Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (15 Mobil) - 9 Masaüstü15 Mobil
5 sn
18.404
Cevap
507
Favori
1.049.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu ilk söylediğiniz durumu bende algılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben hallettim sorunu hocam. Bende extradan air mouse özellikli bir kumanda da var. Onu çıkartıp tekrardan eşleştirme yaptığımda çalıştı. Muhtemelen diğer arkadaşlarda usb üzerinden yine google asistan özellikli başka bir kumanda daha kullanıyor. TV ye bağlı bütün aygıtları söküp tekrardan eşleştirme yapın sorun düzelecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    \\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
  • hd maç goruntuleri..50c725

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramocan34 -- 4 Aralık 2021; 22:3:4 >

• üstadlar merhaba

ben ip tv düşünüyorum ama kuamndadan tek tuşla geçip normal kanallarda dolaşmak istiyorum ses kanal değiştirme vs baz kanlalrıda şifrelemek istiyorum nasıl yapabilirim acaba

samsungda canavar gibi çalışan uydu , TCL de sinyal yok a düşüyor, 5-8 kere ok e basınca geliyor görüntü.

benzer sorun yaşayan oldumu , çözümü var mı?

55C728 cihaz

55C715 kullanıyorum, arada oluyor. Kanal D de yaşıyorum. Ama Kanal D nin üzerindeki kanalı açıp sonra kanal D yi seçersem görüntü geliyor. 20, 30 kanal ileriden kanal d yi seçersem görüntü yok oluyor.

• Arkadaşlar c825 tv de uydu yayınlarına bakmak istedim digiturke bağlı kabloyu çıkartıp tv deki uydu girişine taktım uydu ayarlarından otomatik ara dedim ama hep trt kanalları geldi diğer ulusal kanallar gözükmüyor. Uydu seçiminde turkset 42e seçtim. Samsungtada denemiştim o bütün kanalları gayet başarılı bir biçimde gösterdi. Şimdi burada benim beceremediğim ya da bilmediğim şey nedir? Neler yapmam gerekir?

Digiturk'ün kendi anteni varsa o türksat yayını değil eutelsat yayını yapıyor hocam bu sebepten kanalları bulamazsınız. Eğer anteniniz türksat ise tarama yaparken ağ aramasını da yapabilirsiniz. Ya da size hazır sıralı liste vereyim:https://dosya.co/9ac44i4joq6y/TCL_C_SERİSİ_KANAL_LİSTESİ.rar.html

Bunu kanal bölümünden içeri aktar usb'den aktar diyerek atabilirsiniz. Şifre 1234

hocam ben bağlı başka bir kumanda kullanmıyorum. orjinal kendi kumandasını kullanıyorum. kanal değiştirdiğimizde ilk 3-4 saniye kasma sorunundan bahsediyoruz değilmi kafam karıştı?

• Arkadaşlar benim TV kendi kendine açılıyor çözemedim otomatik güncelleme kapattım, uyku modunu da kapattım genede açılıyor fişten çıkarmak zorunda kalıyorum. Kumanda üzerindeki açma tuşuna basmış gibi davranıyor kapattıktan 1 saat sonra felan. Model, C728

Merhaba teşekkürler eve geçince bakayım ama bizdeki anten ortak anten ama tepede kaç tane var bilmiyorum samsungta göstermişti yine aynı kablo idi sizin gönderdiğinizi direk uydu aramadan içeri mi atacağım (uydu ile ilgili hiç bilgim yok).

Yok hocam o sorundan bahsetmedim bu yazımda. Bende sesli arama Modu çalışmıyordu onun çözümünü yazdım bahsettiğiniz problem herkeste var şuan. Yazılımsal bir hata ve umarım güncelleme ile düzelir. Cihazlar çok yeni bu tarz ufak sorunlar çıkabiliyor yazılımsal. Gelecek güncellemeler ile düzelir diye bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 6 Aralık 2021; 9:42:39 >
  • FreeLander F kullanıcısına yanıt
    Lnb frekansini evrensel den 10600 a getirin duzelecek.

TV elime ulaştı. TV modeli 55c728. 4k video ve dolby atmos ses olayı muhteşem olmuş. Görüntüde şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Hangi modu kullanacağım ve hangi ayarlarda kullanacağım konusunda kafam biraz karışık. HDR modu ve standard modu arasında gidip geliyorum. Bu arada playstation 5'i TV'ye bağladım. TV'yi oyun moduna geçirdim. Bu modda TV sönükleşiyor, tam anlayamadım neden? Standart modda bence daha güzel ama TV otomatik olarak oyun moduna geçiyor. Oyun modu için yapmam gereken bir ayar var mıdır? Güzel görüntü alan var mı? Oyun modu biraz hayalkırıklığı oldu açıkçası. Hatta bazı oyunlarda 1080p TV'den aldığım görüntüden çözünürlük anlamında daha kötü görüntü alıyorum. Bu oyundan veya playstationdan kaynaklanıyor da olabilir bilemiyorum. Oyun modunda fazla sönük ve pastel renklere bürünüyor televizyon. Fifa 21 oynuyorum, onda da yeteri kadar canlılık yok. Tam anlayamadım, yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.

• Bu televizyonun kulaklık girişi her modelde sağ taraftamı? Bendeki kulaklığın kablosu sol taraftan çıktığı için ters kalıyor

Oyun açtığınızda ayarlar tuşuyla görüntü ayarlarını özelleştirebilirsiniz, varsayılan olarak sıcak seviyesi -5 o yüzden sarımtırak olur. Ve ek görüntü özellikleri kapalı oluyor. Bunların sebebi input lagın düşük olmasını sağlamak.

• hunace kullanıcısına yanıt
    Ben oyun modunda varsayılan kullanıyorum sıcak renk hem gözü az yoruyor mavi ışık muhabbeti, hoşunuza gitmediyse sıcak soğuk seviyesini ortaya çekin. Ek görüntü özelliklerini de açabilirsiniz siyah seviyesi artırma, dinamik kontrast vs. fakat bunlar gecikme süresini artırabilir. Yanlış biliyor da olabilirim, hatam varsa affola.

HDMI'dan takılı bir cihaz olabilir hocam. Girişlerden otomatik olarak tv'yi açması işaretli olabilir. Eğer hdmi takılı değilse hızlı başlatmayı menüden kapatın.

Oyun konsolunda cihaz otomatik olarak oyun moduna geçiyor hocam. Oyun modunu kapatın gelişmiş ayarlar bölümünden de istediğiniz resim türüne geçebilirsiniz böylelikle.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.