar kısaltma kelime görmedim

Valla hocam e-devlette aynen böyle yazıyordu kopyala yapıştır yaptım :D
  • Hayırlı teskereler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Hayırlı teskereler hocam

eyvallah saolasın
  • Sağlam bir egitim gorucen ve yuksek ihtimal guneydogu anadoludasin. Simdiden hayirli teskereler isin rast gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

Sağlam bir egitim gorucen ve yuksek ihtimal guneydogu anadoludasin. Simdiden hayirli teskereler isin rast gelsin.

Eyw hocam saol.Aynen söylenenler o yönde abimde orda yaptı oda anlattı hep gidip görücez bakalım kaçarımız yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gitmeden önce biraz spor yap diet yap gideceğin yer zorlu bi yer
  • Valla 6 yıllık sporcuyum o konuda sıkıntı yaşayacagımı sanmıyorum Tavsiyeniz için teşekkürler.

• benimki genel bi tavsiyeydi sadece tabi ^^
  • Yapmak istedigim yer

• terorle mucadele egitim ve tatbikat merkez komutanligi

egitimleri tammalarssn komando olarak doguya vidiceksin helede su zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

terorle mucadele egitim ve tatbikat merkez komutanligi

egitimleri tammalarssn komando olarak doguya vidiceksin helede su zamanda

Artık eskisi gibi çatışmaya girilmiyor uzmanlar giriyor.Tabi ben girmesem sen gitmesen kim gitcek doğuya ölüm desen heryerde bulur

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    valla canım kardeşim bende askeri personelim, askerler öyle de bir gidiyorki gittiğinde sende görürsün

mardine izmirden amfibi komandoları getirdiler hava yoluyla hepsi zorunlu askerliğini yapan gençler senin gibi sadece çok içlere sokulmuyorlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

valla canım kardeşim bende askeri personelim, askerler öyle de bir gidiyorki gittiğinde sende görürsün

mardine izmirden amfibi komandoları getirdiler hava yoluyla hepsi zorunlu askerliğini yapan gençler senin gibi sadece çok içlere sokulmuyorlar,

Aynen o kondua haklısın sadece çatışmaya içine girilmiyor uzmanlar ilerledikten sonra temiz bölgenin güvenliği sağlıyormuş komandolar.Her türlü giricek anlayacagğın kaçarımız yok
  • Bir kardeşim içinde böyle endişelenmiştik Şuanda komando olmasına rağmen çankayada askerlik yapıyor. Nasıl olduğu hakkında detaylı bilgim yok ama bana dediği o Alaydan 12 komando Çankayaya gönderiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AugKunzee

Bir kardeşim içinde böyle endişelenmiştik Şuanda komando olmasına rağmen çankayada askerlik yapıyor. Nasıl olduğu hakkında detaylı bilgim yok ama bana dediği o Alaydan 12 komando Çankayaya gönderiliyormuş

Hayırlısı olru inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Bir kardeşim içinde böyle endişelenmiştik Şuanda komando olmasına rağmen çankayada askerlik yapıyor. Nasıl olduğu hakkında detaylı bilgim yok ama bana dediği o Alaydan 12 komando Çankayaya gönderiliyormuş

Hayırlısı olru inş

Hayırlı teskereler diyeyim şimdiden. ufak bir not güneş kremini sakın unutma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Hayırlısı olru inş

Hayırlı teskereler diyeyim şimdiden. ufak bir not güneş kremini sakın unutma

7 abim var 4 tanesi ıspartada yaptı tavsiyeleri aldım güneş kremini söyleyen olmadı iyiki söyledin unutmuştum eyw hocam Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.