Şimdi Ara

TCL S600 BULETOOTH KULAKLIK 398.99 TL HB (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
8
Favori
29.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulaklık dış sesleri güzel kesiyor fakat rüzgar sesi çok yüksek şekilde bir parazit yapıyor

• Merak eden varsa gönderdiğim iadeyi anında onayladilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dip ses sorunu yaşayan var mı. Hani normal moddayken (anc kapalı) müzik başlayınca bi ses oluyor. Şşş diye müziği durduktan birkaç saniye sonra kesiliyor. Sadece bende mi var merak ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ürünü iyi fiyata aldık, lakin daha önceden hiç bluetooth kulaklık kullanmadığım için kıyaslama yapmam mümkün değil. Genel olarak ses kalitesi beni tatmin etti. Dün yürüyüş yaparken test ettim, telefon ve kılıf omuz çantamdayken konuşurken herhangi bir sıkıntı olmadı ancak ne zaman spotify açtım ve müzik dinlemeye başladım, 5-6 sn.de bir kesilme ve müzikte ani hızlanmalar oldu. Telefonu elimde tuttuğumda bu sorunu yaşamadım. Normal midir bilmiyorum.

• Dino Dini kullanıcısına yanıt
    Hocam bence normal değil zira ben bağlantı varken tuvalete gidip gelsem bile bağlantı sorunsuz devam ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ürünün kapağında gevşeme var, kapalı durumda sağ sola esneyebiliyor , sizlerde böyle bir durum var mı teşekkürler

• Tahaa24 T kullanıcısına yanıt
    Çok hafif bir oynama bende de var. Çok önemsemedim. Çok iyi fiyata aldık, olsun o kadar 😀

• çok üzüldüm konuyu yeni gördüğüme. İnşallah yine böyle bir indirim yakalarız.

• Evet kulaklıkları dışarıda deneme fırsatım oldu. Evde Anc var yok anlaşılmıyordu. Ama dışarıda çevresel seslerin tamamına yakınını engellediğini anladım. Gürültülü bir kavşakta durun anc yi kapatın biraz kulağınız seslere alıştıktan sonra anc yi aktif edin. O zaman aradaki fark bariz anlaşılıyor. Ha sesleri sıfırladı mı? Hayır ama %90-95 yakın absorbe etti diyebiirim. Parasına göre bence gayet iyi iş gördü.

• Benim de dışarıda deneme fırsatım oldu hatta şu anda metrodan yazıyorum.
    Ses engellemesi çok iyi. Yürüyen merdiven sesini bile %90 engelledi.
    Bazı frekansları engelleyemiyor çok ince sesler olursa, kayış sesleri ve tekerli pazar arabası sesi gibi, ama gerisinde çok başarılı.

Şeffaflık moduna alınca böyle denizaltında gibi hissettiriyor ve engelleme biraz daha az.

Mikrofon iyi telefon konuşurken etraftan hiç bir ses yokmuş gibi

• 499dan yine satışta.

TCL Move Audio S600 Aktif Gürültü Önleme ve Kablosuz Şarjlı Bluetooth Kablosuz Kulaklık Beyaz (iOS & Android Uyumlu)
    https://www.hepsiburada.com/tcl-move-audio-s600-aktif-grlt-nleme-ve-kablosuz-arjli-bluetooth-kablosuz-kulaklik-beyaz-ios--android-uyumlu-p-HBCV000008GMNK?url_src=ios-product-detail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soundpeats Air 3'e göre kıyaslayabilir misiniz? Hangisini tercih etmeliyiz

• musaulker kullanıcısına yanıt

Soundpeats Air 3 silikonsuz bir kulaklık, yani farklı kulvar yapısal olarak.

Kıyaslamak çok saçma olur, siz kararınızı silikonsuz bir kulaklıktan yana verdiyseniz,

silikonsuz kulaklıklar içinde Soundpeats Air 3 iyi bir kulaklıktır.

• Tekrar 399 TL

• Evet Beyaz renk satıcı HB 399 TL

• Konuyu favoriledim. Arasıra indirime giriyor sanırım almayı düşünüyorum yakalarsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev taşırken kaybettim. İçim acıyor :((

• Son bi indirim istiyorum senden hb kardeş son bi indirim

• Beyler buna kılıf uydurabilen varmı yani ne bilim başka marka kulaklığın kılıfı da olabilir.

• Yeni bir indirimi bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.