Şimdi Ara

LG 55LB670V ile SAMSUNG UE55H6470 ve SAMSUNG UE55H6500 karsılastırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  LG 55LB670V  ile  SAMSUNG UE55H6470 ve SAMSUNG UE55H6500 karsılastırma

EWET arkadaşlar bu 3 modelden sizce hangisini almalıyım

hem 3D rahat sıkıntısız izleyebilecegim Hemde internetten film izleyebilecegim YOUTUBE sorunsuz girebilecegim

benim kafamı karıstıran SAMSUNG da işletim sistemi yok LG de WEBOS var
    SAMSUNG Flash player destekli
    LG HTML5 destekli

LG 55LB670V  ile  SAMSUNG UE55H6470 ve SAMSUNG UE55H6500 karsılastırma

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YPbGBPKuwDQ

• 6470 ve 6500 modellerinin tek farkı, 6500 serisinde çift tuner var.
    Bir de TV çerçeveleri farklı. Onun dışında tüm özellikleri aynı bildiğim kadarıyla.
    Bu nedenle 6470 ve 6500 arasındaki fiyat farkı çok gereksiz.

Onun dışında LG hakkında öok fazla bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.
    Bildiğim tek şey bir çok LG kullanan "vertical banding" adı verilen sorundan müzdarip. Bu nedenle bu kadar para verip TV'nin sorunlu çıkması ihtimalini gözüm almıyor benim.
    Bu nedenle Samsung daha ağır basar benim gözümde.
  • Bu segmentte F/P olarak tartışmasız 6470. Ben de sıcak fırsat kovalıyorum, şu an 3.099 TL, indirim kodu yakalayabilirsem direk alacağım.

Orijinalden alıntı: the wade

Bir de 2 gözlük + touchpad dahil 3.099 TL 6470 nerede buldunuz?

Hocam arkadaş Teknosa'dan bakmış fiyatlara.

http://www.teknosa.com/urunler/110015231/samsung-ue55h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv2-g

2 gözlük var ama touchpad dediğiniz akıllı kumanda sanırım.
  • Ben de bu sınıftaki televizyonlara bakıyorum.
    LG LA serisinde söylediğiniz "Vertical Banding" sorunu olduğunu forumu takip edenler görmüştür zaten.
    LB serisi televizyonlarda bu sorun devam etmekte midir? Bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: thinchild

Ben de bu sınıftaki televizyonlara bakıyorum.
    LG LA serisinde söylediğiniz "Vertical Banding" sorunu olduğunu forumu takip edenler görmüştür zaten.
    LB serisi televizyonlarda bu sorun devam etmekte midir? Bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.

Hocam forumda okuduğum kadarıyla yeni serilerde de benzer sorunlar devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg 49UB820V Ve Lg 47LB670V
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

quote:

Hocam forumda okuduğum kadarıyla yeni serilerde de benzer sorunlar devam ediyor.

Teşekkürler verdiğin bilgi için..

55LB670 modelini kullanan varsa kendi gözlemlerini paylaşırlarsa daha faydalı olur.

quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

quote:

Teşekkürler verdiğin bilgi için..

55LB670 modelini kullanan varsa kendi gözlemlerini paylaşırlarsa daha faydalı olur.

Başka bir sitede inceleme yazısı yazmıştım, buyrun...

LG 55LB670V
    #LG ‘nin 2014 icin tanittigi #webOS isletim sistemli yeni nesil IPS LED panelli televizyonu #55LB670V hakkinda yaklasik 5 gunluk gozlemlerimi ve tebrubelerimi bu inceleme yazisinda sizlere aktarmaya calisacagim.
    Oncelikle biraz teknik ozelliklerden bahsedelim. 55″ ve FHD cozunurluge sahip panel arkadan ve dogrudan aydinlatmali LED. Yabanci yayinlardan edindigim bilgilere gore her 39*39 piksel led obeklerden olusuyor. Bu led gruplari televizyon icerisinde sizinde zevkinize gore ayarlayabileceginiz yerel LED aydinlatmasinin seviyesini degistiriyor ve siyah bolgeleri daha siyah/gercek siyah gostermesine yardimci oluyor.

Panel ozelligi olarak su kadar renk bu kadar kontrast degerlerine girmeyecegim, ancak edindigim bilgilere 200 Hz olarak tanimlamakta. Ayrica MCI 700 Hz. Oyun oynamadim ancak futbol maclarinda yada FHD filmlerde cok akici ve judder siz goruntuyu sunuyor. TruMotion ozelligine de sahip panelde “Temiz” seceneginde en basarili ve akici goruntuyu aldim diyebilirim. Isteginize bagli de-judder ve de-blur ozelliklerini yine ayarlayabiliyorsunuz. Ayrica cift cekirdekli 0.9Ghz de calisan islemci ve 1.25GB ram e sahip!

Renk kalitesi olarak hali hazirda sahibi oldugumuz Samsung D8000 serisine gore daha Dogal/Naturel renklere sahip daha az goz yoruyor diyebilirim. Yine ayarlardan Canli secenegi ve hatta uzman secenekleri ile zevkinize gore genis bir skalada ayar yapmaniz mumkun. Ben cogu zaman en guzel ve sevdigim goruntuyu Standard renk ayarinda aldim.

Harici Diske kayit imkani saglasada bir kanalda kayit yaparken baska kanala gectiginizde sectiginiz kanalin kaydina devam edemiyor. Ancak bir guzel ozelligi televizyonu kapatip evden ciktiginizda hala sectiginiz kanali kaydediyor. Ve eger kanaliniz dijital ise yani hali hazirka kayit altindaki kanaldaki etkinlik baslangic bitis saatleri belli ise etkinlik bitene kadar kayit yapip devaminda kaydi otomatik olarak durdurabiliyorsunuz. Bunlara ek olarak 1-2-3… saat seklinde kayit imkanlarida mevcut.

3D ozelligine de sahip olan panel Pasif 3D ozelligini sunuyor. Avatar filmini 3D olarak ailecek izledik ve Samsung D8000 gibi pasif gozluklerde yasanilan bas agrisi vs. gibi durumlar yok buda bize gore bir artisi oldu. Ayrica yatay izlemelerde de pasif gozlukler yine iyi is cikartiyor.

Ekstra HD kamera da takilabiliyor ve Skype ozelligi guzel bir sekilde kullaniliyor. LG Appstore da ihtiyaciniz olabilecek temel uygulamalar bulunuyor. Burasi biraz kullaniciya bagli…

webOS guzel bir sistem, Mac OS X tarzi bir Dock sistemine sahip olmasida benim gibi bir mac kullanicisi icin ayri bir guzellik =) Isletim sistemi/Web tarayicisi gayet guzel ancak hiz gelistirmeleri sart. Sabir gerekiyor su anda biraz kullanirken. Tabi burada bir etkende televizyondaki donanim gucu. Sanirim LG store da test ettigim LB870v modeli bir miktar daha hizli idi…

Magic Remote kullanmasi oldukca keyifli. Ancak standart kumandasi sanki Maltepe pazarindan aldiginiz yan sanayi kumandalar gibi ucuz ve adi duruyor maalesef.

Fiyat olarak 15 Haziran tarihi ile 3499 TL satin aldigim urunu eger ekonomik ancak ayni zamanda guzel bir goruntu dogal goruntu ve magic remote ile yeni isletim sistemi ozelliklerini kullanacagim diyorsaniz tavsiye ediyorum.

2015 Peugeot 308 Active BlueHDI EAT6 Lav Kırmızısı
    2016 VW Golf VII 1.2 TSI DSG Comfortline + IGP + SKP - Saf Beyaz
    2020 VW Tiguan GT Executive Edition 190hp 4Motion RLine - Indium Gri

• otmotvmhndsi

kardeşim cok teşekkür ederim işte bende bunu bekliyordum gayet doyurucu bilgiler vermişsin,,

pasif 3D hakkında biraz daha bilgi verebilrmisin,,

birde ben mesela USB den film izlemek istiyorum.. belli bi film formatımı calıştırıyor yoksa APPSTORE dan formatı indirebiliyormuyum..

bende hiperinternet var 30 mps kadar destekli inernetten 3d film yada HD film izleme imkanıne durumdadır

Orijinalden alıntı: lpdeniz

otmotvmhndsi

kardeşim cok teşekkür ederim işte bende bunu bekliyordum gayet doyurucu bilgiler vermişsin,,

pasif 3D hakkında biraz daha bilgi verebilrmisin,,

birde ben mesela USB den film izlemek istiyorum.. belli bi film formatımı calıştırıyor yoksa APPSTORE dan formatı indirebiliyormuyum..

bende hiperinternet var 30 mps kadar destekli inernetten 3d film yada HD film izleme imkanıne durumdadır

Rica ederim.

Pasif 3D denilen olay sizin sinemada 3d film izlerken kullandiginiz teknoloji. Gozlukler vs. pilsiz 3d gozlukler. Aktif 3D sadece samsung da var sanirim bi tur lisans anlasmasi nedeniyle baskasi kullanamiyor, kullanmak isterse lisans ucreti odemesi lazim fln. Son kullanici icin ciddi bir fark yok, ayrica LG deki pasif 3d göz yormuyor daha az yoruluyorsunuz. Filmine gore aktif 3d bir miktar daha basarili diyebiliriz ancak hem gözlukleri agir, ve sarjli hemde yoruyor. Kisacasi pasif olmasinin ciddi bir dezavantaji yok.

USB den .mkv dahil neredeyse tum formatlari calistiriyor hic sikinti yok basarili. Ote yandan .srt alt yazi sart ve turkce karakter konusu gelistirilmesi lazim. Bazen ayarlardan Turkce secince bazen Ibranice secince turkce karakterleri gosteriyor. Sanirim alt yazi icerigine bagli bu olayda... Guncellestirmelerle gecebilecek bir durum saniyorum.

Internetten flash destekli sitelerde 3D yada HD film aciyor ancak!!! tam ekran yapamiyorsunuz. HTML5 destekli site olmasi lazim. Kisacasi en mantiklisi hdmi ile pc den goruntu aktarmak yada filmi indirip usb den izlemek...

2015 Peugeot 308 Active BlueHDI EAT6 Lav Kırmızısı
    2016 VW Golf VII 1.2 TSI DSG Comfortline + IGP + SKP - Saf Beyaz
    2020 VW Tiguan GT Executive Edition 190hp 4Motion RLine - Indium Gri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.