< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (861. sayfa)

-
-
hangisini? model nedir?
-
Harelenmeyi hangi ayarla azaltıyor yada yok ediyorsunuz ?
-
@firstutay arkadaşın sorduğu soruya cevabınızı bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C755
aynen oyun için kesenin ağzını açmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Nisan 2025; 17:22:21 > -
Evet hocam 3-5 daha fazla verin kaliteli bir TV alın. Oyun için alayım derseniz inanın pişman olursunuz. Demedi demeyin
3-5 fazla verin alın dediğiniz tv lerden birinin modelini yazarmısınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 25 Nisan 2025; 17:39:38 > -
TCL hariç hepsi
v503 için calibrasyon ayarları vermiş bir kullanıcı
https://www.avforums.com/threads/tcl-c855-4k-qled-mini-led-tv-discussion-help-experiences.2498986/post-32911948
-
Oyunda ne sıkıntı yaşıyorsunuz? C855 ile Ps5 Pro ile gözüme çarpan bir durum olmadı. Dikkatimden kaçan bir durum mu var merak ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi cihaz hangi yazılım kullanıyorsunuz? TCL Türkiye Telegram grubunda paylaşılan birkaç ayar mevcut. Yazılımınıza uygun paylaşılan ayarları deneyebilirsiniz. İlk aldığım zaman maç izlerken keyif alamıyordum ama son yazılım ve ayarlar ile şu ana kadar bir sorun görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 25 Nisan 2025; 18:23:52 >
Ciddi şekilde inverse ghosting sorunu yaşıyorum hocam. Dikkatli bir oyuncu değilseniz 1-2 saat oynayıp kapatıyorsanız farketmeyebilirsiniz fakat gününün çoğunu oyun ile geçiren kişiler kolaylıkla anlayacaktır.
Evet sadece akşamları max 2-3 saat oynama fırsatı oluyor hocam. bu akşam dikkat edeceğim bakalım benzer bir durum var mı. Siz yazınca hızlıca baktığımda farklı bir modelde sorun çözümü için bunu paylaşmışlar.
Hocam TV'deki inverse ghosting sorunu düzeldi. Çok alakasız ve saçma ama hızlı başlatma seçeneğini kapatıp TV'yi yeniden başlattıktan sonra artık hiç inverse ghosting yapmamaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 25 Nisan 2025; 18:33:6 >
855
Maalesef bütün yöntemleri denedim çözümü yok gibi görünüyor hocam.
Yazılım güncellemesi yaptınız mı hiç?
Üzüldüm hocam. Benzer boyut oled’ler benim aldığım dönemde 2 kat fiyat farkı vardı. O yüzden f/p olarak beni tatmin ediyor.
Arkadaşlar bu bir süre sonra ekran koruyucu açılmasını tamamen nasıl iptal edebilirim? Yani bir videoyu durduruyorum 3-5 dk sonra rastgele fotoğraflar gösteren ekran koruyucu çıkıyor bunu iptal edebilir miyiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son sürüm var 503. Orjinal ayarlarda mı izliyorsunuz. Kayan alt yazılarda bile akıcı değil. Telegramdaki ayarlara göre yaptım ayarları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X