Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
18.466
Cevap
508
Favori
1.056.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Servis bugün geldi kurulumu ingilizce yapıp sonrasında türkçeye çevirince sesle komut özelliği çalışmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930
  • _____________________________
  • muratacar_ kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Ben tekrardan kurulum yapmadan problemi çözdüm hocam. Farklı olarak air mouse özellikli başka bir kumanda daha kullanıyordum problem ondan kaynaklanıyormuş. Onu çıkarıp yeniden kendi kumandasını eşleştirme yapınca düzeldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    \\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
  • hocam çektiğiniz videoda ki ekran yırtılması sorunu olması lazım bende de yapıyor. ama sadece kanal d ve show tvde denk geldim. diğer kanallarda olmuyor. yaptıgınız yöntem işe yaradı mı?

Bu ekran yırtılması değil farklı bir sorundu ama sorunum şimdilik çözülmüş görünüyor.

Ayarları kurcalayınca düzeldi ama hangi ayarda düzeldiğinden emin değilim.

Bulutlanma ve gölgeleme ya da siyahta arka ışıktan dolayı kaçırma var mı_?

edit: vatanda güzel indirim denk geldi 13e 65c728 aldık bakalım nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 14 Aralık 2021; 0:17:3 >
  • dostlar selamlar. tvde bişey oldu kapandı açıldı. google logosu göründü. açıldı ama ses var görüntü yok. ekran açık çalışıyor netflix falan izliyorumda kanallarda görüntü yok düzeltemiyorum. kanal taramasıda yapamadım yardım pls

Ayarlar --> Diğer Ayarlar --> Cihaz tercihleri --> Google Asistan açıksa kapatır mısınız...

• ya bu tvde kanal taratmak niye bu kadar zor. fabrikaya sıfırladım tvyi. kanal tarama yapamıyorum şimdide. hd kanallar gelmiyor. 1 numara trt değilde show geliyor falan. antenden kablo geliyor tv ye. bilen biri yardımcı olsun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andakan -- 14 Aralık 2021; 2:26:18 >

Servis tekrar geldi Calibration gibi bi uygulama yükledi görüntüleri aldı şirkete mail atacaklarını söylediler ama dönüş olmadı henüz. Sizde durum ne hocam?

o zaman hiç bulmuyor. sinyal sıfırlanıyor

Bendede uydu yayını yok sadece trt kanalları buradan arkadaş kanal listesi paylaşmıştı onuda ekledim güzelce eklendi ama kanalları göstermiyor. Uydu menüsü zor bunu yani genel kullanımda olan bir menü ayarı yok. Yani bundan önceki tv samsung q70 idi çat diye bulup kaydetmişti aynı kablo bunda bir şey yok. Hayır ayarları da sürekli oynayıp duruyorum yine olmuyor. Birde çok zor buluyor tek uydu için nerede ise min 15dk bekliyorum belki daha fazla.

bizde aldık 65 c 728 vatandan arkadaşa pişmanlıgın bini bin para şimdi diyor keşke bozulsada yapılmasa para iadesi olsa hiç memnun değil va panel dled olmasına karsın siyah performansı yerlerde bizde alırken va panel olduğuna göre dled olduğuna göre samsung gibi siyahları iyi verir zannettik öyle değilmiş kesinlikle bu parayı hakeden bir tv değil kendim vestel u 9500 kullanıyorum benim gece film izlerken aldığım siyahlar neyse tclninde verdiği siyahlar o pişmanız şimdi neden 55 oled almadık diye kaç defa yazdım bu konuda gece film izlemeyi seviyorsanız siyahlarada takıntınız varsa bu tv size göre değil almayın ama yine alıyorlar

ONKYO TX-NR696 7.2 AVR Dolby Atmos Receiver-Samsung BD-C6900 Bluray Player-Heco Aleva Gt 202-Heco Aleva Gt Center 32-CANTON GLE 416 surround-Heco Aurora Subwoofer 30A- Acoustic Research SSW-250-30 2 x 2.5mm
  • citiraga kullanıcısına yanıt

hocam servisin geldiği gün güzel çalıştı google asistan fakat uzun süre kullanmadım tv yi (istanbul dışındaydım) dün baktım yine çalışmıyor sesli komut sizde durum nasıl?

Şu ayarları denesin arkadaşınız...

ayarlar - resim - gelişmiş ayarlar - parlaklık ayarları  

parlaklık 80

kontrast 90

siyah seviyesi 50

dinamik kontrast kapalı

siyah iyileştirme yüksek

dinamik parlaklık oto

yerel kontrast   düşük

gamma 2

ayarlar - resim - gelişmiş ayarlar - renk

renk doyumu 50

ton 50

dinamik renkler kapalı

renk ısısı sıcak

ayarlar - resim - gelişmiş ayarlar - netlik

netlik 50

mpeg nr orta

gürültü azaltma yüksek

tonlama temizleme düşük

ayarlar - resim - gelişmiş ayarlar - hareket

hareket netliği açık

led hareket netliği kapalı

bulanıklık azaltma 10

titreme azaltma 4

ayarlar - resim - ekran ayarları

oto biçim açık

ekran modu 16:9

hızla tarama kapalı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.