bu ilk söylediğiniz durumu bende algılıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
\\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
|
üstadlar merhaba ben ip tv düşünüyorum ama kuamndadan tek tuşla geçip normal kanallarda dolaşmak istiyorum ses kanal değiştirme vs baz kanlalrıda şifrelemek istiyorum nasıl yapabilirim acaba |
TCL TV de TLC HD kanalının ardından , TRT2 yi ye geçtiğinizde ve TRT2 den TLC HD ye geçtiğinizde sinyal yok diyerek kaldığı oluyor mu? samsungda canavar gibi çalışan uydu , TCL de sinyal yok a düşüyor, 5-8 kere ok e basınca geliyor görüntü. benzer sorun yaşayan oldumu , çözümü var mı? 55C728 cihaz |
55C715 kullanıyorum, arada oluyor. Kanal D de yaşıyorum. Ama Kanal D nin üzerindeki kanalı açıp sonra kanal D yi seçersem görüntü geliyor. 20, 30 kanal ileriden kanal d yi seçersem görüntü yok oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk'ün kendi anteni varsa o türksat yayını değil eutelsat yayını yapıyor hocam bu sebepten kanalları bulamazsınız. Eğer anteniniz türksat ise tarama yaparken ağ aramasını da yapabilirsiniz. Ya da size hazır sıralı liste vereyim:https://dosya.co/9ac44i4joq6y/TCL_C_SERİSİ_KANAL_LİSTESİ.rar.html Bunu kanal bölümünden içeri aktar usb'den aktar diyerek atabilirsiniz. Şifre 1234 |
|
Merhaba teşekkürler eve geçince bakayım ama bizdeki anten ortak anten ama tepede kaç tane var bilmiyorum samsungta göstermişti yine aynı kablo idi sizin gönderdiğinizi direk uydu aramadan içeri mi atacağım (uydu ile ilgili hiç bilgim yok). < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 6 Aralık 2021; 9:42:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba, TV elime ulaştı. TV modeli 55c728. 4k video ve dolby atmos ses olayı muhteşem olmuş. Görüntüde şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Hangi modu kullanacağım ve hangi ayarlarda kullanacağım konusunda kafam biraz karışık. HDR modu ve standard modu arasında gidip geliyorum. Bu arada playstation 5'i TV'ye bağladım. TV'yi oyun moduna geçirdim. Bu modda TV sönükleşiyor, tam anlayamadım neden? Standart modda bence daha güzel ama TV otomatik olarak oyun moduna geçiyor. Oyun modu için yapmam gereken bir ayar var mıdır? Güzel görüntü alan var mı? Oyun modu biraz hayalkırıklığı oldu açıkçası. Hatta bazı oyunlarda 1080p TV'den aldığım görüntüden çözünürlük anlamında daha kötü görüntü alıyorum. Bu oyundan veya playstationdan kaynaklanıyor da olabilir bilemiyorum. Oyun modunda fazla sönük ve pastel renklere bürünüyor televizyon. Fifa 21 oynuyorum, onda da yeteri kadar canlılık yok. Tam anlayamadım, yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum. |
|
|
Oyun konsolunda cihaz otomatik olarak oyun moduna geçiyor hocam. Oyun modunu kapatın gelişmiş ayarlar bölümünden de istediğiniz resim türüne geçebilirsiniz böylelikle. |