Şimdi Ara

Samsung Smart Odyssey OLED G8 34'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Samsung Smart Odyssey OLED G8 34'

Merhaba

29.08.2024 AmazonTR, Satıcı Amazon dan aldığım OLED monitörü satmak istiyorum. Cihazın garantisi devam etmekte.

Ürün Kodu LS34BG850SUXUF

Fatura, kutu ve tüm aksesuarları eksiksizdir.

Cihazda çizik ölü piksel ekran yanması yoktur. Ekran yanmasını engellemek için tüm koruma özelikleri açık şekilde kullandım.

Cablecc marka Mikro HDMI - HDMI 2.1 Ultra-HD UHD 8K 60hz 4K 120hz Kablo 48Gbs HDMI Kablosu yanında verilecektir.

Adana içi Elden gelip test edebilirsiniz. Diğer illere ödeme sonrası kargo ile gönderebilirim.

4k Oled e geçeceğimden dolayı satıyorum.

Samsung Smart Odyssey OLED G8 34'

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 30000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Ağustos 2026 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• üstad. kablonun özelliklerinini belirttiğiniz detayın yarısı kadar monitörün özelliklerini belirtseydiniz ya mesela çözünürlüğünü vs?

Bilindik bir ürün olduğundan sadece kodunu yazma gereği duydum kodu googlede aratarak istediğin bilgiye erişebilirsin yada forumda detaylı konu var tıklayıp inceleme yapabilirsin.

Kablo Türkiyede bulunmadığından dolayı özelliklerini yazdım aynısını muhtemelen bulamazsınız.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.