Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.138
Cevap
501
Favori
1.021.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telegramdaki paylaşılan ayarlara göre izliyorum. Genel izleme için Akıllı Mod, Film/Dizi için Filmmaker modu. Belirttiğiniz kadar sorun olsa diğer arkadaşlar da geri bildirimde bulunurdu diye düşünüyorum. Özellikle C855 tarafında sorun bildiren çok görmedim desem yeridir. Hareket netliği vs kapalı mı tekrar kontrol edin isterseniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • firstutay F kullanıcısına yanıt

v503 için calibrasyon ayarları vermiş bir kullanıcı

https://www.avforums.com/threads/tcl-c855-4k-qled-mini-led-tv-discussion-help-experiences.2498986/post-32911948

• Herkese merhaba, tcl x937u ses sistemi ile kullanmak için tcl 75C755 TV'yi almayı düşünüyorum ama konuda tam bilgi bulamadım. Pc bağlayıp film ve oyun için kullanıyorum. 4k 120hz benim için çok önemli, earc üzerinde videolarda gördüğüm kadarıyla 4k60hz yazıyor. Bu TV'yi earc olarak 4k 120hz kullanamıyor muyuz? Deneyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Hem Vatan hem Mediamarkt aynı anda fiyatı 125.099 TL'ye çekmiş. Bunları rekabet kurumuna şikayet etmek lazım.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Whatsapp grubundan fiyat ayarlamaya devam.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

4k da split fiction oynadım acıkcası gayet güzel performans verdi hdmi portundan ben oyunda bir sorun göremedim c755 65 inç olan model var bende de

• quote:

Orijinalden alıntı: taskonamco

Herkese merhaba, tcl x937u ses sistemi ile kullanmak için tcl 75C755 TV'yi almayı düşünüyorum ama konuda tam bilgi bulamadım. Pc bağlayıp film ve oyun için kullanıyorum. 4k 120hz benim için çok önemli, earc üzerinde videolarda gördüğüm kadarıyla 4k60hz yazıyor. Bu TV'yi earc olarak 4k 120hz kullanamıyor muyuz? Deneyen var mı?
    Pcden 4k 120hz görüntü gönderip soundbarı earc portundan bağlamış biri cevap verirse çok sevinirim, bu şekilde bağlayınca seste senkron sorunu gecikme vs oluyor mu diye. Tcl 75C755 ya da 75c855 için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sheris kullanıcısına yanıt

bende aynı model ile PC 120hz Call of Duty MW3 oynadım çok iyi. PS5 FC25 de aynı şekilde çok memnun kaldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 27 Nisan 2025; 17:53:26 >
  • taskonamco kullanıcısına yanıt
    Tv nin

Hdmi1 144hz
    Hdmi2 120hz
    Hdm3 60hz
    Hdm4 60hz arc earc

Yani oyun cihazlarını hdmi1 ve 2 ye ses sitemini hdmi4 ile kullanabilirsin. Bende denon anfi var öyle kullanıyorum

• metallistm M kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an kullandığım tvde, o şekil bir bağlantı yaptığımda seste yarım saniye kadar bir gecikme oluyor. Ben de görüntüyü ses sisteminden tvye verdim öyle çözdüm gecikmeyi. Ama ses sistemi sanmıyorum 4k 120hz görüntüyü aktarsın. Siz buna benzer bir problem yaşıyor musunuz 4k 144 veya 120hz kullandığınızda?

Ben bir sorun yaşamıyorum. Su an kullandigin tvde sesi direkt iletme secenegini secmediysen o yuzden gecikme yaşıyor olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallistm -- 27 Nisan 2025; 20:49:50 >
    Pass trough olarak kullandım hep hocam ama yapıyordu anlamsız bir şekilde, tv'nin sıkıntısı diye düşünüyorum. Siz hangi modeli kullanıyorsunuz tcl?

85c755 modeli. 2-3 ay once aldım.

• yıl 2025 tvlerde hala wifi 6 nın standart olmaması saçma cidden anca üst segmentlerde var ve çoğu hala usb 2.0 şaka gibi 1-2 sene daha bekliycem gibi panelim hala taş gibi.

Teşekkür ederim hocam

55C755 TV Var Üstad Dediğiniz Olay Nasıl Bir durum Ekran Görüntüsü Video Şeklinde Paylaşmışmıydınız PS5 ve daha sonrasında Pro Üzerinden kullandım Tvyi Göze Çarpan bir durum oluşmuyor gibi

Ben Sıfır Kurulumda Google TV Olarak Kullanmıyorum O taraf kapalı bende O işi Başka Cihaza Bırakıyorum Belki Versiyonla Alakalı Yada 55'' 65'' 75'' 85'' Burda donanımda kullanılan farklı bir durum oluşturabilir

Görüntü ayarlarinda hareket bölümündekileri kapali kullanıyorsunuz değil mi

Buna Benzer birşeymi. bir kaç video izledim bir tek burdaki anlaşılır bir durum gösterdi hareket halinde renkler sapıtıyor

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuJ. Benjaminyoutube
    I've shown the settings on purpose. These were chosen specifically to exaggerate the problem so it shows up well in phone camera footage posted to youtube, but this exact problem is present no matter what settings I chose. Game mode, no motion smoothing, non-HDR, whatever - it's a defect in the hardware.
    https://www.youtube.com/watch?v=topH_9HoddQ

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuLuis Cardosoyoutube
    Example of ghosting on the new 55Q80T Samsung 2020 QLED TV. I have notice also green ghosting or is just my imagination? It's about time to Samsung address the issues of the 2020 QLED TV line.
    https://www.youtube.com/watch?v=E4EUcDV5x2A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 28 Nisan 2025; 13:15:2 >
  • 
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.