Merak ettim, bizim bölümü nasıl görüyorsunuz veya nasıl değerlendiriyorsunuz? Şu ana kadar elde ettiğim tecrübelere dayanarak şahsi tecrübem: 4 yıllıkta okuyacak bölümlere göre çok daha iyi gelmişti (tabi sıralamam yüksek değil ancak bence atandığınızda orta segmentteki bölümlere göre bile daha iyi bir bölüm olduğunu düşünüyorum -şahsen-) 1 sene önce ben de Ankara Üni. TDS bölümüne yatay yaptım önceki bölümümden. İyi ki de yapmışım diyorum bir kere Türkiye'nin en popüler TDS ders kitaplarının yazarları bizim bölümümüzde ve bizzat onlardan ders alıyoruz. Bölüm dersleri son derece zevkli ve hiç yorucu değil. Hocalarımız kolaylaştırmak için indirgeyerek anlatıyor ama ben derinlemesine araştırma yapıp öğrenmeyi sevdiğim için bir-iki tık fazladan konulara ve derslere çalışıyorum. Eğer ders çalışmayı seven biriyseniz ve KPSS'de atanabileceğinize inanıyorsanız (ki ben alımların artacağına inanıyorum) önerebilirim fakat asosyal veya zayıf biri olarak görüyorsanız kendinizi sosyalleştirip kişisel becerilerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Maaş olanağı ise ek ödeme teşvik vs. dahil olunca yaklaşık 70-80 bin civarı diye biliyorum ki şu anda asgariye bile iş bulmak çok güç maalesef malumunuz ki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPlanck_ -- 25 Ağustos 2025; 23:18:57 > |
Bildirim