Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18.415
Cevap
506
Favori
1.051.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videodaki yorumlara şimdi baktım, bazı sorunların düzeldiği bazılarının ise devam ettiği yazılmış

Yorum bu:

''Herkese merhaba, yorumlardan bir arkadaşımızın tavsiye ile YouTube Vance adında bir uygulamanın dosyasını USB ile TV ye yükledim. Bu uygulama TV ile uyumlu değil kumanda ile kontrol edilmiyor. Fakat mouse bağlayarak daha önce testini yaptığım videolarda bozulan kısımları düzgün oynattı. Fakat yinede görüntüde anlık olarak yırtılmalar oluyor. Demek ki panel kaynaklı değil yazılım ile.ilgili bir sıkıntı var.''

• Normalde Nisan-Mayıs gibi bir televizyon alacaktım fakat hızla yükselen dolar kuru yüzünden yarın almaya karar verdim. Fakat yeterince araştıracak zamanım olmadı. OLED yanığı işinden korktuğum için o topa girmemeye karar verdim, hiç değilse az buçuk daha iyi olsun diye LED yerine de QLED veya Nanocell almaya karar verdim. 55" boyutunca bişey alıcam, ya LG ya TCL düşünüyorum fakat TCL'i araştırmaya vaktim olmadı. 55" boyutunda, QLED, sıkıntı çıkarmayan önerebileceğiniz bir TCL marka TV var mıdır?

Not: Dolby Atmos, 10bit, 100Hz olursa iyi olur.

55 C 825 (miniled )

55 C 728 (qled)

mevcut. İkisi de 100 hz ve atmos var. 825 13.400 tl civarında, 728 ise 11.000-13.000 tl arasında. (728 bugüne kadar 7.600- 7.700 civarında satılıyordu, zam gelmiş)

Selamlar,

kanal değiştiridiğinizde 3-4 saniye süren ağır çekim gibi bir görüntü gözlemlediniz mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    \\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
  • TheBeast07 kullanıcısına yanıt

tavsiyem 65 almanız Tv de büyük denen birşey yoktur derler TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    avr: Sony STR-DN1080+ front: paradigm monitor 11 v6 +center: paradigm cc390+ surround: paradigm surround 3+surround back: Wharfedale wh-20 +Sub: paradıgm sub12+sub:JBL L 8400 P + projeksiyon: Epson tw 9000w + Samsun 46 C 750+ media oynatıcı:Zidoo x9s ...
  • edessa2017 E kullanıcısına yanıt

iptv smarters pro indirdim oda iyimiş. önerdiğinide denicem. ssiptv kötüymüş gerçekten yeni öğrendim😂

evet dediğim gibi kanal değiştirdiğimde 3 4 saniyelik titreme oluyo görüntüde sonra düzeliyor. ama her kanal değiştridiğimde aynı şekilde devam ediyor. gruptan led hareketliliğini kapatın yazmışlar ama kapatınca daha kötü oluyo. onu düzeltemedim açıkcası cokda can sıkmıyor ama neden olsun yani diyosunuz. birde tv geleli 2 gün oldu 2gündür kanald açık nadiren ekranın ortasında veya alt kısmında ufacık saniyelik bir renkli buzlanma gibi bişey oluyor. kanald denmi yayından mı kablodan mı uydudan mı tvden mi bilmiyorum. yakalayamıyorumda cok saniyelik gelip gidiyor bide nadiren yapıyor. hani hava rüzgarlı olduğunda olan gibi. şu fotoğrafını attıgım gibi bi kücük ve saniyelik altta çıkıyor gidiyor. başka kanal da izleyemedim.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• Andakan A kullanıcısına yanıt
    Merhaba kanald de ve trt 4k da ben de bahsettiginiz anlik ekran yirtilmalarini gordum... S sport uygulamasinda da belli oluyor.

• evet ekran yırtılması sanırım adı. show tv izlerken de yapıyor. sanırım bütün kanallarda yapıcak. yazılım güncellemesiyle düzelirmi acaba. normal yayın izlerken oluyo. sizde de oluyosa antenden yada uydu kablosundan falan değil anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andakan -- 3 Aralık 2021; 0:37:22 >

benzer durum bendede var.

uydu yayınına yormuştum ama tüm panellerde var sanırım.

tivimate ve ultimate iptv pro yu kullanın en iyisi onlar

Hayırlı olsun hocam, bırak q70T yi, 9n90a dan bile iyi bir Tv :)

Görüntü ve ses ayarlarının kendiliğinden değişmesi benim de başıma geldi. Ayalardan yayına uygun görüntü ve ses ayarlarını kendin otomatik seç ayarını kapatınca sorun düzeldi. Bu ayar açık olursa tv nin yapay zekası görüntü ve ses ayarlarıyla oynuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

aslında mantıklı birde ben deneyeyim teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba 55c728 kullanıcısıyım. Ses ile komut verme olayını halledemedim ben. Kumandayı eşleştrirp gerekli izinleri vermeme rağmen kumanda sesimi almıyor. Sesli komut tuşuna basınca alttan menü çıkıyor ama herhangi bir sesi algılamıyor cihaz. Aynı sorunu yaşayan var mı?

\\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.