Şimdi Ara

TCL SQD Mini Led - LG | Samsung Oled

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar herkese iyi forumlar 75" TV arayisindayim.

TCL'in yeni cikan 75C7L modelini inceliyorum lansman fiyati 130 bin ile 135 bin arasi degisiyor ama bir yandan da OLED panel varken bu fiyatlari bu cihaza vermek kafami karistiriyor. Bu fiyatlara WOLED panelli Samsung'tan S85F LG'den B5 serileri alinabiliyor. TCL'in modeli yeni oldugu icin henuz detayli inceleme ve kullanici yorumu maalesef yok. Butceyi biraz zorlayip C5 veya S90F'lere bakmak gerekiyor mu? Yoksa bu fiyatlarda bu modellerden birini almak mantikli mi? Tesekkurler.

• ben de tv alma arefesindeyim, tcl mini led tvler ilgimi çekiyor ama tcl fiyatları anormal pahalı, normalde lg 65c5 yurtdışında tcl 65c7k ın 2 katı fiyata satılıyor ama türkiye de nerdeyse c5 ten daha pahalı satılıyor. inanılmaz saçma bi fiyat politikası var bu tcl in. lg, samsung 2bin dolarlık şeyi 2 bin dolara satıyor, tcl 700dolarlık ürünü 2000 dolara satıyor. saçma yani, sinirde oluyorum, bütün dünyada fiyat performans olan ürün tr de premium gibi fiyatlanıyor.

evet maalesef oyle kura bakildiginda insanin hevesi kaciyor. imkan olsa yurt disindan getirmek lazim :D

LG'nin uretimi olan OLED panel. Renk araligi QD-OLED'e gore biraz daha dusuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l1ghtnings -- 16 Haziran 2026; 10:29:39 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.