Şimdi Ara

TCL S600 BULETOOTH KULAKLIK 398.99 TL HB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
29.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kargoya verilmiş. Tahmini yarın elime ulaşır. Sizce iPhone 6 Plus'ta sorun çıkarır mı ?

    Ülkemizdeki kızların ortak sorunu olan iPhone hastalığı var kendisinde. 4-5bin TL'ye güzel bir Android alayım diyorum ama illa iPhone 6 Plus kullanıcam diyor. Umarım çalışır onda bu ürün.

  • Ürünü bozuk gelip garantiye gönderecekler için bilgileri olsun. Önce TCL'i arıyoruz ve onlardan ücretsiz gönderim yapmak için Kargo kodu temin ediyoruz. Yurtiçi'yle gönderim yapılmakta. Ürünü full kutulu ve içinde faturası ve geri gönderilirken kullanılması için göndericinin adresi, telefonu, mail, adı, soyadı ve sorunun ne olduğunu belirten bir kağıtla birlikte gönderim yapıyoruz. KVK garantisi kapsamında. Süreç bayağı hızlıydı. Kargo KVK'ya ulaştıktan ertesi günü direk değişim yapılıp tarafıma gönderildi.

  • banamii B kullanıcısına yanıt
    Çok güzel geri bildiriminiz için sağolun hocam. Acaba iOS mu android mi kullanicisisiniz?
    iOS ise sorun yaşadınız mi hiç?
    Benimki de bugün kargoya verildi yarın gelir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyazı 570 TL siyahı 1600 TL farka bak ya :D

  • Baktıkça aklıma Mercedes s600 geliyor (manda kasa olan)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok acil ihtiyacim yoktu ama ara sira isim dusuyordu artik kablolu kulaklikta takilmaz bu zamanda kaptim bir tane bende ama bilgisayardada kullanmak istiyorum deneyen var mı oluyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasret62 H kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada yorumlarında biri olmuyor demiş ama niye olmuyormuş anlamadım. Bluetooth vericisi olduktan sonra sorunsuz bağlanabilmesi lazımdı.

  • MacBook Windows İphone iPad android Apple TV hepsi ile sorunsuz eşleşiyor. (denendi)

    Problem yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hasret62


    Ben siyahını aldım. Windows 11 pc'de kullanıyorum sorunsuz. Mikrofon açınca ses kalitesi düşüyor ama ilginç bir şekilde sanırım arkadaki sesleri otomatik kısıyor mikrofon açılınca tekrar kapanınca eski haline dönüyor.


    Soran arkadaşlar için ürün orjinal, popüler olmadığı için daha sahtesini yapmaya girişmemişlerdir diye düşünüyorum, zaten kutu içeriği, malzeme kalitesi ve tcl connecte bağlanması gibi şeyleri düşününce sahte olsa bile iyi uğraşmışlar alınır.  

  • Airpods kadar iyi mi bu? Telefon görüşmelerinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 7 Nisan 2022; 18:41:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Savunmuyorum fazla alanları ama onlar almasaydı da fiyat zaten yükselecekti. Takip olmanız gerekirdi. Kendinize kızmalısınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Ürün stok nedeni ile bitmedi indirim süresi vardi süresi dolunca fiyat tekrardan eski fiyatına güncellendi bilip bilmeden ürünü alanlara laf söyleyeceğinize zamanında formu takip etseydiniz sizde şimdi sahip olabilirdiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt

    ihtiyacım olmadığı halde aldım :) napayımdım yarı fiyatına kulaklık veriyorlar, kulak deliği harici kullanacak varsa verebilirim :)

  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt

    Windows bt sürücüleri bu tip cihazları hem mikrofon hem ses için çalıştırdığında codec değiştirir ve telefon kalitesine düşürür sesi, mikrofonsuz kullandığınızda ise normal yüksek kaliteli stereo ses alırsınız.


    Windows..

  • Benim kulaklik geldi denedikten sonra size de yazarim simdilik acmadim henuz kutusunu.


    Edit : Olur da siyah acilmamis kutu elinde olan varsa bendeki beyaz acilmamis kutuyla takas edebilirim hani normalde hosuma giden renk siyahtir. Olmazsa da beyaz kullanirim sorun degil


    Edit2: Kutusunu actim ancak Iphone X cihazima bir turlu baglayamadim.


    Edit3 : Baglamayi basardim telefonu yeniden baslatarak. Sarj cok az olarak geldi %10 kulakliklar %20 kutu o yuzden sarj ediyorum


    Edit4: Ufak bir sure kullandim ve ses konusunda beni rahatlikla tatmin etti. Duz iphone lightning kulaklik kullanan biri olarak yukseltme bile olabilir ses anlaminda. Ayrica mikrofonu da gayet iyi. Simdilik memnunum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 8 Nisan 2022; 18:5:8 >
  • kulaklık geldi, malzeme kalitesi vs güzel. sesi de temiz veriyor ama sesleri çok tiz veriyor gibi geldi, baslar bir tık düşük. 350tl tl fiyatına göre iş görür

  • Üst düzey bir cihaz. ses kalitesi de muhteşem. Basslar çok iyi tizler, midler çok iyi. Malzemesi tasarımı premium. İçinden çıkan kulaklık slikonları 4 tane, bir de üstündeki, 5 tane. O boylarda slikonları arasanız bulamazsınız bulduğunuza da bakın bakalım fiyatı ne kadar. 99$ ı hak eden bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo sabah elime ulasti.300 tl civarina bu kalitede daha iyisi olamaz.gurultu engelleme,ses kalitesi mikrofon kalitesi gayet iyi sorunsuz.evimiz dubleks ust kattan alt kattaki en uzak odaya gittim baglanti sorunsuz calisiyordu.2 tane almadigima pisman oldum sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguss23 kullanıcısına yanıt

    Buds kadar rahat bir kulaklık değil ama özellik ve fiyat olarak daha avantajlı. Ses ve mikrofon kalitesi benzer. Seste bir tık zayıfsa mikrofonda bir tık iyidir.


    Anneme de geçen hafta jabra 65t aldım. Bilsem bundan alırdım. Bu fiyata çok iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.