Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.164
Cevap
502
Favori
1.024.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok teşekkür ederim hocam destek için

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam. maç konusunda da tecrübe eden arkadaşlar paylaşırsa bakalım ona göre güncellerim :)

• Sheris kullanıcısına yanıt

Yani müşteri hizmetlerinin cevabına bakarak herhangi bir sorun halinde arkalarında duracaklarını düşünmüyorum.Ben işi şansa bırakmamak için burda yazıldığı gibi usb den değil de ülke ayarını İngiltere yapıp otomatik sistem güncellemesi aratıp yaptım v420 ye kadar yükseldi benim gibi çekinceniz varsa bu yöntemi deneyebilirsiniz . Benim modelde Ses senkron sorunu giderildi diyebilirim. Fakat maç yayınlarında top ve kanal logosu etrafında harelenmeler maalesef devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En eski sürüm hocam bu

• ulus60 U kullanıcısına yanıt

bende ses senkron sorunu yok gecikme ayarlarından ayarlamıştım ama benim için önemli olan maç yayınlarında top ve logo kısmı hatta bu olay sadece maç yayınlarında değil koşan birinin olduğu film sahnelerinde de oluyor. :(

Ses senkron sorununu gecikme ayarlarından bende kurcalamıştım ama olmamıştı. Bu v420 güncellemesi ile ortadan kalktı. Ama bu sizin bahsettiğiniz gibi maç ve film yayınlarında sorunlar devam ediyor yeni güncelleme ile gittiğini söyleyen arkadaşlar var ama tabi görmek için usb den güncellemek gerekiyor .

• ulus60 U kullanıcısına yanıt

hizmet konusunda sınıfta kalıyorlar diyebiliriz o haldeç ver gitsin güncellemeyi işte ne olacak

Telefonlardan örnek vermek gerekirse:

TCL = Xiaomi
    Samsung = Samsung
    LG = Apple

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• V497 daha iyi demiş birisi, 503 den sonra cikti bu ne is anlamadim
    https://www.avforums.com/threads/tcl-c855-4k-qled-mini-led-tv-discussion-help-experiences.2498986/post-32911165

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 25 Nisan 2025; 9:14:33 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

en kötü oled de karanlık sahnede detayları ararken ekrana el feneri tutmanı tavsiye ederim.

va paneller kontrast konusunda çok başarılı, tcl nin yeni seri tv leri 3000 nit üzerinde parlaklık sunuyor.

oledler detay çok iyi, siyah konusunda bir numara, ama işin birde parlaklık boyutu var.

Son sürüm ile maç konusunda da gelişme mevcut. İlk aldığım zamanlar özellikle futbolcular etrafında harelenme diye tabir edilen durum bulunuyordu. Ayrıca birkaç ince görüntü ayarı yapmak gerekiyor. 75C855 ile gözlemlerim bu şekilde.

• Peerless kullanıcısına yanıt

V497 ve V503 durumu tam nedir bakabildiniz mi ? tşkrler

• ender E kullanıcısına yanıt

Hocam ben v486'dan geçtim. v497 nerede yayınlanmış görmedim. O yüzden yorum yapamayacağım. 486/503 sürümlerinde gelen akıllı mod ve filmmaker modu benim ihtiyaçları fazlası ile karşıladı bu arada.

Önce En Son Ana Güncellemeyi Yükleyin OTA Olmayan Sonra En Son OTA Kurulumunu Yapabilirsiniz

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

arkadaş bir üstte linkini vermiş v497 nin

• ender E kullanıcısına yanıt

Şimdi gördüm. Ben update için Telegram grubunu takip ediyorum. Oraya da düşmemiş. O yüzden pas geçmişim. :)

paylaşım 1 gün arayla olmuş 2 sürüm arası bu kadar kısa olunca bir önceki sürümü es geçmişler sanırım

• MrChame kullanıcısına yanıt

yanlış okumadıysam birisi avrupa modeller için diğeri abd modelleri için gibi bir şeyler görmüştüm ...

• Ben 65c725 televizyonum için telegram grubundaki paylaşımlardan
    V8R51MT02-LF1V923.021315 sürümünü buldum sanırım V923 oluyor bu benim önceki V309du ama ikisi de android tv 11 oluyor acaba bizim televizyonlar için yani c725 için google tv'ye upgrade etme oluyor mu ? İyi mi olur acaba ?

• 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.