E

Teğmen
09 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 264 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba

Türknet vdsl kullanmaktayım fakat binamda türktelekom fiber kutusu ve internetten tt fiber sorguladığımda fiber hizmet alabilirsiniz bilgisini alıyorum.

Benden önce dairede oturan kişi süperonline ile internet alıyormuş ve şuan evin içinde fiber kablosu çekmiş havalandırmadan.

Türknet ile görüştüm süperonline ve fiber altyapının olduğunu,daireme kadar fiberoptik kablonun mevcut olduğunu aktardım.Online işlemlerdekiler fiberin aktif olmadığını söyledir.DH üzerinden türknet destek ile görüşmemde ise "Bağlı olduğunuz bölgede telekom müdürlüğü ile görüşüp talepte bulunabilirsiniz. " dendi.

Ne gibi bir yol izlemeyelim altyapı aktifliği ne demek?Cimer üzerinden sorunumu çözebilir miyim

Bulunduğum adreste 2 ayı aşkın süredir bulunuyorum.Gayet güzel internet bağlantım vardı fakat 2 gün önce bir şeyler oldu ve internetim sürekli kesiliyor.Türknet ile görüştüm 24 saat içerisinde kesilme gerçekleşmedi diyorlar altyapınız ile ilgili değil deniyor.Tp-link ile görüşüyorum ayarlarınız iyi kanal ayarı 11 de kalsın internet sağlayacınız ile görüşün yada modeminizi servise yollayın diyorlar.

Hat değerlerim modem arayüzünde bu şekilde.Acaba ne olmuş olabilir modemim 1 yıllık ve sorunsuz çalışıyordu(TP-link vr300) Port değişikliği vs yapılmış olabilir mi acaba ?

Bu parçalar birbiri ile uyumlu mudur ? Alternatif ne önerirsiniz

ihtiyacım başlıktadır teşekkür ederim

Gerçekten de gün içerisinde birkaç kopma normal midir arkadaşlar?Bilgim yok o yüzden soruyorum

Türknetten aldığım mesaj

Hattınızda yapılan inceleme sonrası şuan bir problem tespit edilmemiştir.Uzun süreli bağlantılardan sonra bakır altyapının zaafiyetinden dolayı hattın gidip gelmesi normaldır. Gün içerisinde birkaç kopma normal kabul edilmektedir.Şuan hatta bir problem bulunmamaktadır.İyi günler dilerim. .

Dmsmartıb verdiği modemi kullanıyordum.Türknet 35e vdsle geçiş yaptım hızlı kurulum ayarlarını yaptım fakat modem arayüzde adsl kullanıyorum gözüküyor.Modem ayarlarımı nasıl vdsle dönüştürebilirim?Dsmartta adsl kullanıyordum

Dmsmartıb verdiği modemi kullanıyordum.Türknet 35e vdsle geçiş yaptım hızlı kurulum ayarlarını yaptım fakat modem arayüzde adsl kullanıyorum gözüküyor.Modem ayarlarımı nasıl vdsle dönüştürebilirim?

iss:türknet
şuanki modemim 15 yıllık aşırı kopmalar oluyor sebebinin modem olduğunu düşünüyorum.Sizce bu modemlerden hangisi daha iyi.
Basit sarkaçta periyot uzunluk ile DOĞRU orantılı ifadesi ne kadar doğru?
Kolonya denemesi doğru almış.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 407
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 48 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 145 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.