Şimdi Ara

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
12
Favori
43.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi bari güzel haber bu. Ama atıyorum 1 hafta çalıstırmayacağım cihazı o ledler, wifi kartı işlemcisi vs bunlar çalışıyor. Dediğiniz gibi bunlar çok az watt çekiyor demek ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam aradığım buydu.

Her marka robotun çalışma mantığı hemen hemen aynı. Kendisi otomatik odalara ayırır, sonra yanlış ayrılan odalarda da ayırma-birleştirme yapılır ve odalara isim verilir. Ayrılan odaların içinde bölge belirlenebiliyor ayriyeten o başka mevzu. Bende sessiz modda fırçalar olmadan defalarca haritalama yapmasına rağmen hiç odalara ayırma yapmadı. Uygulamada sıkıntı var muhtemelen ama neden olduğu, sorunu neyin tetiklediği belli değil. Fabrika ayarlarına döndürüp tekrar deneyeceğim. Çoğu kişide de aynı şekilde olmuş, bazen ayırmış bazen ayırmamış v.s

Böyle odalara ayrıldığından emindim. Yukarıda oda ayırma ile bölge ayırmayı karıştıran bir arkadaş herkesi kafası çalışmamakla, el-göz koordinasyonu olmamakla falan itham etmiş durduk yere TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) Pek teknolojik cihazlar ile arası yok herhalde ama söylemler iddialı. TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava) 

• https://www.youtube.com/shorts/iaISsgIqtQY?feature=share

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Sanırım püsküle takıldığını göstermek için çektin, tüm robot süpürgelerde genelde oluyor bu durum. Kesin yöntem püskülleri kestirmek. Ya da sanal duvar çekeceksiniz püskül olan yere, ama halının hep aynı konumda kalması gerekiyor.

Edit: sanal duvar yok sanırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 23 Ekim 2022; 20:30:40 >
  • odalar nasıl bölünecek oda bölme aktif degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz2844 -- 23 Ekim 2022; 21:21:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt

Benim alet 2.dolasimda renklendirdi.oda isimleri çıktı

• Hala aynı fiyat alınır mı arkadaşlar

• Hala aynı fiyat alınır mı arkadaşlar memnun olmayan varmi alip tavsiye edermisiniz .

• 40TL kupon veriyor. 5439TLye ben de sipariş geçtim.

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt
    Erken alanların gözleri yaşlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odaları bölebilen birisi anlatsa cok iyi olur evi iki kere süpürdü ama oda yok diyor
    TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava)

• yavuz2844 Y kullanıcısına yanıt

Cihazın bulunduğu odanın kapısını kapatıp yeniden temizlik başlatın. Bulunduğu odayı tanımlayıp haritayı kaydedecek, daha sonra odanın kapısını açıp yeni temizlik başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 24 Ekim 2022; 13:36:57 >
  • Arkadaşlar merhaba alacak olanlar için ben bu ürünü tavsiye etmiyorum. Yazılım çok kötü, cihazın yapay zekası ne yazık ki çok gelişmemiş. Oda düzenlemek büyük evlerde tam bir işkence. Elektrik gidip geldiğinde ana ünitenin vakum yapması fiyasko. Cihaz bazen durduk yere çevrimdışı görünüyor. Ekstra özellik olarak sadece girilmez bölge mevcut. Yedek parçalar çok pahalı ve yaygın değil. Mi'nin yanından bile geçemez bence.

Bu yorumlarımı Mi Robot Vacuum, Roborock S5Max, TCL Sweeva 6500 cihazlarını kullanan biri olarak yazıyorum.

İhtiyaç varsa bunu alıp geçin derim;

TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava)
    TCL Sweeva 6500 Siyah Robot Süpürge 5499TL (Bedava)trendyol.com
    Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro (Xiaomi TR Resmi Ürünü) Robot Süpürge Ve Paspas - Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-vacuum-mop-pro-xiaomi-tr-resmi-urunu-robot-supurge-ve-paspas-siyah-p-176743936?merchantId=968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 24 Ekim 2022; 9:19:18 >

• Kağıt üstünde

TCL Sweeva 6500 ile Mi Vacuum Mop Pro ne fark vardır acaba, özellik olarak artı eksileri varmıdır

@berkay956

• sellimist S kullanıcısına yanıt
  • sellimist S kullanıcısına yanıt

Kağıt üstü çok önemli değil hocam, ben direkt olarak deneyimlerimden bahsediyorum.

Kağıt üstünde çoğu robot süpürgenin az çok özellikleri aynıdır.

Bence robotu robot yapan yazılımı ve yapay zekasının ne kadar gelişmiş olduğudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 24 Ekim 2022; 9:36:26 >
  • Bir adet sipariş geçtim,360 s7 pro kullanıcısıyım mop özelliği gerçekten ev için ideal değil alacak arkadaşlara duyurulur,

300m2 evde kullanmak için almıştım. Yorumunuza istinaden siparişimi iptal ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Arkadaşlar merhaba alacak olanlar için ben bu ürünü tavsiye etmiyorum. Yazılım çok kötü, cihazın yapay zekası ne yazık ki çok gelişmemiş. Oda düzenlemek büyük evlerde tam bir işkence. Elektrik gidip geldiğinde ana ünitenin vakum yapması fiyasko. Cihaz bazen durduk yere çevrimdışı görünüyor. Ekstra özellik olarak sadece girilmez bölge mevcut. Yedek parçalar çok pahalı ve yaygın değil. Mi'nin yanından bile geçemez bence.

Bu yorumlarımı Mi Robot Vacuum, Roborock S5Max, TCL Sweeva 6500 cihazlarını kullanan biri olarak yazıyorum.

İhtiyaç varsa bunu alıp geçin derim;

trendyol.com
    Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro (Xiaomi TR Resmi Ürünü) Robot Süpürge Ve Paspas - Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-vacuum-mop-pro-xiaomi-tr-resmi-urunu-robot-supurge-ve-paspas-siyah-p-176743936?merchantId=968
    Bende yorumunuz istinaden ürünü iade etmeye karar verdim, teşekkür ederim

Odalarımı bu yöntemle ayırdım çok teşekkürler. Mutlaka yapın bunu. Haritayı silmeden yaptım ben kendi otomatik böldü kapı kapalı olunca.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.